AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
@ITHardwareGPT Mój błąd. To wcale nie jest Rydzyk, tylko Ryzyk. Daj w filmie "Ryzyk". -
Przez LeoTCSC · Opublikowano
Dzień dobry, tytułowa obudowa leci na licytację Allegro bez ceny minimalnej z darmową dostawą (koniec w poniedziałek o 20:00) https://allegro.pl/oferta/obudowa-cooler-master-elite-110-mini-tower-itx-czarna-licytacja-bcm-18119644091 Stan używany, dobry. Funkcjonalnie bez zarzutów. Dołączam tackę na dyski, śrubki (również te do zasilacza i płyty). Obudowa obsługuje wyłącznie płyty w formacie ITX, oraz pełnowymiarowe zasilacze ATX. Obudowa odznacza się dobrą wentylacją, każdy panel jest perforowany. Dobre rozwiązanie do komputera biurowego, HTPC, czy nawet budżetowej jednostki do gier. W gratisie wentylator Endorfy Sigma. -
Przez bbandi · Opublikowano
Ja jak szukałem mieszkania i byłem u pośrednika to myślałem że oni mają jakieś oferty które ciężko znaleźć, perełki itp a babka normalnie przy mnie szukała na otodom tak samo jak sam sobie w domu moglem szukać dobrze że to olałem i kupiłem bez nabijania kasy tym ludziom. -
Przez niewiemtosiedowiem · Opublikowano
Witam, stoję przed zakupem nowej karty graficznej - RTX 5070. Obecnie specyfikacja mojego PC to: CPU: i5 12600k Płyta Gigabyte Z690 Gaming X 16GB RAM DDR4 3200mhz Zasilacz XPG Core Reactor 650W 80 Plus Gold (ma już z 3-4 lata) I poczciwy GTX 1070 którego chcę wymienić I tutaj pojawiają się moje 2 pytania: 1. Czy ten zasilacz wystarczy do do tej platformy + RTX 5070? Czy jednak warto rozejrzeć się za czymś nowszym o mocy np 750w? 2. Jak z podłączeniem karty do zasilacza i nowymi rozwiązaniami (wtyczki, ATX 3.1 itp). Średnio interesowałem się zmianami w zasilaczach i wiem jedynie że pojawiły się właśnie npwe standardy, wtyczki w kartach itp jednak ciężko mi jednoznacznie określić czy wszystko będzie działać na moim zasilaczu. Posiada on wtyczki do grafiki PCI-E 2.0 6+2 (8) pin - 4 szt. Z góry dziękuje za odpowiedzi i rady! -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja też, tylko odpalam żeby jakiś tam gift odebrać i elo Nie do wiary ze więcej czasu grałem w 2042 niż to
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi