Element Wojny Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) W tej grze nie jesteś w stanie stworzyć ładnej kobiety. Od godziny próbuję i tego się po prostu nie da zrobić. Można tylko zrobić babochłopa, który kobietę przypomina, a i tak ma więcej cech męskich niż żeńskich. Nawet dobór głosów zrobili taki, że obydwa głosy dla faceta brzmią jakby to byli jacyś chłopcy, a kobiety brzmią znowu jak babochłopy. Rozmiar piersi czy tyłka na 100% w najlepszym wypadku pozwoli Ci stworzyć płaską rzeźbę na kształt Taylor Swift - nie kłamali recenzenci, którzy właśnie takie porównanie wrzucali. Ładnej twarzy też nie da się zrobić, wybór różnych cech w kreatorze jest specjalnie tak ograniczony, żeby za ładnie nie dało się tego zrobić. Ubrania też są tak zrobione, żeby nie podkreślać żadnych cech kobiecych - szerokie spodnie, wszystko przykryte, ciężko nawet ocenić sylwetkę. O Panie, jakie kompleksy musiały mieć osoby które ten kreator przygotowywały. Porównajcie sobie z Panią, którą stworzyłem sobie w BG3. Edytowano 5 godzin temu przez Element Wojny 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nie no - jest tak jak na labie jeszcze pisałem. Oni pojechali po całości. Zapakowali tyle dei, woke i tęczowego szajsu jak nikt nigdy w żadnej grze. To jest przesunięcie granicy na grubo. Ale im to nie wyjdzie i nie ujdzie na sucho, bo gierka jest marna i się nie obroni gameplayem - a więc te oczywiste wady i bezczelna próba propagandowego prania mózgów będzie jeszcze bardziej widoczna. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Tam jest tyle tego że nie tylko rzyga się tęczą, ale nią sra, tęcza leci z nosa, to jest chore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Uwierzcie mi ja naprawdę próbowałem... Chyba nawet przed samym sobą to obronić... No ale się Q nie da! Edytowano 5 godzin temu przez userKAMIL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, userKAMIL napisał: Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku. Witamy na pokładzie. Czasem serio myślałem że trollujesz, ale jednak masz po prostu strasznie duży zapas pozytywności dla gier Osobiście też kocham gry, ale jako medium dla pasjonujących projektów, bo nie cierpię tej degeneracji do korporacyjnego produktu. A jak coś kocham to chcę, aby nie miało podcinanych skrzydeł i wykorzystywało swój potencjał, a nie marketingiem tuszowało braki. Mały offtop osobisty: Byłem ~1.5 roku w relacji kochaj i nienawidź z COH3, ponieważ uwielbiam projekt RTS z gier Relic, głównie ten "klasyczny", ale po tylu aktualizacja i zarzadzaniem nimi przerodziło się to w nienawiść, ponieważ tak niewiele zaangażowania trzeba, by mechanicznie to ruszyć do lepszego stanu, a nie umieją zebrać się np. na oddzielenie wycofania od cofania, np. przez podwójne kliknięcie R. Tam było od groma możliwości wprowadzenia dobrych mechanik, a Sega narzuciła im dużą mapę w SP, a liniowa kampania DAK była spartoczona narracyjnie. Multiplayer z kolei też gubi kierunek, choć to do uratowania, gdyby nie odeszli kolejni ludzie ze społeczności, którzy tam pracowali. Hmm... Po prostu nie ma sensu dziś kochać gier bezwarunkowo. Część to wynik obozu pracy korporacji, a nie pomysłów zrodzonych z pasji do projektu lub czas pracy został tak przycięty, a założenia tak przestrzelone, że złe zarządzanie i krótki okres czasu zabija gry, nawet przy znośnym zespole. W przypadków tego "woke" dochodzi zatrudnianie ludzi z zewnątrz, aby dokończyć szmirę aktywistów. Ah, znowu się rozpędzę na "wieczór" Dobrej nocy Edytowano 5 godzin temu przez musichunter1x 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, musichunter1x napisał: Ah, znowu się rozpędzę na "wieczór" Dobrej nocy Jak ukryłeś sygnaturę pod spojlerem ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) @Element WojnyDoszedł przycisk po prawej nad oknem posta Takie czarne oko. Edytowano 5 godzin temu przez musichunter1x 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dobra, demo Veilguarda idzie do kosza, nawet nie chce mi się kończyć tego kreatora postaci, bo tutaj seryjnie nie idzie stworzyć ładnej kobiety, a pasztetami to niech sobie grają te/one z Bioware. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, musichunter1x napisał: Czasem serio myślałem że trollujesz, ale jednak masz po prostu strasznie duży zapas pozytywności dla gier Hmm... W sumie dawno nikt takiego komplementu mi nie dał. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Kelam napisał: Nie no - jest tak jak na labie jeszcze pisałem. Oni pojechali po całości. Zapakowali tyle dei, woke i tęczowego szajsu jak nikt nigdy w żadnej grze. To jest przesunięcie granicy na grubo. Ale im to nie wyjdzie i nie ujdzie na sucho, bo gierka jest marna i się nie obroni gameplayem - a więc te oczywiste wady i bezczelna próba propagandowego prania mózgów będzie jeszcze bardziej widoczna. Zgadzam się, pojechali po całości i przesunęli granicę. To im się nie może udać, niech gracze się ogarną i tego nie kupują, bo zabiją nie tylko Mass Effecta, ale też niejedną inną serię. Wpierw totalna cenzura, potem recenzje od tylko wybranych i przychylnych im redakcji, a teraz nagle gra wpada człowiekowi w ręce i okazuje się że Ci "kłamliwi youtuberzy, hejterzy" mieli rację, a gra jest po prostu różowym manifestem. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Element Wojny napisał: W tej grze nie jesteś w stanie stworzyć ładnej kobiety. Ja powiem więcej dlaczego wszystkie postacie mają dziwnie uwydatnione kości policzkowe, przecież tak ludzie nie wyglądają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu @userKAMIL jesteśmy na nowych ziemiach, ale dla mnie toksyczność pozytywna to zło. Takie coś co mają Ubisyfie itd. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Frog67 napisał: Ja powiem więcej dlaczego wszystkie postacie mają dziwnie uwydatnione kości policzkowe, przecież tak ludzie nie wyglądają Właśnie nad tym siedziałem, żeby nadać więcej cech kobiecych tej postaci, ale wybór jest ograniczony specjalnie tak, żeby nie dało się tego zrobić. Nawet oczu nie byłem w stanie zrobić tak jak chyba w każdym możliwym kreatorze jaki do tej pory widziałem. O tyłku czy piersiach nie wspomnę, żal mi pań które lubią odtwarzać siebie w grach, co mają powiedzieć te które mają miseczki D albo więcej? Mają sobie piersi poucinać na modłę różowych, bo zbyt wydatne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Wyczarowałem coś takiego z załączników na PClab. Oby Kojima przyjechał na swoim rumaku i uratował rynek Znikam i wam też radzę, bo szkoda snu na to z Edytowano 4 godziny temu przez musichunter1x 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu @musichunter1x 20 listopada wychodzi Stalker 2, po gameplejach i filmie dokumentalnym sądzę że to będzie dobra gra, jestem fanem serii, do GSC jeszcze DEI i woke nie doszło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Właśnie nad tym siedziałem, żeby nadać więcej cech kobiecych tej postaci Wiedziałem że te wydatne i kanciaste kości policzkowe coś mi przypominają. Kształt kości Neandertalczyka, tutaj w porównaniu z Homo Sapiens 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dobili dziś do 70,414, obstawiałem wyżej. Nie jestem już pewien czy doskoczą do 150k. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jest źle. Pierwsza gra w tym roku która nie ma Goty u Alexa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Szybka przeróbka znanego mema przed snem, ale pasuje idealnie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ustawienia Hdru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, userKAMIL napisał: Uwierzcie mi ja naprawdę próbowałem... Chyba nawet przed samym sobą to obronić... No ale się Q nie da! Nie to żebym się cieszył, że wyszło na "moje", bo bardzo ubolewam nad tą serią i jeszcze chwile temu rozmawialiśmy o tym na Labie, ale jednak Jak Ty tak piszesz, podchodząc do gry inaczej, pomyśl sobie co muszą czuć fani Dragon Age. Edytowano 2 godziny temu przez skunRace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się