Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

2 minuty temu, Element Wojny napisał:

Zwiekszy sie, propaganda idzie po calosci - IGN - najwieksza premiera gry SP w historii EA ! Wszelkie rekordy pobite ! 

:woot:

Oj jak ja uwielbiam takie stwierdzenia.

Moja pensja miesięczna została zwiększona pięciokrotnie!

To ile zarabiasz?

500.

7 minut temu, Element Wojny napisał:

Tyle ze te 9/10 zostaja, a te 1/2 leca. W taki sposob do poniedzialku srednia skoczy na 90%. Za chwile sie okaze, ze to najlepsza gra w serii. 

To już tylko świadczy o platformie. Nie zmieni to jednak tego czy gra jest dobra, czy zła.
Crap zdechnie, gra dobra obroni się sama.
Bez ocen i innych manipulacji.

2 godziny temu, mag_zbc napisał:

80% pozytywnych ocen, a gra jest ledwie w pierwszej 30 największej ilości graczy. W tym momencie w Veilguard gra mniej ludzi niż w niszowe gry z przed prawie 10 lat, jak Hearts of Iron 4 czy Don't Starve Together. Nawet Left 4 Dead 2 z 2009 roku ma więcej graczy, w Stardew Valley w tym momencie gra więcej ludzi niż wynosi 24-godzinny peak dla Veilguard.

70 tysięcy graczy dzień po premierze - jak na grę AAA od Bioware to jest całkowita katastrofa sprzedażowa i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.

Nie ma co patrzeć na Steama .Większość pewnie gra w Abo na Ea app.

Ludzie przecież to co się dzieje to dramat jest. Portale co po recenzjach zapominają o danej produkcji to tutaj portale co chwila to aktualizują jaki to sukces bo 70k+ graczy xD  Normalnie gra roku a już zapomnieli, że WuKong miał 2.4 mln graczy xD

Teraz w BlackMyth Wukong gra dwa razy więcej graczy niż w ten twór.

Materiał mocny jak coś:

Edytowano przez Crew 900

19 minut temu, Crew 900 napisał:

Ludzie przecież to co się dzieje to dramat jest. Portale co po recenzjach zapominają o danej produkcji to tutaj portale co chwila to aktualizują jaki to sukces bo 70k+ graczy xD  Normalnie gra roku a już zapomnieli, że WuKong miał 2.4 mln graczy xD

Teraz w BlackMyth Wukong gra dwa razy więcej graczy niż w ten twór.

Materiał mocny jak coś:

Popłakałem się przy drugim komentarzu "Eunuchs have ruined gaming" :hihot:

36 minut temu, Vulc napisał:

Jego wkład w Bioware był szczery, począwszy od „Baldur's Gate 1” w szkole średniej, aż do obecnie mężczyzny w średnim wieku, ponad 40-letniego.
Ostatni raz, gdy pochwaliłem Bioware, nie miało to nic wspólnego z jakością gry.
Pomyśl o tym jak o kwiatku, który położyłem na twoim nagrobku...

To poszło jako... pozytywna recenzja ? :woot:

2 minuty temu, Kelam napisał:

Ukradzione z ppe. I śmieszne i straszne.

Jakby ktoś nie wiedział - to tak się zniszczyła niestety Ellen Page. Śliczna dziewczyna zmieniła się w dziwadło. 

I pomyśleć, że kiedyś mogła się podobać, a teraz jak się widzi, to na samą myśl mnie trzepie.

• Sad 2

15 minut temu, userKAMIL napisał:

Nie, zarzucali użytkownicy na Labie na czele z Kadajo.

Szanujmy się ;)

Bo to w sumie pierwszy taki przypadek? Jakie miałeś wcześniej gry AAA z Chin które odniosły międzynarodowy sukces?

A z Chińskimi graczami jest ten problem, że oni potrafią zrobić milionowy review bombing przez totalne pierdoły. Bo gra nie ma ich języka, albo ma flagę Tajwanu.

• Upvote 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...