Keller Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Sheenek napisał(a): Chyba na sile nie chcesz zrozumiec argumentu drugiej strony, w ogolnym rozrachunku ta gra wiele stracila poprzez jej udziecinnienie. Czy to przez samo DEI ? Do konca nie jestem w 100% pewien, ale napewno ich wizja nie do konca lezy dojrzalym graczom. I sorry ale to mocno razi, z powaznej, mrocznej i brudnej wizji swiata dostajemy huraoptymizm, smieszki i przytulaski. Gra nie jest zla, mam juz jakies 17h i bawie sie OK, tyle ze jak pomysle jak bym sie bawil gdybym nawet ta sama fabule dostal z dobrze napisanymi, powazniejszymi i glebszymi dialogami to poprostu przykro sie robi ze az tak to skopali. Mieli bardzo dobry wzor nakreslony przez DAO, a mimo to zdecydowali sie pojsc w strone disneya. Gdzie ja coś pisałem o udziecinnieniu i że dziecinada jest dobra? Weź się odnieś do tego co piszę, bo to w ogóle nie do mnie jest. O kolorowej grafice to ja w pierwszym poście na forum pisałem że jest badziewna. Dialogów nie znam - musiałbym grę przejść. Jakieś pojedyncze nie mają znaczenia. Opinie gości z jutuba też nie mają. 8 minut temu, Vulc napisał(a): Nie wiem, może ci którzy tej gry nie kupili, przez co ogromna produkcja za 250 milionów nie robi nawet 100k na Steamie? Zapraszam też choćby na forum BSN, bo chyba można założyć, że opinia fanów BioWare jest nieco bardziej wiarygodna od ludzi piszących "nie grałem w poprzednie części, jest super". Było ich już sporo w tym wątku, nie wiem na co jeszcze czekasz. Pół branżowego internetu pisze o tym od kilku dni. Czekam na nieemocjonalne opinie niezwiązane z wojną hetero-niehetero. Jak jakiś gość ma opinie że geje są złe i lgbt złe, to odrzucam od razu opinie o grze, bo on nie mówi o grze, tylko o swojej politycznej agendzie czy tam jakimś upodobaniom wobec ludzi. Chcę o grze. Edytowane 5 godzin temu przez Keller 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamparcicho Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @Keller Optymalizacja jest bardzo dobra, niektóre miejscówki mają klimacik ocierający się o dark fantasy więc nie jest tylko kolorowo i cukierkowo. Historia jest na tyle angażująca wg mnie, że pewnie grę przejdę. Niektóre animacje trącają myszką np. ta po skoku z dużej wysokości i wygląda to jakby spadł worek ziemniaków Mimika twarzy daje radę ale momentami mogłaby być lepsza. Walka natomiast daje, przynajmniej mi, spory fun dzięki możliwości łączenia czarów, ogromnego drzewka umiejętności a i za skarbami chętnie się rozglądam żeby zdobyć nową mocniejszą broń czy inne pierdoły Jest sporo czytania także można się zagłębić w świat gry, dialogi są lepsze i gorsze ale też nie są znowu takie strasznie infantylne i tępe jak gdzieś czytałem czy słyszałem w recenzji na yt, że całkowicie beznadziejne i napisane przez jakiś kompletnych thebilli. U mnie na dobry odbiór gry pewnie wpływa też to, że dawno nie grałem w nic podobnego więc mam to poczucie świeżości no i nie jestem wielkim oraz wiernym fanem znającym poprzednie części a co za tym idzie potrafiącym się odnieść do innych tytułów z serii i jakoś to sensownie porównać czy coś. Ot zwykły gracz nie czekający specjalnie na tę grę, bez żadnych oczekiwań i nadziei, który akurat chciał sobie w coś pograć. No i tak mi już z tego co widzę na liczniku w aplikacji EA 9h prawie z nowym dragonkiem pykło Edytka: acha - gra mi po prostu siadła i tyle czego się nie spodziewałem, to tak jak np. z filmami. Jest sporo dobrych filmów tzn. z wysokimi ocenami, które mi się nie podobają. Z grami mam podobnie, coś czasem siądzie albo i nie. Edytowane 4 godziny temu przez lamparcicho 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Ja grałem w Króla Artura, ale nie wiem czy to podobne. Tamto mroczne akurat. Ale czasem lubię pyknąć w izo taktyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Keller napisał(a): Czekam na nieemocjonalne opinie niezwiązane z wojną hetero-niehetero. Jak jakiś gość ma opinie że geje są złe i lgbt złe, to odrzucam od razu opinie