Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lamparcicho · Opublikowano
Niektórym gra nie wykrywa pada/padów. Na steam jest pełno tematów i wpisów o tym bo trochę szukałem sam czy aby ktoś na coś nie wpadł i nie odkrył w czym może leżeć przyczyna. Tzn. inaczej: pad jest wykrywany ale nie działa - przynajmniej u mnie tak to wygląda. Przy uruchomionej grze jak go wypnę z portu usb i wepnę z powrotem to jest rozpoznany ale nic nie da się zrobić. W menu w zakładce sterowanie przy wypięciu i podłączeniu pojawia się schemat pada ale nie ma reakcji na nic, żaden przycisk itd nie działa. Jak to się mówi "zazdraszam" że Ci działa no ale cóż... mi nie i to jest mega dziwne Próbowałem 3 padów, od xbox series, jakiegoś 8BitDo i Dual Sense'a też przez ds4windows emulowany na x360 bo natywnie gra mi go nie widziała w żaden sposób. Nie gadaj, że Tobie śmiga natywnie -
Przez reddy · Opublikowano
Po braku wykrywania pada ściągnąłem raz jeszcze, ale drugiej nocki nie zarywam. Dziecięcy szał na grę opadł, przeciwnicy maja aimbota i wh w jednym, potwory to gąbki i walenie w nie żeby w końcu padły męczy i jest zwyczajnie głupie, gdy takie stado miesaczy okazuje się jeźdźcami apokalipsy. I jutro, a pewnie dłużej, robię przerwę. -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Nawet nie wiedziałem że mam wyłączone sygnatury -
Przez KiloKush · Opublikowano
Bo Mondeo 1.6/1.5 EB lub Insignia 1.5T palą zdecydowanie mniej niż A4 2.0 TSI, a wrażenia z jazdy podobne. Nie ważne czy haldex czy torsem. Mało mnie obchodzi co tam jest. Fakt jest taki, że szybki automat+ AWD daje dużo jeśli chodzi o osiagi, zwłaszcza 0-100. A DSG +2.0TSI to daje. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Putler wiecznie żył nie będzie więc trzeba się spieszyć z wypalaniem (zajmowaniem) ziemi
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi