Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

5 minut temu, RyszardGTS napisał:

@Ayane O Ayane! :D Stała bywalczyni działu śmietnik i "bicia śmietnikowego rekordu"

Ciekawe kiedy ktoś napisze....

Długo nie trzeba było czekać :rotfl: 

@Maxforces Maxiu!!! :D :piwko:

Chyba najwyza pora pora powrocic do imienia Chris a nie Maxiu. :)

Zacznijmy od nowa na nowym forum :)

Edytowano przez Maxforces

@Maxforces Jako Maxforces jesteś legendą na pclabie, tutaj zaczynamy od nowa jeżeli chcesz być Chris to twój wybór :)

Tylko avatara zostaw, nikt takiego nie miał, a zarazem jest tak specyficzny że na pclabie od razu po samym avatarze w liście ostatnich postów na forum wiedziałem że coś napisałeś

Jak pomyślę że te twoje dziesiątki różnych testów i porównań przepadnie razem z forum pclab to po prostu nie wierzę, wszystko w piach, ehh... :/ 

Dnia 30.10.2024 o 14:20, JeRRyF3D napisał:

Bez jaj bedzie nas mniej :)

6 minut temu, RyszardGTS napisał:

@Maxforces Jako Maxforces jesteś legendą na pclabie, tutaj zaczynamy od nowa jeżeli chcesz być Chris to twój wybór :)

Tylko avatara zostaw, nikt takiego nie miał, a zarazem jest tak specyficzny że na pclabie od razu po samym avatarze w liście ostatnich postów na forum wiedziałem że coś napisałeś

Jak pomyślę że te twoje dziesiątki różnych testów i porównań przepadnie razem z forum pclab to po prostu nie wierzę, wszystko w piach, ehh... :/ 

Nick zostawie na forum ale mozecie zwracac sie po imieniu jak kto woli. W piach nie popszlo te testy byly to doswiadczenie a duza miara tego zostalo uzyte na czym siedzicie obecnie. Tesknie za tymi czasami :)

Edytowano przez Maxforces

12 minut temu, Maxforces napisał:

Nick zostawie na forum ale mozecie zwracac sie po imieniu jak kto woli. W piach nie popszlo te testy byly to doswiadczenie a duza miara tego zostalo urzyte na czym siedzicie obecnie. Tesknie za tymi czasami :)

No to pozostaje tylko czekać na twoje kolejne testy/artykuły... a przeważnie jak coś robisz to "z grubej rury na bogato / bardzo zaawansowane" :glodny: 

9 minut temu, LionCFS napisał:

Dzień dobry. :)

O stary wyga :D

Chyba już jesteś pełnoletni (rejestracja 2006? dobrze kojarzę?) więc napij się procentów :piwko:

Przed chwilą, RyszardGTS napisał:

No to pozostaje tylko czekać na twoje kolejne testy/artykuły... a przeważnie jak coś robisz to "z grubej rury na bogato / bardzo zaawansowane" :glodny: 

Mam mniej czasu 3 dni w Europie zmiana czasu. Dwojka dzieci 6-8. Ale nie wylkuczam powrotu do kart graficznych na dwa testy. Hardware jest.

18 minut temu, RyszardGTS napisał:

O stary wyga :D

Chyba już jesteś pełnoletni (rejestracja 2006? dobrze kojarzę?) więc napij się procentów :piwko:

2007 :) Miło być tutaj z Wami ponownie. :piwko: W międzyczasie zrobiłem migrację z AM4 na AM5, więc jestem na nowej drodze życia. :E

Edytowano przez LionCFS
  • Upvote 1

1 godzinę temu, Maxforces napisał:

Pod tym nickiem 16 lat ale bylem od poczatku pod innym. Jak wspominam to byly inne czasy(doslownie). Robilem w tedy w publicestyce. Nie przespane noce, godziny przy kompie. Pila byl calkiem  inny konkurencja Tomek pasjonat z wizja. Ale wszystko co dobre sie konczy. Tak wlasnie skonczylo sie forum pclab a co nie ktorzy pamietaja jeszcze tweak forum bo od tego sie wszystko zaczelo ;)

WOW mam w koncu drogi post.

Czuję się staro, wspomnienia wracają :) Tweak forum itp. Jak to dawno już było. 

@samsung70

image.png

46 minut temu, TheMr. napisał:

Było ~3.8k przed migracją. 

Jak najbardziej się z tym zgadzam, było około 3865 userów. Jeżeli data screena jest poprawna, to trzeba dodać/odjąć jeszcze całą pełną dobę migracji, która nastąpiła o ~09:40 w środę, 30 października 2024. Wtedy właśnie ruszyła pierwsza fala ludu, po zobaczeniu wyniku ankiety :)

Dodatkowo warto też przy okazji odjąć takich rodzynków jak ja, którzy już od lat posiadali tutaj konto i wystarczyło się tylko zalogować ;) Przybyliśmy tutaj, a ta liczba nie wzrosła.

15 minut temu, Áltair napisał:

O co chodzi z datami/godzinami założenia tematu i pisania odpowiedzi? Raz je widać, a na przykład w temacie o Ukrainie na początku  jest wszędzie coś takiego --> Napisano %s o %s.

Admin od tego ma być w poniedziałek.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...