Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie. Ci co rzadko się udzielali na labie - tutaj też wielkiego ruchu nie robią. Natomiast userzy co byli aktywni na samym labie na ith są aktywni również. Postów ilościowo i sam ruch wydaje się nieco mniejszy, ale to może być kwestia przepływu treści, przebudowy forum i przyzwyczajenia się do nowych realiów. Lab po zamknięci portalu miał problem z łowieniem nowego narybku, który chciałby zostać na dłużej już na samym forum. Na ith z racji portalu w pewnym momencie może być z tym łatwiej. Randomy będą badać newsy, testy, a przy okazji może machną konto na forum na którym coś się dzieje. Wcześniej był z tym problem, ale to dlatego, że widzieli ludki, że tutaj jest dość nieruchliwo - głownie zakładali konta po kody rabatowe xkomu:P. Czas pokaże, ale nie zdziwiłbym się, jeśli np. za rok ruch będzie trochę większy niż teraz. Póki co jest dobry okres, bo ledwo co były premiery procków, a na horyzoncie mamy premiery nowych gpu. Także stare wygi z tamtych działów (w tym ja:E) będą miały okazję do produkowania postów w dużych ilościach. 

• Like 3
Opublikowano

Cześć wszystkim.

Mimo, że w ostatnich latach PCLab odwiedzałem jako jako niezalogowany uczestnik to łezka w oku się pojawiła gdy przeczytałem informacje o zamknięciu forum tym bardziej ,że było to w sumie jedyne forum które regularnie odwiedzałem , a na którym rejestrowałem się 29 gru 2007.

• Upvote 2
Opublikowano

Ja na forum PCL miałbym 20 lat w przyszłe lato. Co prawda prawie już tam nie pisałem, ale czasem odwiedzałem.

Jakąś nostalgię wzbudza, ale w zasadzie nic już to w moim życiu nie zmienia. %-)

• Upvote 1
Opublikowano

Aż sprawdziłem z ciekawości, kiedy ja pierwszy raz napisałem coś na Labie... (Przez lata wpadałem tylko zapytać o części do PC, spamować zacząłem dopiero w tematach o grach, bo w sprzęcie nie siedziałem i nadal nie siedzę, pojęcie o tym co dobre mam mgliste i zazwyczaj liczę na innych...  żeby nie było: mój wątek z pytaniem o dobry kabel DP bez aktywnego ostatniego pinu ładnie się rozwinął :E).

I co widzę?

Liczba zawartości 10860

Rejestracja 25 Lipca 2008

Chyba Radka 4850 wtedy kupowałem. (A i tak skończyłem z najgłośniejszym g.... od Sapphire :P - człowiek wierzył wtedy reklamom i recenzjom :E)

• Like 1
Opublikowano
W dniu 10.11.2024 o 22:32, Filip454 napisał(a):

Prezentuję pełną listę przejść zweryfikowanych prywatnymi wiadomościami (niekoniecznie przejścia wywołane wiadomościami, ale raczej wiele z listy). Tych milusińskich zabraliśmy ze sobą na Arkę ITH

Dobra robota, ale chyba to nie lista tych co przeszli tylko tych co namówiłeś/informowałeś:)

Bo nie ma m.in. mnie, @PiPoLiNiO, @SebastianFM, @RTX5090, @RTXnietylko4060tiUSER tak na szybko

• Upvote 2
Opublikowano
52 minuty temu, RyszardGTS napisał(a):

@duniek Duniek! :jupi::jupi::jupi: :piwko:

Nadal bawisz się kryptowalutami?

Mam nadzieję że będziesz kontynuował swoje szalone PC projekty z używek (nadal kupujesz używki z wyższej półki za granicą?)

Kompow nie kupuje od lutego, sprzedaz spadła o 90%, jeszcze na poczatku roku w dobrych cenach sprzedawałem płyty procki 2-3-4 i nawet 7gen bez problemu mimo ze juz 14gen za rogiem była, co sie stało nagle i od marca praktycznie nic nie idzie

Mam tez sporo wodnego chlodzenia itp, nie mam czasu sie nawet tym bawic. Kiedys jeszcze mialem oferte kupna WSZYSTKIEGO od handlarza za 50% wartosci realnej - troche żałuje ze tego nie pusciłem wtedy, pol roku temu jescze mialem wypadek na moto i wszyskto lezało do teraz, zaczałem 2 tygodnie temu jakos chodzic i cos moge przynajmniej robic, robie wielkie porządki i segreguje ile sie da. Najlepze to ze niektore sprzety juz tyle lezą ze drozeja bo idzie jako retro :E

13 minut temu, kamassss napisał(a):

Masz coś do opchnięcia ze średnio- niskiej półki :E ? Komputer, który od Ciebie kupiłem chodzi już 12 rok, pora na zmianę :E

powiem ci ze wypadlem z obiegu, jakos  rok kupilem kilka cpu/mobo/ram 12 gen bo reszte mialem i liczylem ze uda mi sie pozbyc bud/psu/ssd/coolerow naraz, oczywisscie plan sie powiódł ale ile sie narobiłem z tym wszystkim to nie wiem czy nie prosciej było poprostu sprzedac te gpu/psu itp za 70% wartosci niz sie tyle z tym bawic

został mi w sumie jeden komp fajny na mobo acera prawie jak itx- z 12 gen i5 16/32gb + 1660s ewentualnie 3060 - jak cos to sie odezwij na PW

• Like 1
  • Upvote 3