JeRRyF3D 203 Opublikowano Niedziela o 23:28 Opublikowano Niedziela o 23:28 A jak się maja do tego inne branże. 1
DITMD 96 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gość wybrał najgorsze skille jakie się da żeby przedstawić walkę w Veilguard, do tego jest komicznie słaby, zwykle moby zajmują mu pól godziny do ubicia
Element Wojny 479 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Walka w Veilguardzie przegra za każdym razem i w każdym scenariuszu, bo w Inkwizycji mogłeś w dowolnym momencie przełączyć się na wybranego kompana i kompletnie zmienić sposób i dynamikę walki.
DITMD 96 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Na kogo byś się nie przełączył to walka nadal była wolna i nudna, walka w Veilguardzie jest dla mnie o wiele lepsza, szybsza, bardziej płynna i dynamiczniejsza. Edytowane 2 godziny temu przez DITMD
Element Wojny 479 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak, jest lepsza, szybsza, płynna, dynamiczna - a po 15-20h jedziesz na automacie, wciskasz w kółko te same przyciski i robisz te same kombinacje aż do znudzenia. W trakcie rozgrywki magiem 3 razy zmieniałem profil ofensywny - nekromanta, lód, ogień - żadnej różnicy, zmieniały się tylko graficzne fajerwerki przy combosach. Nie jesteś casualem, wiesz o co chodzi. Walka ma nie tylko ładnie wyglądać, ale też angażować, a tego tutaj nie było. W Inkwizycji co rusz przełączałem się na Varrica, uwielbiałem naparzać z Bianki. Edytowane 2 godziny temu przez Element Wojny
DITMD 96 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam większa frajdę grając po 20h niż na początku, moja postać jest op i zamiata, walki są krótkie i widowiskowe, a nawet nie mam optymalnego buildu. Po 20h to w każdej grze robisz w kółko to samo i wykonujesz te same kombinacje aż do znudzenia.
Rekomendowane odpowiedzi