Godlike Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Melduję się, ale widzę póki co mało jeszcze treści na tutejszym forum, także ekipa PClaba trzeba rozbujac ta bude Edytowano 3 godziny temu przez Godlike 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nie żyje krUl, niech żyje Król Powoli nas coraz więcej z Pclab’u, oby tak dalej i trzeba bardziej rozbujać te towarzystwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu @Targaryen Hej! @Godlike Stara gwardia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tak oto wychodzi na to, że ze złych rzeczy mogą wyjść rzeczy dobre. RASP zamykając obecny kociołek i to w takim a nie innym stylu, paradoksalnie zmotywował ludzi do czegoś, co nawet przy okazji zamknięcia głównego portalu byłoby nie do pomyślenia. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witam, Na PCLabie od wielu lat byłem jedynie biernym uczestnikiem, który końcu zarejestrował się kilka lat temu. Lubiłem czytać posty pasjonatów na forum, a teraz z podziwem obserwuję jak we wspaniały sposób zorganizowaliście przenosiny na ITH. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kiepsko to wygląda. Dużo nieaktywnych nie odpisało nadal i jest cisza... Jeszcze niech Ajanka się zarejestruje Edytowano 1 godzinę temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayane Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Filip454 napisał: Jeszcze niech Ajanka się zarejestruje Mówisz, masz 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jak chcecie oglądać PCLab.pl jako wersję live to otwieracie poniższy VBS i odpalacie IE. Na IE pięknie działają wszystkie działy, warto to nagłośnić. ie.vbs Proof: Edytowano 1 godzinę temu przez Filip454 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu ktoś tam pisal ze 500 osob juz przybylo, no chyba nie, a obecnie 4502, wiec chyba troche brakuje do 500 , ale widac , ze co chwile ktos sie rejestruje, takze powodzenia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 23 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 minuty temu (edytowany) To jest i tak najbardziej udana migracja wszech czasów... Wszyscy najważniejsi userzy przeszli, a jeśli ktoś nie przeszedł to i tak nie pisał od dłuższego czasu na labie. Edytowano 23 minuty temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 12 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 minut temu 9 minut temu, Filip454 napisał: To jest i tak najbardziej udana migracja wszech czasów... Wszyscy najważniejsi userzy przeszli, a jeśli ktoś nie przeszedł to i tak nie pisał od dłuższego czasu na labie. każdy portal informatyczny pownien o tym wspomnieć, PUREPC, PPE, gry-online, Lipton na kanale na YT, każdy pownien wspomnieć, żeby garstka tych ludzi nadal się trzymała w jednym miejscu, 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 9 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 minut temu (edytowany) Autentycznie płakłem... Tak lubiłem ten setup, mimo że FXa wszyscy tak nienawidzili Ile ja na tym komputerze zrobiłem. Potem miałem potężniejsze jednostki, a nigdy nie zrobiłem na nich tyle co w tamtych latach, jeśli chodzi o multimedia i różne prace. Edytowano 8 minut temu przez Filip454 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się