Tombycz Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jak coś może komuś się przyda ten sterownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Im dalej w las tym gorzej, chyba że dotrze się do ostatnich paru godzin, wiec recenzje będą ciekawe po weekendzie. Jeśli ktoś ma o tej porze wystawić pozytywa, to raczej tylko dlatego że działa Skill up również był pozytywny na początku, w "demie" od devów a jasny szlak go trafił koło 20 godziny. Przykład... To tak jakby komentować, że sernik jest tak słony, że to prawie oscypek, ale dobry bo smak jest intensywny. Dustborn lub inne paździerze też miały nie tak złe oceny, ponieważ nikt w to nie grał, więc prawie nie było ludzi od negatywów Edytowano 10 godzin temu przez musichunter1x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, userKAMIL napisał: Pierwsze co trzeba wyłączyć to głębie ostrości. Bazowo jest właśnie włączona tylko w przerywnikach i stąd takie masło. Ale mnie chodzi o pierwszy plan w przerywnikach. Zresztą, sam gameplay też jest, jaki jest... chyba, że na jakieś złe filmy trafiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ale będzie flop hop hop hop, huja hop hop klop, bop, klop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankietka Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dragon Age to jednak marka a sporo osób nie czyta newsów po Internecie. Pewna sprzedaż więc będzie ale moim zdaniem obecny wynik na steamie to już porażka a tendencja zapewne będzie tylko spadkowa. Mało realne by gra miesiącami była w topce steama skoro już teraz tak bardzo odstaje od BG3. W ogóle z tym ostatnim gracze obeszli się bardzo łaskawie, ponieważ do dzisiaj mam niesmak, że każdy facet z drużyny chciał się dobrać do mojego wirtualnego tyłka. Do czasu premiery nowego DA, BG3 to była najbardziej przegięta gra pod tymi względami. Edytowano 10 godzin temu przez Tankietka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Część wystawia pozytyw jako trolling, może chcą przełamać "safe space"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu @Mindstorm Proszę nie promować piractwa Nawet kiepskich gier 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Przegrałem niemal 6h i chyba dawno już takiego rozczarowania nie czułem... ''Gra mobilna'' ''Gra dla dzieci'' Te całe WOKE pierdy, które mnie ani grzeją ani ziębią. Strasznie się wymęczyłem i poleciało z dysku. Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku. Wracam do Ragnaroka! 1 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Mocny ten mem z gola: 4 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu @userKAMIL 6h w tak to się kończy jak się nie słucha bardziej ogranych ludzi. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie przesadzajmy już bo trafiło się ''Wam'' jak kurze, ślepe ziarno... 22 minuty temu, Kelam napisał: Mocny ten mem z gola: Chwilami sam się zastanawiam na co te molochy liczą? Czy to są jakieś naciski z góry i teorie spiskowe... Strasznie smutny mam dziś dzień jako gracz tak zwyczajnie... A naprawdę czekałem. Edytowano 9 godzin temu przez userKAMIL 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Niemiecka wersja jest bardziej popierzona niż angielska jeśli chodzi o zaimki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Niech zgadnę - na etapie prologu było w miarę ok, ale jak się skończył, to szambo wywaliło i Veilguard zmienił się Failguarda ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Już widzę te aktywiszcza po klapie tej gry, że to wina białych graczy hetero. To niech tą szmire kupują ich niebinarne ziomki woke/lpg skoro ten syf jest do nich kierowany. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dragon Age Straż Zasłony zalicza dobry start na Steam. Rekord Inkwizycji został już ponad 10-krotnie pobity, ale do wyniku Baldur's Gate 3 i innych dużych RPG daleka droga Za tydzień będzie zjazd, za miesiąc jeszcze większy, a za rok zrówna się Unknown 9 Aweking. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 27 minut temu, userKAMIL napisał: Przegrałem niemal 6h i chyba dawno już takiego rozczarowania nie czułem... ''Gra mobilna'' ''Gra dla dzieci'' Te całe WOKE pierdy, które mnie ani grzeją ani ziębią. Strasznie się wymęczyłem i poleciało z dysku. Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku. Wracam do Ragnaroka! To faktycznie musi byc zle🤣 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Ten obrazek pasi: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) A może to tylko drobne fragmenty? Aczkolwiek inne dialogi, jakie widziałem - choć faktycznie nie było w nich woke - też nie porywają... są gdzieś na poziomie "głębokich myśli internautów", jeśli wiecie, o co mi chodzi... Z drugiej strony to kunarix będziex chyba z nami przez całą grę... Edytowano 9 godzin temu przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 115k widzów na Twitchu. Z czego 68k Asmongolda który z tej gry szydzi. Emejzing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, Stjepan napisał: Niemiecka wersja jest bardziej popierzona niż angielska jeśli chodzi o zaimki. "They did the same shit in Brazilian Portuguese lmao but instead of the nouns ending in -e it ends in -u, which of course doesn’t exist." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, mag_zbc napisał: Prawie dostałem wylewu jak to czytałem Ja pienie gra dla pacjentów Choroszczy, stworzona przez ekipę z Tworek 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, crush napisał: 115k widzów na Twitchu. Z czego 68k Asmongolda który z tej gry szydzi. Emejzing. I za to szanuje Asmona, jest po naszej...Normalnej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się