Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Rok 2024 kończy się dla Ukrainy dużymi stratami terytorialnymi, problemami logistycznymi i ciągłymi brakami w stanie osobowym jednostek frontowych. Szczególnie ostatnie trzy miesiące były dla ukraińskiej armii najgorszymi od wiosny 2022 r. https://wiadomosci.wp.pl/kijow-ma-w-rekach-coraz-mniej-atutow-pekniec-w-ukrainskiej-obronie-przybywa-7106419545205472a -
Przez duniek · Opublikowano
allegro ONE box - dramat i troche mój fail nie wiem jakim cudem ale na jednej aukcji mialem TYLKO tę opcje wysyłki a specjalnie odznaczałem na kazdej zeby miec tylko paczkomat, bo one boxy sa u mnie w dziwnych miejscach i trzeba wbijac sie w centrum bez sensu no ale ktos kupił to wysle, trudno, z automatu dalem wszystko dalej (jak przy paczkomatach) i dostalem kod nadania, jechalem w trase akurat do krk to mysle nadam gdzies po drodze (bo pamietalem ze dwa one boxy widze z trasy jak zwykle jade) wpisuje w mapach google zeby szukał na trasie one boxów - NIC NIE MA(dopiero gdzies w krk pokazują) WTF - no ale dobra, podjade do tego pierwszego ktory jest na stacji i wiem gdzie jest podjezdzam a tam na wyswietlaczu 3 kwadraty (tak jakby kod nadania był 3 cyfrowy) - nie wpisywalem nic, moze numer paczki ale nie, stwierdzilem ze moze to cos innego, pojechalem dalej bo nie mialem zbytnio czasu sie bawic, pojechalem do kolejnego i tam to samo - 3 kwadraty no ale zaczalem wpisywac i oczywiscie czcionka nie wypełniła calego kwadratu (zero intuicyjnosci, a moze moj debilizm) - trudno wpisuje kod nadania, a tam informacja ze wybrano inny automat nadania (automatycznie kolo miejsca mojego adresu z allegro) jakby ktos nie wiedział to przy paczkomatach inpost mozna nadac w dowolnym paczkomacie wiec bez znaczenia ktory sie wybiera - myslalem ze tutaj tak samo jest ale okazuje sie ze nie -
Przez ryba · Opublikowano
No i tu doszedles do sedna, uliczna uprawa to najwieksze zlo - cholera wie czym to jest zakrapiane, jakie nawozy lecialy i jak dlugo przed scieciem przestali. Na podstawie obserwacji otoczenia wiem, zeby tego nie ruszac kijem nawet za darmo, zabawy w rosyjska ruletke z jakoscia. Lepiej sobie zrobic wypad do czech albo amsterdamu raz do roku na weekend 🙃 -
Przez Camis · Opublikowano
Nie wiem, Palade nie ukrywa że zna osobiście Trzaskowskiego mówił o tym nawet kilka dni temu na swoim filmie. A zna go bo razem chodzili do tej samej klasy w liceum, więc na nie jednej imprezie razem byli. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Mi tego nie musisz tłumaczyć ale takie coś się przyjęło i temu stare baby dalej tak myślą że jak zajarasz to widzisz smoki i inne mityczne stworzenia i temu marihuana jest zła. I społeczeństwo nie jest uświadamiane pod tym względem, dalej w Polsce wielu, a nawet bardzo wielu ludzi stawia zioło na równi z herą czy innymi anfami.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi