Ogider Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dyskusja ogólna o najnowszej serii 9xxx procesorów AMD Zachęcam do dzielenia się newsami. Według ostatnich informacji publikowanie recenzji 9800X3D 6 listopada natomiast premiera w sklepach od 7 listopada 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTX2137 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s AMD najlepsze, melduje się w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak jest, siła rebelii jak widzę się buduje, bardzo dobrze bo @tomcug to od zawsze niebieska menda i tylko z nas szydzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Prawie jak w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsake Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 9800x3d mnie ciekawi bo specyfikacja jeszcze niczego nie dowodzi ale czas testów pokaże więcej: https://ithardware.pl/aktualnosci/amd_ryzen_9800x3d_specyfikacja_wydajnosc_opinie-36148.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie ciekaw OC bo na 7800x3d to mogłem sobie poklikać 3 opcje na krzyż @pawelsake MOBO: ASRock B450M Steel Legend (PCI 3.0 x16) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s OC i dobre odprowadzanie ciepła może zrobić sporą różnicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Założone są już osobne działy dla AMD i Intela. @Ramzes dasz radę przerzucić temat? I tak samo w wątku o Intelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatality Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @tomcug @RamzesJak już są działy AMD / Intel to można by było je przerzucić tam elegancko ;) Edytowano %s o %s przez Fatality Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jesteśmy w domu wariaty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leven Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Moderatorzy będą musieli przed wizytami w działach procesorów i kart graficznych zażywać środki na uspokojenie 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jacy moderatorzy? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan999 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 49 minut temu, pawelsake napisał: 9800x3d mnie ciekawi bo specyfikacja jeszcze niczego nie dowodzi ale czas testów pokaże więcej: https://ithardware.pl/aktualnosci/amd_ryzen_9800x3d_specyfikacja_wydajnosc_opinie-36148.html 8 procent nie wygląda źle, a jeszcze da się (prawdopodobne) podkręcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na Geekbenchu bym się za bardzo nie opierał ;) Ale mam Ryzena 9xxx i faktycznie w porównaniu z 7950X widać poprawę, jest nieco chłodniej i wyżej latają zegary po zabawie z CO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doamdor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawa jaka będzie rozbieżność w OC 9800X3D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak jak pisalem na umarlym forum, to video z OC 285k jest bardzo ciekawym spoilerem jeśli chodzi o 9800 x3D. Typek mówi że już go testuje, pobije wszystkie zaprezentowane przez niego wyniki i byśmy czekali bo będzie się działo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Phoenix. Dawaj jakieś newsy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zachy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @PiPoLiNiO wytrzymaj do 06.11 ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-ryzen-7-9800x3d-gains-3-to-5-gaming-boost-with-x3d-turbo-mode 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zachy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A ten turbo-mode to przypadkiem nie dodaje MHz kosztem SMT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper76 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Z automatu po wyłączeniu SMT widzi niższą temperaturę i wbija wyższe MHz, może wskoczy all cores 5300 MHz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, ernorator napisał: Mnie ciekaw OC bo na 7800x3d to mogłem sobie poklikać 3 opcje na krzyż pewnie coś się podkreci ale obawiam się 3dvcache bedzie blokował - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ju-rek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 2 3 test Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mam nadzieję, że da się go podkręcić jak w przeciekach do 5.6GHz Chyba, że będzie duża loteria w zależności od sztuki... oby nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzbi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s marzenia ściętej głowy .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się