TheMr. 2 606 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Tych procesorów nie kupuje się żeby wybijać nowe perf per dollar tylko żeby mieć najszybszy możliwy procesor, i tyle. Jeśli chcesz tanio to masz i3 12100F 1 godzinę temu, MarcoSimone napisał(a): @TheMr. W pierwszej chwili pomyslałem, że zgon na MSI Dodałem trochę dramatu, chociaż nie chciałbym żeby mi się spalił
Lameismyname 2 342 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, TheMr. napisał(a): Dodałem trochę dramatu, chociaż nie chciałbym żeby mi się spalił Jak to mawia stare polskie powiedzenie: "Nie kracz, nie kracz bo się zesrasz" 1 1
Dimazz 568 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 21 godzin temu, Reddzik napisał(a): Mój były b450 gaming plus ma pierwszy update od roku czasu. Gdyby nie te TPM dla gier, to nadal by nic nie dostało. gigabyte często i dość szybko wypuszcza nowe biosy pod b450 ale komu chciałoby się to wszytko instalować. przez ostatni rok były 3 update biosu. 1
Kadajo 7 412 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października No to czas się pochwalić, albo i nie. Tak u mnie to wygląda po benchowaniu. Pobiło się tez parę rekordów 3dmarku 6
wrobel_krk 851 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października @KadajoPokaż timinigi z zen timings może wklepie w moje 64gb i pójdzie.
Kadajo 7 412 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Nie mogę tego uruchomić, jakiś driver error.
maxmaster027 887 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 16 minut temu, Kadajo napisał(a): No to czas się pochwalić, albo i nie. Tak u mnie to wygląda po benchowaniu. Pobiło się tez parę rekordów 3dmarku Ten najkrotszy to puscilem, a na jakim to masz taktowaniu?
janek25 191 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Kadajo nie obraz się ale te marki dziwnie wyglądają. Stell nomad w 5 piątce 2 x po 2800mhz. Albo ludzie stracili węch albo już nie kumam 3dmarka 😂
Kadajo 7 412 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Steel Nomad to relatywnie nowy bench a RTX 4070 Ti to jakiś młody nie jest, dodatkowo to Vulkan. Wystarczy wejść na DX12 i tam już to wygląda inaczej i daleko mi do wyższego miejsca. I nie wiem, dlaczego mi pokazuje 10700F taki to uroki 3Dmarka A dobra już widzę co jest "5" On w ogóle nie pokazuje bencha który wczoraj zrobiłem... https://www.3dmark.com/sn/9201953 Wynik niższy, pewnie sterowniki.
maxmaster027 887 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 18 minut temu, Kadajo napisał(a): 5225 No to wszystko sie zgadza 347:328=1,058 -> 5225 * 1,058 = 5528Mhz, powinno byc 5530, ale generalnie w obrębie błedu statystycznego
Send1N 4 178 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nie mogę tego uruchomić, jakiś driver error. Jakiś anticheat z gry w systemie może powodować ten błąd np vanguard
ju-rek 449 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nie mogę tego uruchomić, jakiś driver error. ZT jest blokowany przez windowego Defendera, trzeba go dodać do wyjątków. 3
janek25 191 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 4 minuty temu, ju-rek napisał(a): ZT jest blokowany przez windowego Defendera, powód?
Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nie mogę tego uruchomić, jakiś driver error. Trzeba dodać ten program do wyjątków w antywirusie. W moim przypadku do defendera. Nie wiem czego tam używasz.
ju-rek 449 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 19 minut temu, janek25 napisał(a): powód? WinRing0
Crew 900 1 000 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Panowie od tygodnia jestem posiadaczem Ryzen 7 9800x3d. Na chłodzeniu bequiet pure rock 3 jakie temperatury maksymalnej powinienem mieć czy w to w spoczynku?
AudRob 132 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 29 minut temu, Crew 900 napisał(a): Panowie od tygodnia jestem posiadaczem Ryzen 7 9800x3d. Na chłodzeniu bequiet pure rock 3 jakie temperatury maksymalnej powinienem mieć czy w to w spoczynku? U mnie jest 38-42 stopnie.
jankooo 254 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 38 minut temu, Crew 900 napisał(a): Panowie od tygodnia jestem posiadaczem Ryzen 7 9800x3d. Na chłodzeniu bequiet pure rock 3 jakie temperatury maksymalnej powinienem mieć czy w to w spoczynku? minuta bezczynności max mam ustawiony na 89° (popularnie ludzie ustawiają 85°) ale bez jakiegoś bardzo specjalnego obciążenia nie dochodzi do takiej temperatury. Zwykle w grach mam w przedziale 60-75. Ty masz trochę mniejsze chłodzenie więc temperatury mogą być wyższe
Kadajo 7 412 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Ja u siebie mam podobnie. Z tym ze CO -30 wiec jest około 75-77 W idle 38-41
Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Pokazywanie w idle bez ruszania myszka nie ma zadnego sensu, poniewaz ruch myszki i chocby przewijanie strony www powoduje skoki i podbicie temp, no chyba ze wy sie lubicie gapic w ekran i nic nie robic
Kadajo 7 412 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Ja teraz siedzę na YT i mam 41 stopni
Crew 900 1 000 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października (edytowane) No na tym chłodzeniu co mam to w spoczynku ok 50 stopni. A w grach to A to podczas gry Dead Space Remake. Normalnie na razie ewenement jeżeli chodzi o temperatury: Edytowane 15 Października przez Crew 900
Rekomendowane odpowiedzi