o grze, bo on nie mówi o grze, tylko o swojej politycznej agendzie czy tam jakimś upodobaniom ludzi. Chcę o grze. No popatrz, a jak ktoś w grze mówi, że od dziś masz do niego się zwracać się tak i tak, to nie jest mówienie dokładnie o tym, o czym Ty teraz nie chcesz słyszeć? Nie stosujmy podwójnych standardów. I jeszcze raz, o samej rozgrywce mówiono w wątku wielokrotnie. Proponuję go po prostu przejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, Vulc napisał(a): No popatrz, a jak ktoś w grze mówi, że od dziś masz do niego się zwracać się tak i tak, to nie jest mówienie dokładnie o tym, o czym Ty teraz nie chcesz słyszeć? Sprecyzuj, bo nie rozumiem. Ty się zwracasz do kogoś per "świnio" jak ci powie "nie mów tak do mnie"? To nie działa w dwie strony i nie ma tu podwójnych standardów. Każdy chce być szanowany. Czuję tu silne emocje związane jednak ze skostniałością światopoglądu. Edytowane 4 godziny temu przez Keller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 18 minut temu, Keller napisał(a): Czekam na nieemocjonalne opinie niezwiązane z wojną hetero-niehetero. Jak jakiś gość ma opinie że geje są złe i lgbt złe, to odrzucam od razu opinie o grze, bo on nie mówi o grze, tylko o swojej politycznej agendzie czy tam jakimś upodobaniom wobec ludzi. Chcę o grze. No przecież piszę o tym od kilku dni, skupiam się na grze a nie na pierdololo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Keller napisał(a): Sprecyzuj, bo nie rozumiem. Jak ktoś mówi, że mu się LGBT w grze nie podoba, nazywasz to polityczną agendą i takiej opinii nie szanujesz. Jak w jednym z dialogów w grze fantasy, możesz dokonać "odblokowania tożsamości transpłciowej", to już polityczną agendą nie jest. To jest stały element gatunku zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Vulc napisał(a): Jak ktoś mówi, że mu się LGBT w grze nie podoba, nazywasz to polityczną agendą i takiej opinii nie szanujesz. Jak w jednym z dialogów w grze fantasy, możesz dokonać "odblokowania tożsamości transpłciowej", to już polityczną agendą nie jest. To jest stały element gatunku zapewne. Chochoły. Mnie polityka nie interesuje (co najwyżej z obu stron hejcę), ale to co pisałem wcześniej, czyli by homo byli też w grach i filmach, bo to nie podludzie, a wielu z nich wniosło więcej (jak ten Da Vinci czy Freddy Mercury) niż byle krytykujący smark który nie ma nic światu do zaoferowania. To że masz prawo sobie wybrać jakiś tam zaimek to jest wolność, liberalizm, to nic nie jest narzucane. Co innego jakby ktoś Ci narzucał byś był homo. To wtedy fakt, sprzeciwiaj się, tak jak od wieków homo kazano udawać hetero by czasem nie dostali kopa w dupę. Ja rozumiem. Edytowane 4 godziny temu przez Keller 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wydaje mi się, że trochę na siłę przekierowujecie dyskusję nie w tą stronę co trzeba, żeby wyszło że problemem not i niskiej popularności tej gry są hejterzy, którzy nienawidzą LGBT. To nie jest prawda. Oczywiście net zalała fala filmików na YT, ale to nie z tego powodu fani Dragon Age odwrócili się od tej gry, bo LGBT zawsze w niej było. Ta gra ma o wiele większe problemy niż Taash i pompki Isabeli, bo to są zwyczajnie niesmaczne elementy, zrobione bez wyczucia, bez szacunku zarówno dla zwykłych randomów jak i społeczności LGBT. Wpadłem dziś na dwie fajne polskie z recenzje z ostatnich 48h, temat LGBT nawet nie był poruszony, ale obie recki były raczej negatywne, i były związane z PRAWDZIWYMI problemami tej gry. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Element Wojny napisał(a): Wydaje mi się, że trochę na siłę przekierowujecie dyskusję nie w tą stronę co trzeba, żeby wyszło że problemem not i niskiej popularności tej gry są hejterzy, którzy nienawidzą LGBT. To nie jest prawda. Oczywiście net zalała fala filmików na YT, ale to nie z tego powodu fani Dragon Age odwrócili się od tej gry, bo LGBT zawsze w niej było. Ta gra ma o wiele większe problemy niż Taash i pompki Isabeli, bo to są zwyczajnie niesmaczne elementy, zrobione bez wyczucia, bez szacunku zarówno dla zwykłych randomów jak i społeczności LGBT. Wpadłem dziś na dwie fajne polskie z recenzje z ostatnich 48h, temat LGBT nawet nie był poruszony, ale obie recki były raczej negatywne, i były związane z PRAWDZIWYMI problemami tej gry. No to wrzuć te recki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Oto pierwsza https://youtu.be/wrwtw2D1Cn8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Nie rozumiem co to za fiksacja w tej kwestii, że po raz kolejny wspominasz o "podludziach". Nikt czegoś takiego nie sugerował, nikt nawet nie podniósł tego typu argumentu, a Ty prowadzisz jakąś tęczową krucjatę. To, że takie treści się w grze nie pojawią, bo to nie jest odpowiedni nośnik, albo nieodpowiednie ręce się tym zajmują, w żaden sposób nikogo nie krzywdzi. To tylko Twoja absurdalna interpretacja tego jak powinna wyglądać wolność i tolerancja. A o rzeczywistych problemach tej gry pisano tutaj wielokrotnie, co Ci dziwnym trafem jakoś umyka. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Vulc napisał(a): Nie rozumiem co to za fiksacja w tej kwestii, że po raz kolejny wspominasz o "podludziach". Nikt czegoś takiego nie sugerował, nikt nawet nie podniósł tego typu argumentu, a Ty prowadzisz jakąś tęczową krucjatę. To, że takie treści się w grze nie pojawią, bo to nie jest odpowiedni nośnik, albo nieodpowiednie ręce się tym zajmują, w żaden sposób nikogo nie krzywdzi. To tylko Twoja absurdalna interpretacja tego jak powinna wyglądać wolność i tolerancja. A o rzeczywistych problemach tej gry pisano tutaj wielokrotnie, co Ci dziwnym trafem jakoś umyka. "prowadzisz jakąś tęczową krucjatę. " No tyle mi potrzeba by wiedzieć że prowadzisz krucjatę konfederacji, rosji i islamu. Nie odnosisz się do tego co piszę. To żadna krucjata. Nie rozumiesz w ogóle o czym ja mówię. Ty chcesz tylko wylać emocje na "tęczowych" - jak to nazywasz. Nikt kto ma emocje normalne wobec niehetero tak tego nie nazywa. " To tylko Twoja absurdalna interpretacja tego jak powinna wyglądać wolność i tolerancja." Tak, wolność i tolerancja jest wtedy gdy pasuje to co tobie, wiadomo. Reszty byś zakazał i uciszył, bo to jest twój absurd wolnościowca. Ale tak czułem że znam te poglądy skądś. Od fanów konfederacji i trumpa. Na tym myślę tu warto zakończyć, bo nie piszesz nic merytorycznego tylko emocjonalne teksty. "co Ci dziwnym trafem jakoś umyka" Tobie umyka, bo pisałem nie raz co mi się nie podoba w tej grze, ale temat jest inny i potwierdzasz że z zarzutami mam 100% racji co do gry. To światopogląd decyduje, a ty jesteś skostniały, bo nienawidzisz "tolerancji" i "wolności" - pewnie dla zboczeń. Napisz wprost, a nie mącisz próbując tylko grać merytorycznego Matko boska jakie to jest słabe. Zacznij jeszcze pokrzywkiwać że mniejszość chce narzucić większości poglądy, jest opresja hetero, pisz. Ty nie chcesz normalnej rozmowy o faktach. Edytowane 4 godziny temu przez Keller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Keller napisał(a): No tyle mi potrzeba by wiedzieć że prowadzisz krucjatę konfederacji, rosji i islamu. Nie odnosisz się do tego co piszę. To żadna krucjata. Nie rozumiesz w ogóle o czym ja mówię. Tak, wolność i tolerancja jest wtedy gdy pasuje to co tobie, wiadomo. Reszty byś zakazał i uciszył, bo to jesttwój absurd wolnościowca. Ale tak czułem że znam te poglądy skądś. Od fanów konfederacji i trumpa. Tobie umyka, bo pisałem nie raz co mi się nie podoba w tej grze, ale temat jest inny i potwierdzasz że z zarzutami mam 100% racji co do gry. To światopogląd decyduje, a ty jesteś skostniały, bo nienawidzisz "tolerancji" i "wolności" - pewnie dla zboczeń. Napisz wprost, a nie mącisz próbując tylko grać merytorycznego Matko boska jakie to jest słabe. Zapomniałeś o faszystach. 😆 Muszę przyznać, naprawdę sroga odklejka. Aż "chrupło". Masz rację, nie rozumiem. Najwyraźniej nikt nie rozumie. Mówi to gość, któremu nie pasują opinie przeciwników takich elementów w grach. Ty się sam w ogóle słyszysz? Tutaj niestety nie pomógł nawet ChatGpt. Niestety, nie potrafię się do tego odnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Takie małe podsumowanie z wczorajszej recki, bo wiem że sporo osób jak widzi linki na YT to omija dalekim łukiem: 1. Gra na silniku Frostbite imponuje wizualnie, ale technicznie ma drobne problemy. Zachwyca grafiką i płynnością działania. Pojawiły się drobne problemy, np. klatkowanie przyzywanego zwierzątka oraz błędy przy otwieraniu drzwi. BioWare wykonało dobrą pracę nad narzędziami RPG, co zwiększa stabilność rozgrywki. 2. Walka jest dynamiczna, lecz z czasem staje się powtarzalna. System walki inspirowany grami typu "Souls" działa płynnie i jest początkowo satysfakcjonujący. Walka staje się monotonna, a poziom trudności nie angażuje przez cały czas.Możliwość wykorzystywania map i eliminowania przeciwników przez zrzucenie z wysokości dodaje zabawny element. 3. System rozwoju postaci jest niedopracowany i mało satysfakcjonujący. Opcje rozwoju postaci opierają się na procentowych bonusach, które nie wpływają znacząco na gameplay. Brak unikalnych umiejętności, które zmieniałyby sposób gry w zależności od wybranych drzewek. Porównując z innymi grami RPG, system rozwoju wydaje się mało innowacyjny. 4. Postacie drugoplanowe są słabo rozwinięte i mają ograniczoną interakcję w walce. Towarzysze działają raczej jako wsparcie niż jako pełnoprawni członkowie drużyny. Brakuje interakcji między postaciami podczas walki, co zmniejsza poczucie zespołowości. Postacie w drużynie nie wykazują inicjatywy, co odbiera graczowi poczucie, że są aktywnymi sojusznikami. 5. Bajkowa grafika nie pasuje do mrocznego charakteru fabuły. Styl wizualny przypomina gry dla dzieci, co może mylnie sugerować łagodniejszy ton gry. Mimo kreskówkowej estetyki, gra zawiera brutalne sceny i obfituje w przemoc. Dysonans między stylem graficznym a zawartością fabularną może niektórych graczy zniechęcić. 6. Dialogi są infantylne i sztuczne, co obniża jakość fabuły. Postacie często zachowują się i wypowiadają w sposób niepasujący do dramatyzmu sytuacji. Dialogi są często pozbawione głębi, co sprawia, że postacie nie angażują starszych graczy. Słabe dialogi zniechęcają do eksplorowania wątków pobocznych i relacji z towarzyszami. 7. Problematyczne podejście do kontrowersyjnych tematów i brak głębi fabularnej. Gra porusza tematy społeczne i kontrowersyjne, ale w sposób powierzchowny i nieprzekonujący. Scenarzyści zdają się wykorzystywać te wątki głównie jako ochronę przed krytyką. Brak wyraźnej wizji w tworzeniu fabuły powoduje, że te wątki tracą na autentyczności. 8. Zadania poboczne są monotonne i mało satysfakcjonujące. Misje wymagają wielokrotnego przemieszczania się między lokacjami i powtarzających się rozmów. Brak zróżnicowania zadań pobocznych zmniejsza ich atrakcyjność. Względna stagnacja w zadaniach pobocznych kontrastuje z kreatywnością innych gier RPG. 9. Gra cierpi na brak swobody w wyborach i ograniczone możliwości w dialogach. Gracz ma ograniczony wpływ na przebieg rozmów, co może prowadzić do frustracji. Możliwości odgrywania roli i wyborów moralnych są ograniczone. W niektórych dialogach gracz jest zmuszony do udzielania tylko pozytywnych odpowiedzi. Edytowane 4 godziny temu przez Element Wojny 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Jak oni maja zrobić coś porządnego jak szefowa projektu jest taka wesoła i kolorowa ze ona pewnie nie potrafiła powiedzieć nie/źle, niech będzie wesoło i kolorowo, i weźmy się wszyscy za ręce i radujmy, tańczmy itp 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 i 4 to kompletne bzdury i wskazują na to że autor grał max 2h. Normalnie są buildy jak w innych tego typu grach i można grać jak kto lubi. Dużo jest perków co zmieniają styl rozgrywki. Co do walki to są te interakcje a im dalej tym pomoc drużyny nie jest konieczna. O atakach łączonych nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/kosztowne-porazki-adrian-chmielarz-postawil-dragon-age-the-veilgu/zc2b42b sprzedaż raczej słaba Mam nadzieję, że kiedyś się dowiemy, jakie wcześniejsze wersje DA4 zostały skasowane. Edytowane 3 godziny temu przez abudabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Jak oni maja zrobić coś porządnego jak szefowa projektu jest taka wesoła i kolorowa ze ona pewnie nie potrafiła powiedzieć nie/źle, niech będzie wesoło i kolorowo, i weźmy się wszyscy za ręce i radujmy, tańczmy itp Potem kolorowo nie jest tylko dialogi psują atmosferę Jest fajna lokacja nekromanty a tam takie głupie teksty że szok... 