blabla123 43 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 21 godzin temu, kamassss napisał(a): Ja też :E . Gordona nie ma jak namierzyć, bo wszędzie pousuwał konta EDIT. O UJ.. namierzyłem go przypadkiem Siedzi gdzie indziej, właśnie do niego pisałem. Ciekawe czy go to zainteresuje. 1
Pawelek6 33 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 30-ty listopada nadejdzie chyba wcześniej, bo PCL już ledwo się wczytuje
B166ER 16 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Odnośnie pierwszego postu. Phi, też mi lista. Mnie nie dodali podobnie jak Kazia, Dreka i Halinki. Poza tym coś jest nie tak z tym pięknym obrazem Arki. Wydrukowałem go ale kadłub się nie mieni. ;-( 14 minut temu, Pawelek6 napisał(a): 30-ty listopada nadejdzie chyba wcześniej, bo PCL już ledwo się wczytuje Nie wchodzę tam. To dla mnie zbyt przykre.
GordonLameman 10 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) No siema Edytowane 4 godziny temu przez GordonLameman 5 1
Camis 358 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): No siema Brednie to nie TY! Miałem do ciebie pisać ale ktoś mnie ubiegł Edytowane 4 godziny temu przez Camis
Jinx 28 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Skąd wiemy, że to prawdziwy Gordon Lameman?
Camis 358 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jinx napisał(a): Skąd wiemy, że to prawdziwy Gordon Lameman? Przekonamy się niedługo w politycznym jak będzie orka na pisiorach 4 1
Klakier1984 54 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Parę postów w politycznym i będzie wszystko jasne 🙃
GordonLameman 10 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wątpię aby było tak ostro. Mam ostatnio dużo mniej czasu bo w ogóle strasznie dużo się u mnie pozmieniało przez ostatnie 6-7 lat i teraz mam w ch*j wysokie stanowisko w mojej korpo-kancelarii - kolejne to już Partner Więc zajrzę tu od czasu do czasu, ale częściej bywam na hejto.pl. Tam mamy malutką społeczność i 2-3 pisowców do butowania (jak dobrze zrobić szczerbola) 3
Jaycob 152 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, Jinx napisał(a): Skąd wiemy, że to prawdziwy Gordon Lameman? Zobaczymy jak szybko bana wyłapie. 3
Camis 358 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tam mamy malutką społeczność i 2-3 pisowców do butowania Której strony tam więcej?
Kelam 616 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Radio TiranaWitam szanownego pana 1
GordonLameman 10 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, Camis napisał(a): Której strony tam więcej? Tam nawet posty konfederackie nie dostają lajków 1
Camis 358 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To były czasy https://forum.pclab.pl/topic/758099-return-of-gordon-lameman-podwójna-osobowość/ 1 1
skunRace 138 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Siema zakapiory, w końcu się zebrałem i zrobiłem tutaj konto Jestem z Ciebie dumny, na pożegnanie z Labem wygrałeś "konkurs" na najładniejszy nick online 1
Kelam 616 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @GordonLamemanPanie kochany - pierwsze posty i już bluzg. Wykropkowałem uja. Co innego mem bez inwektyw dla żartu, a co innego uj na wstępie na żywca.
GordonLameman 10 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 31 minut temu, Kelam napisał(a): @GordonLamemanPanie kochany - pierwsze posty i już bluzg. Wykropkowałem uja. Co innego mem bez inwektyw dla żartu, a co innego uj na wstępie na żywca. Hmm, jakoś się odzwyczaiłem od tych warunków postowania
Kelam 616 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No na labie dawno nie widziałem byś pisał. Tylko wtedy miałeś chyba innego psa w avku .
Spl97 120 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 godzin temu, Joloxx9 napisał(a): @DisconnecT sie przeniosl czy to jakis tani imposter? Równie dobrze może to być taki gagatek z PurePC, gdzie używa tego lub niemal identycznego nicku. 8 godzin temu, Filip454 napisał(a): 10 listopada wysłałem pmkę i wczoraj dostałem odpowiedź. Jak to przeczytałem to nie dość, że smutłem, to jeszcze żenadłem... Musiała niezły syf tam dostać na PW. Rynn to była ikona tak samo, ten avek nigdy nie wyjdzie z głowy. Ogromna szkoda, że nie będzie Rynn. Bardzo ją lubiłem i była spoko. Prawdziwa stara gwardia labowa 👍 RIP Rynn ✝️😵 Napisała, że nie chce tu przyjść i tyle?
GordonLameman 10 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Kelam napisał(a): No na labie dawno nie widziałem byś pisał. Tylko wtedy miałeś chyba innego psa w avku . Nie pisałem - zrobiłem exodus i z jakiegoś powodu dostałem bana. Na pewno niezasłużonego byłem trochę na wykopie, ale tam było okropnie. No i fakt - mam dużo mniej czasu na pisanie niż kiedyś. Strasznie dużo się pozmieniało
Camis 358 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://forum.pclab.pl/topic/402755-do-więzienia-za-alimenty/?do=findComment&comment=11489411 1
GordonLameman 10 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Camis napisał(a): https://forum.pclab.pl/topic/402755-do-więzienia-za-alimenty/?do=findComment&comment=11489411 Szukałem kiedyś tego obrazka
Mar_s 245 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): i z jakiegoś powodu dostałem bana. Na pewno niezasłużonego A są jakieś inne?
Rekomendowane odpowiedzi