Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy.

Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie.

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba.

Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum.

To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności.

akurat ewidentnie widac ze na tym forum bryluje banda konfiarzy z rozchwianymi emocjami 

Opublikowano
37 minut temu, Mar_s napisał(a):

Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy.

Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie.

To nie jest wprost do mnie, a "o mnie", np. tu:

image.thumb.png.61a69a87e83946d94a651f4d9d6bf1c0.png

Założyłem, że nie nadaje się na raporty, bo nie wprost odniesienia :) 

• Upvote 1
Opublikowano

No nie ma tutaj bezpośredniego ataku na Ciebie więc...

Ale oczywiście wiem o co chodzi bo to ode mnie dostał tego bana za atak na Ciebie, jednak regulaminu tutaj nie złamał taką zawoalowaną wypowiedzią.  :) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Akurat gordon jest pierwszy do obrazania a ty do banowania. Napisal o mnie ze leje na mnie cieplym moczem ja wytknalem mu ze nie swoje dzieci wychowuje jeszcze innego koloru skory a ty mi dales bana na tydzien. Pfff, kolesiostwo i glaskanie sie po penisach w kole wspolnej adoracji.

Chyba ze jemu tez dales bana to przeprosze...

Zreszta gordon chgodzi i prowokuje innych swoimi skrajnie lewicowymi pogladami np w dziale AC shadow.

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1
Opublikowano

@Roman_PCMR A gdzie jest raport? Mnie mało obchodzi jak się do siebie zwracacie, dopóki nie ma raportu to ja tego nie jestem w stanie zweryfikować bo musiałbym czytać ten śmietnik zwany "politycznym".

Jeżeli ktoś łamie regulamin, zachowuje się nieodpowiednio, dostaje karę. Proste.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Pfff, kolesiostwo i glaskanie sie po penisach w kole wspolnej adoracji.

Czemu prawaki zawsze muszą wyciągać na wierzch jakieś homoerotyczne teksty? Chłopy, spokojnie, jest 2025 rok, nikt was nie powinien kamienować za wasze poglądy i/lub orientacje, nie musicie już się wstydzić.

9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

prowokuje innych swoimi skrajnie lewicowymi pogladami

z lewicy się śmieję, że snowflejki, a was poglądy atakujo :E 

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

z lewicy się śmieję, że snowflejki, a was poglądy atakujo :E 

Przeciez to on mnie zaraportowal nie ja jego? Nie przeszkadza mi prowadzic dyskusjii ale jezeli ktos mnie obraza a ja nie moge zejsc do poziomu etycznego dyskutanta i to ja dostaje bana to chyba cos jest nie tak. Zreszta nie wazne, mam prace i nie chce tracic mojego najbardziej produktywnego czasuz rana na czcze dyskusje. Akceptuje twoja opinie ale sie z nia nie zgadzam.

@GordonLameman masz u mnie ignora od paru tygodni. Nie musisz odpowiadac na moje posty bo i tak sie do nich nie odniose

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Akurat gordon jest pierwszy do obrazania a ty do banowania. Napisal o mnie ze leje na mnie cieplym moczem ja wytknalem mu ze nie swoje dzieci wychowuje jeszcze innego koloru skory a ty mi dales bana na tydzien. Pfff, kolesiostwo i glaskanie sie po penisach w kole wspolnej adoracji.

Chyba ze jemu tez dales bana to przeprosze...

Zreszta gordon chgodzi i prowokuje innych swoimi skrajnie lewicowymi pogladami np w dziale AC shadow.

WYtknąłeś? Zmyśliłeś to w swojej główce. 

Co więcej - ja Cie zapytałem ile masz dzieci, skoro narzekasz na niską dzietnośc. I wtedy się odpaliłeś z obrażaniem. 

Kolesiostwo? Ty nie masz żadnego poczucia co robisz i jak obrażasz innych. Żałosne.

Edytowane przez GordonLameman
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Przeciez to on mnie zaraportowal nie ja jego

obrażanie kogoś =/= prowokowanie poglądami. 

Warto, byś w końcu to zrozumiał, dużo prościej będzie Ci się rozmawiało z innymi. Miłego piątku życzę :)

Opublikowano
9 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Roman_PCMR A gdzie jest raport? Mnie mało obchodzi jak się do siebie zwracacie, dopóki nie ma raportu to ja tego nie jestem w stanie zweryfikować bo musiałbym czytać ten śmietnik zwany "politycznym".

Jeżeli ktoś łamie regulamin, zachowuje się nieodpowiednio, dostaje karę. Proste.

Czytasz tylko zaraportowany komentarz nie badajac kontekstu wypowiedzi i stosunku autora do odbiorcy jego komentarza? Czyli ktos moze napisac ze zabije mi matke, ja odpowiem ze jest smieciem i to ja dostane bana? 

Jezeli tak jest i czytasz sam zaraportowany komentarz to jest to nie wlasciwe. Moderatorze powinni badac cala otoczke. 

Zreszta prywatne forum mozecie sobie robic co chcecie, nie moj problem. Mozesz mi perma dac bez powodu. Ja poradze sobie bez forum i forum poradzi sobie beze mnie. Mam zycie i zajecie po za pisaniem tutaj

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Ja widzę nawet po edycji więc można to sobie darować.  :) 

Ale przy takiej ilości spamu muszę wiedzieć gdzie tą historię sprawdzać, bo za godziny mi nie płacą.

Mniej więcej tu:

druga strona tematu - tam usunąłeś wypowiedzi Romana. Wątpię, abym tam pisał o olewaniu moczem, szczególnie ciepłym :E 

32 minuty temu, tomcug napisał(a):

Ale macie problemy %-)

image.png.c2efa5c113338b6dc14178b2574c5195.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Ok, tylko że znowu zacząłeś z tym swoim "paternalizowaniem" które tak bardzo lubisz, naprawdę nie każdy musi być zadowolony kiedy ktoś zwraca się do niego per "dziecko".

I o ile nie można tego określić jako jawne wyzwisko, dlatego raporty odrzuciłem, to jednak niewątpliwie jest to jakaś forma okazywania drugiej osobie pogardy.

Także dobrze by było jakbyś w końcu tego zaprzestał.

Zauważyłem, że praktycznie w każdej wypowiedzi kierowanej do kogoś z kim ów osobnik się nie zgadza, albo na samym początku dogryza, alebo niebezpośrednio przekazuje za jakich debili uważa całą reszte, jednocześnie stawiając się na piedestale elokwencji, co też niezbyt wychodzi

Generalnie ja się zaczynam zastanawiać czy nie jest to jakiś opłacany troll, o czym może świadczyć tempo nabijania postów tutaj. No chyba, jest też opcja na bezrobotnego człowieka na zasiłku, który nie ma co robić z wolnym czasem i wylewa na wszystko co nie zgadza się tutaj z jego światopoglądem jawne i niejawne żale. 

Generalnie tak jak pisałem, z dość sporym zapałem tutaj dołączyłem, i nie mniejszym dałem sobioe spokój

PS: Aktualnie zaczął już jawnie łgać na mój temat bo chyba zbytnio nie dopasowałem się do jego swiatopoglądu

Pan Prawnik :rotfl2::rotfl2::rotfl2: 

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano

Ale CIę boli zaoranie. Do ostatniego postu w politycznym nawet nie byłeś w stanie się odnieść --> na tym polega zaoranie.

Są ludzie z którymi dyskutuję normalnie o światopoglądzie. Ale nie mogą oni w oczywisty sposób kłamać, jak Ty to robiłeś ;) 

I zawsze boli mój zawód. Zawsze :E 

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Ale CIę boli zaoranie. Do ostatniego postu w politycznym nawet nie byłeś w stanie się odnieść --> na tym polega zaoranie.

Są ludzie z którymi dyskutuję normalnie o światopoglądzie. Ale nie mogą oni w oczywisty sposób kłamać, jak Ty to robiłeś ;) 

I zawsze boli mój zawód. Zawsze :E 

Gneralnie, to bolą mnie rzeczy troszkę poważniejsze od wypocin jakiegoś randoma z internetu.

Jak dorośniesz i zaczniesz prowadzić poważne życie, to zrozumiesz.

Jeszcze tam nawet nie zajrzałem, bo niektórzy prowadzą właśnie dorosłe życie i nie srają na prawo i lewo olnym czasem  czego chyba nie jesteś w stanie pojąć.

Po drugie bardzo mnie bawi fakt, że narzucasz każdemu narracje, jakoby każdy miał jakikolwiek obowiązek wręcz do upadłego z Tobą dyskutować. W więszkości Twoich wypowiedzi nawet nie widzę sensu dyskusji, bo mam wrażenie jakbym rozmawiał z przemądrzałym czterolatkiem. 

Jeśli jesteś już nawet rzeczywiście prawnikiem to dam Ci taką małą rade - ukończone studia nie czynią Cię ani mądrym ani inteligentnym, tylko człowiekiem z ukończonymi studiami.

I piękne odwrócenie kota ogonem po raz n-ty, czyli to teraz ja kłamie:rotfl:. Z kim ja tu rozmawiam wogóle, strata czasu

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Gneralnie, to bolą mnie rzeczy troszkę poważniejsze od wypocin jakiegoś randoma z internetu.

Jak dorośniesz i zaczniesz prowadzić poważne życie, to zrozumiesz.

Gdyby nie bolały to byś tyle o tym nie pisał. Czemu nie idziesz sobie pisać w wątkach technicznych? :) 

Jeszcze tam nawet nie zajrzałem, bo niektórzy prowadzą właśnie dorosłe życie i nie srają na prawo i lewo olnym czasem  czego chyba nie jesteś w stanie pojąć.

Zajrzałeś, oczywiście że zajrzałeś. Po prostu nie masz co odpowiedzieć. :) 

Po drugie bardzo mnie bawi fakt, że narzucasz każdemu narracje, jakoby każdy miał jakikolwiek obowiązek wręcz do upadłego z Tobą dyskutować. W więszkości Twoich wypowiedzi nawet nie widzę sensu dyskusji, bo mam wrażenie jakbym rozmawiał z przemądrzałym czterolatkiem. 

Nie musisz, możesz przyznać się do błędu czy braku argumentów. Nie mam z tym problemu. 

Twoje oceny nie tylko są błędne, ale też nieracjonalne - w naszej dyskusji o TK podawałem Ci fakty o których nawet nie miałeś pojęcia. 

Nie widzisz sensu dyskusji, bo nie możesz przed sobą przyznać, że nie masz racji - w tym problem. Gdybyś był otwarty na fakty - mielibyśmy o czym rozmawiać. 

Jeśli jesteś już nawet rzeczywiście prawnikiem to dam Ci taką małą rade - ukończone studia nie czynią Cię ani mądrym ani inteligentnym, tylko człowiekiem z ukończonymi studiami.

I piękne odwrócenie kota ogonem po raz n-ty, czyli to teraz ja kłamie:rotfl:. Z kim ja tu rozmawiam wogóle, strata czasu

Chłopie, ależ Cię boli mój zawód ;) 

Tak, wymyślasz sobie ciągle rzeczy na mój temat :) 

• Confused 1