Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na kogo byś się nie przełączył to walka nadal była wolna i nudna, walka w Veilguardzie jest dla mnie o wiele lepsza, szybsza, bardziej płynna i dynamiczniejsza.

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tak, jest lepsza, szybsza, płynna, dynamiczna - a po 15-20h jedziesz na automacie, wciskasz w kółko te same przyciski i robisz te same kombinacje aż do znudzenia. W trakcie rozgrywki magiem 3 razy zmieniałem profil ofensywny - nekromanta, lód, ogień -  żadnej różnicy, zmieniały się tylko graficzne fajerwerki przy combosach. Nie jesteś casualem, wiesz o co chodzi. Walka ma nie tylko ładnie wyglądać, ale też angażować, a tego tutaj nie było. W Inkwizycji co rusz przełączałem się na Varrica, uwielbiałem naparzać z Bianki. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Ja mam większa frajdę grając po 20h niż na początku, moja postać jest op i zamiata, walki są krótkie i widowiskowe, a nawet nie mam optymalnego buildu. Po 20h to w każdej grze robisz w kółko to samo i wykonujesz te same kombinacje aż do znudzenia.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Tak, jest lepsza, szybsza, płynna, dynamiczna - a po 15-20h jedziesz na automacie, wciskasz w kółko te same przyciski i robisz te same kombinacje aż do znudzenia. W trakcie rozgrywki magiem 3 razy zmieniałem profil ofensywny - nekromanta, lód, ogień -  żadnej różnicy, zmieniały się tylko graficzne fajerwerki przy combosach. Nie jesteś casualem, wiesz o co chodzi. Walka ma nie tylko ładnie wyglądać, ale też angażować, a tego tutaj nie było. W Inkwizycji co rusz przełączałem się na Varrica, uwielbiałem naparzać z Bianki. 

No chyba są nowe umiejętności na 20 30 i 40lvl. To że ktoś tego nie zmienia to już nie wina gry.

Przy czarodziejach może i faktycznie to tylko inne kolorki ale u wojowników całkiem nowe akcje.

Edytowane przez ODIN85

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• To już dzisiaj, po spędzeniu 50h w alphie jestem dużo bardziej zadowolony niz z gdy wyszła 2020 Nie, to tak nie działa, gra zajmuje mniej tuż po instalacji przez lepsza kompresję plików, żadne "cloud".   Gra ma tak jak wersja z 2020 rolling cache, którego wielkość i lokalizację sami wybieramy. I to to niego zaasysa to co jest potrzebne.
    • No właśnie nie , dlatego tak drąże ten temat 😁
    • Kimovil nie ogarnia snartphonów które miałem   SPV C600 @HTC Tornado na Win Mobile 6.0 Motorola Defy która premierę miała z Androidem Gingerbread 2.1 i to były pierwsze modyfikacje, Miui, podlręcanie procesora o 200mhz Samsung Galaxy Advance czyli "odświeżony" S2 po premierze S3 Lumia 520 Lumia 730 Lumia 640 Lumia 830 Motorola G3 Mi 9T Samsung A52 - padł wyświetlacz po nie całym roku Samsung A52s - spuchnęła bateria po 2 czy 3 latach   na dniach przyjedzie Redmi Note 13 Pro+ 5G i z nim planuje zostać 2-3 lata
    • Ocenianie marki przez pryzmat budżetowca jak M23 czy średniaka który nie był jakiś wybitny w dniu premiery (Adreno730) to nie specjalnie rozsądne. Jak możesz się wstrzymać 2 miesiące to poczekaj, końcem stycznia będzie prezentacja nowej lini eSek więc S24 jeszcze powinny spaść z ceny. eSki to ogólnie rozsądny wybór, kupujesz i zapominasz o wymianie telefonu na kilka lat. Sam system ma 5 lat aktualizacji, w przypadku S24 zostają jeszcze 4 lata. W Xiaomi warto w modele ultra patrzeć, ale to nie ten budżet, zwykłą 14 z początku produkcji miała problemy z parującymi obiektywami, podobno to poprawili. Podobno. Niższe Xiaomi to drobne zmiany w modelach z zeszłego roku, taki 13T i 14T najbardziej różnią się obudową, soc mają na tyle mocne (Dimensity 8200 Ultra vs 8300 Ultra) że nie ma zauważalnych różnic. Do mnie za dzień-dwa przyjdzie Redmi Note 13 Pro+ 5g za tysiaka z Ali, wersja global z polską gwarancją i to jest telefon, który warto za tego tysiaka kupić, 1500 w polskim sklepie to już za dużo skoro można za 1300-1400 kupić 13T na ali z wysyłką z Europy, wersja global z gwarancją. Nord 4 to taki pewniak, Honor 200 tak samo  - honor dawno odłączył się od Huaweia, ma wszystkie usługi Googla, i jeszcze Motorola Edge 50 Pro, Realme GT6.
    • Bez przesady z tym Astro... A tak poza tym to miałki rok, same wtopy AAA i ogolem bieda ze nie ma z czego wybierac
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...