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): 3 i 4 to kompletne bzdury i wskazują na to że autor grał max 2h. Autor skończył grę. 3 minuty temu, abudabi napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/kosztowne-porazki-adrian-chmielarz-postawil-dragon-age-the-veilgu/zc2b42b sprzedaż raczej słaba Sprzedaż nie pokryje nawet kosztów produkcji ? To w takim momencie to studio nie ma racji bytu. 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jest fajna lokacja nekromanty a tam takie głupie teksty że szok... Dialogi wyrastają powoli na największy problem tej gry, nawet u osób wypowiadających się o niej pozytywnie. Takie wpisy jak Twój już widziałem wiele razy - jakiś gość był ostro wkur... na disco, pisał że był w jakiejś lokacji trupy krew ogólnie masakra a Ci pierdzielą o dupie Maryny, żadnego odniesienia do lokacji tego co wokół itd. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 25 minut temu, Vulc napisał(a): Zapomniałeś o faszystach. 😆 Muszę przyznać, naprawdę sroga odklejka. Aż "chrupło". Masz rację, nie rozumiem. Najwyraźniej nikt nie rozumie. Mówi to gość, któremu nie pasują opinie przeciwników takich elementów w grach. Ty się sam w ogóle słyszysz? Tutaj niestety nie pomógł nawet ChatGpt. Niestety, nie potrafię się do tego odnieść. Rozumie wiele osób, ale jesteś w mniejszości nierozumiejących. Tzn. może na forum jest inaczej, ale to nie dziwne. W internecie Korwin miał 90% poparcia, co nie dziwi kto necie i z jakimi poglądami króluje. Ja o faszystach nic nie piszę, ale raczej o ludziach mocno emocjonalnie związanych z obrażaniem innych niż hetero. Może jak chcesz być merytoryczny to wyjaśnij na czym polega absurd wolności i tolerancji, który tak ogólnikowo zasadziłeś, no dawaj, rzuć mięsem. Toleruj naszą nietolerancję <łysy sebek zakrzyczał>. A co do chatagpt, może jakbyś zaczął używać to byś zrozumiał dlaczego nie wolno tępić ludzi za to kim się urodzili - oni ci nic nie zrobili złego. Edytowane 3 godziny temu przez Keller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Panowie, może wróćmy do tematu gry, a takie dyskusje światopoglądowe to lepsze na chata? 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Element Wojny napisał(a): Panowie, może wróćmy do tematu gry, a takie dyskusje światopoglądowe to lepsze na chata? Chętnie, tylko dlaczego ciągle ktoś jak wypisuje "zła gra bo tam są homo i w ogóle zaimki" to już nie ma sprzeciwu? Rzucać mięsem o grę to jest super sprawa. Kolorowe bajery - fatalne. Dziecinne teksty - fatalne. Mechanika walki - mała zmiana, ale może wciągać. Korytarze - co kto lubi. Brak Morrigan która roznosi gacie każdemu - bolesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DITMD Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): 3 i 4 to kompletne bzdury i wskazują na to że autor grał max 2h. Normalnie są buildy jak w innych tego typu grach i można grać jak kto lubi. Dużo jest perków co zmieniają styl rozgrywki. Co do walki to są te interakcje a im dalej tym pomoc drużyny nie jest konieczna. O atakach łączonych nie wspominając. Goście grać nie potrafią, a zwalają wszystko na grę, im dalej jestem tym fajniejsza jest walka, bo mam więcej skilli odblokowanych, większe możliwości itp. A tych przydupasów z mojej drużyny mogłoby nie być, bo solo rozwalam wszystko. 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu A kim grasz? Bo ja Łotrzykiem i towarzysze często mi d... ratują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi