no to wlasnie ci pisze, ze jak dostalem uszkodzony towar przez kupujacego to odrzucam reklamacje - kase z POK kupujacy mimo to odzyskał ale mnie nie obciązyli
do tego uszkodzona plyte sprzedalem za 200zł wiec zamiast 600 mam 600+200
na olx jakbys tak mial to bys został z uszkodznym towarem w najlepszym razie, a w najgorszym poprpostu kupujacy ci nie odesle towaru bo dostał zwrot i go nie obchodzi
Nie wiem jak bardzo sztywny masz budzet, ale jakby wziac 16GB RAM i dorzucic 2 stówki, to by nawet na RX 9070 starczyło więc wydajnościowo przepaść względem RTX 5060 czy nawet 5060 Ti / RX 9060 XT:
https://www.morele.net/inventory/info/29581409/
Za jakiś czas dokładasz drugą kość RAM i jest mocny sprzęt na dłużej.
oojojo
W sumie i tak każdego pampersa ładuje do odrębnego worka (tzw. kosz magic), więc nie byłoby to aż tak uciążliwe, jak opisujecie.
Ale takich planów nie ma i niemiałyby sensu.
Jak w jedną stronę 200km powoduje że Cię nie stać na paliwo, to iks de chłopie. Wysiadam, niech ktoś inny po plecach poklepie i powie że dobrze robisz
Zgadzam z @wallec
W ogóle nie rozumiem problemu. Kup auto za 250k zamiast 300k, będziesz miał 50k na paliwo i jeździj ile chcesz. Jakbym miał 300k na auto to bym w życiu randomów z neta nie pytał co mam kupić tylko wziął co mi się podoba i cieszył michę jazdą...
Rekomendowane odpowiedzi