Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Badalamann Konfederacji tak, ale zwolenników odcięcia pomocy nie ma tylu. Jest trochę użytkowników mocno sceptycznie nastawionych do samych Ukraińców,cale to jednak trochę odrębny temat. Jednak prawie wszyscy wiedzą, że rosję trzeba było zatrzymać na Ukrainie. A teraz kiedy wojna jest w zasadzie przegrana i Ukraińcy się będą już tylko cofać trzeba przemyśleć czy trzeba im przede wszystkim pomóc dalej walczyć, czy przede wszystkim zakończyć wojnę jak jest, zanim z 20-25% straconego terytorium zrobi się 40% lub więcej plus dodatkowe dziesiątki tysięcy inwalidów wojennych. btw. czemu masz 2 "n" na końcu? Oryginalny nick ktoś zaklepał? -
Przez Pawcio · Opublikowano
Może kingston ma duży zapas dysków w wersji z micronami lub to była mała seria dysków, lub nowsza wersja jest sprzedawana w wybranych krajach. O nowszej rewizji z pamięciami kioxia można przeczytać na pclabie: https://forum.pclab.pl/topic/1374344-kc3000-zmiany/ https://www.techpowerup.com/ssd-specs/kingston-kc3000-2-tb.d1909 Dysk, który dostałem od producenta został wyprodukowany w tym roku: czerwiec 2024, jeśli poprawnie odczytałem. Posiada wgrane najnowsze oprogramowanie EIFK31.7, kontroler Phison z pamięciami microna. Na nowym dysku błędy też występują, podobnie jak na poprzednim ehh, jeszcze partycja nie utworzona a już 4 błędy w 0F. Najbardziej zastanawia mnie fakt, że w smart przy dyskach nvme konkurencyjnych firm: wd blue sn580 1tb oraz samsung 980 500gb, nie ma błędów przy 0F: licznik wynosi 0, w kingstonach kc3000 cały czas zwiększają się. Szkoda, że nie napisali z jakiego powodu uznali gwarancję i wysłali nowy dysk. Może seria o zwiększonej awaryjności, lub coś nie tak w danych smart które im wysłałem lub mi się poszczęściło. -
Przez Kadajo · Opublikowano
W MSI wygląda to tak i jest to super rozwiązanie: Ustawienia po prawej tam gdzie mamy temperatury i % są w pełni edytowalne ale to jest chyba wszędzie. Natomiast po lewej mamy CPU Fan step up i step down. Są to wartości którymi możemy dostosować jak "szybko" wentylatory reagują na zmiany temperatur co jest mega pomocne jak nie chcesz co chwile słyszeć jak wentyl wyje a za chwile jest cicho. -
Przez galakty · Opublikowano
Dziwię się że musiałeś go kupić żeby się dowiedziec, że użytkowanie OLED przez 16h nie jest jego przeznaczeniem, ale okey, zawsze to jakiś humor w piątek -
Przez Badalamann · Opublikowano
Niestety ale fanów konfederosji trochę tu jednak jest. Zdecydowanie więcej niż 2.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi