Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.12.2024 o 08:43, Mar_s napisał(a):

Popełnił błąd, błąd został skorygowany, on się o to obraził i strzelił focha, usunął konto. The End.

Szkoda, lubiłem z gościem popisać (raczej gadaliśmy na PW)...no ale jego decyzja.

Opublikowano
43 minuty temu, ernorator napisał(a):

Słowo klucz "ewolucji". Jak by spadł dziś meteoryt albo napadli nas nas kosmici to jednostki agresywne były by pożądane. 

Ile setek lat minęło od ostatniego takiego wydarzenia?

Po co agresja stadionowa? Bójki i nienawiść między  ludźmi, którzy urodzili się w obszarze "działania" danego klubu, tfu - plemienia? Bo kluby to prymitywne plemiona :E 

Opublikowano
6 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Szkoda, lubiłem z gościem popisać (raczej gadaliśmy na PW)...no ale jego decyzja.

Bo on jest sympatyczny ogólnie, jakby się na moda nie wepchnął to nadal by tu był, niektórym niestety nawet odrobinka nieistotnej władzy wchodzi za mocno i wtedy dzieją się dziwne rzeczy.

Temat zakończony? Kto tam jeszcze na tym czacie zarzucał nam jakiś mroczny spisek?  :E

@skunRace @Element Wojny ?

Opublikowano

Dziś mnie się udało odkopać swojego pierwszego posta, jakiego popełniłem na Labie, już upadłym. Tyle wygrać xD. Jakie były wasze pierwsze posty na Labie? Jeśli ofc pamiętacie.

zA09Rvc.jpeg

W nowszej wersji

27sXiPA.jpeg

Dodatkowo mam jeszcze to zdjęcie, lecz na Laba nie załączałem, ale co mnie szkodzi :E. Oryginalnego zdjęcia nie posiadam, wcześniej usunąłem z ówczesnego telefonu, lecz przypominałem komu wysyłałem xD.

oWd0UDS.jpeg

• Upvote 2
Opublikowano
8 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Bo on jest sympatyczny ogólnie, jakby się na moda nie wepchnął to nadal by tu był, niektórym niestety nawet odrobinka nieistotnej władzy wchodzi za mocno i wtedy dzieją się dziwne rzeczy.

Temat zakończony? Kto tam jeszcze na tym czacie zarzucał nam jakiś mroczny spisek?  :E

@skunRace @Element Wojny ?

Żaden spisek, ludzie nie raz pytali na czacie co się stało z Kelamem i dostawali odpowiedzi, typu usunął konto nie ma co drążyć. Twojego posta z niedzieli tłumaczącego mniej więcej co się stało, dopiero zobaczyłem jak mnie zawołałeś do wątku, bo kilka dni w ten temat nie zaglądałem.