sniper76 161 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Phoenix. Odpal w tle CapFramex niech ogarnie 0.1% low, 1% low i ile zarejestruje wykorzystanie procka
MarcoSimone 926 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, tomcug napisał(a): https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B850-GAMING-PLUS-MAX-WIFI https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B850-TOMAHAWK-WIFI Te dwie mam u siebie, są z generatorem. Listy jako takiej, rzetelnej, nie widziałem. Tej pierwszej nigdzie w sklepach nie widzę. Druga tylko z dopiskiem MAX. Tomahawk MAX będzie miała eLCK, tak jak wersja bez MAX? Jak sadzisz?
Doamdor 2 363 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 34 minuty temu, lukadd napisał(a): Ciekawe czy jak upali mi się drugi 9800X3d to dadzą mi 9850 W sumie powinni w ramach rekompensaty. Team ASRock + 9800X3D 3
Phoenix. 5 231 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, MarcoSimone napisał(a): Tej pierwszej nigdzie w sklepach nie widzę. Druga tylko z dopiskiem MAX. Tomahawk MAX będzie miała eLCK, tak jak wersja bez MAX? Jak sadzisz? MAX to roznica w pojemnosci kosciu bios na plus, reszta ta sama 1
Mizu 105 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Slayer napisał(a): @Mizu Tak, z ciekawości, w jakiej grze miales największy skok po przesiadce 7800x3d->9800x3d? Chyba World Of Warcraft jak grałem wtedy regularnie. A w większości gier w średnim fps nie odczułem takiej różnicy jak przede wszystkim w 0.1% i 1%low. Tutaj już się zrobiło naprawdę odczuwalnie przy 1440p ultrawide. Dopłata po sprzedaży 7800X3D nie była względnie duża zaraz po premierze a różnica odczuwalna bez overlaya mierzącego fpsy Taki Baldurs Gate 3 w III akcie już tak nie leciał FPS na pysk w specyficznych momentach gdzie przy 7800X3D nadal potrafił to robić.
Send1N 5 299 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, MarcoSimone napisał(a): Tej pierwszej nigdzie w sklepach nie widzę. Druga tylko z dopiskiem MAX. Tomahawk MAX będzie miała eLCK, tak jak wersja bez MAX? Jak sadzisz? Zwykły tomahawk ma ale wersja MAX bodajże go nie ma gdzie z kolei MAX 2 ma mieć ale nie ma go jeszcze w sprzedaży 1
MarcoSimone 926 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Send1N to jest jakiś absurd...wersja MAX uboższa od poprzedniczki Ogólnie to mnie dziwi, że na stronach płyt nie ma jasnej deklaracji co do eLCK. Edytowane 1 godzinę temu przez MarcoSimone
Phoenix. 5 231 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Porownaj sobie zdjecia tych wersji czy na pcb jest generator To powinno dac klarowna odpowiedz. 1 1
Send1N 5 299 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tutaj fotka ze zwykłego tomahawka tak wygląda generator: Gdzieś przeczytałem że MAX go nie ma, @miro ty chyba tez pisałeś ostatnio na ten temat coś mi świta?
miro 1 017 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 28 minut temu, Send1N napisał(a): Gdzieś przeczytałem że MAX go nie ma, tak, wg tabeli znanej : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NQHkDEcgDPm34Mns3C93K6SJoBnua-x9O-y_6hv8sPs/edit?gid=110556017#gid=110556017 aczkolwiek myśle że faktycznie trzeba się maxowi przyjrzeć z bliska, może ma, tylko w tej rozpisce nie ma.. Edytowane 50 minut temu przez miro 1 1
Rekomendowane odpowiedzi