Nadal świetnie to wygląda
aż nabrałem ochoty żeby zrobić sobie postać od zera i znowu pobiegać trochę po Nowym Jorku w zimowych klimatach. W 4K z HDR i na OLED'dzie w 120k/s robi to robotę 👍
Pamiętam, mega klimatyczne to było 👍
Mam leżeć w szafie 32GB RAM DDR5 6000 MHz CL30 kupione przed boomem na pamięci, chcąc je w końcu wykorzystać chciałbym przejść z AM4 na AM5. Obecnie posiadam 5800x3d + 16GB RAM DDR4 3000 MHz CL15 + RTX 4070 Ti.
Jaki procesor na AM5 wybrać, mając z tyłu głowy że będę chciał wsadzić Zen6, które pewnie wyjdą pod koniec roku? Byłby to zatem taki procesor na przeczekanie, dobrze by było żeby był porównywalny do obecnego 5800x3d.
Myślałem o 7500f, 7700 oraz 7800x3d. 9800x3d wydaje mi się bez sensu w mojej sytuacji gdy będę chciał brać zen 6 + te informacje o jego awariach… Karta graficzna zostanie póki co ta co jest, gram w 1440p.
Ani dziś, ani kiedyś nie napisałeś nic konkretnego, tylko jakiś bełkot i prawach rynku i spazmatyczne rzucanie się w szale z powodu czyjeś opinii. Od dawna nie sądzę, że wszystko z tobą ok, ale mam za to niezły ubaw.
Skąd ta agresja? Bo OLEDy nie sprzedają się tak jak zakładano? Ale po co, dlaczego?
Rekomendowane odpowiedzi