Kadajo 939 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ładnie, Ładnie. Ochota na AM5 coraz większa 1
muszka 114 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Szczerze to jedyne co można wywnioskować z tego falstartu to to, że duża poprawa w 1% low a reszta nie ma znaczenia bo testujący nieogar. Edytowane 5 Listopada przez muszka
Godlike 178 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Niech cwaniaki odpala Far Cry 5 i wtedy pokażą temperatury 1
PiPoLiNiO 412 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Niech cwaniaki odpala Far Cry 5 i wtedy pokażą temperatury To z Tobą wczoraj o tym pisałem? Sprawdziłem dziś. 89 stopni prawie ciągle 😂😂😂 W cinebench mam 81-83 😂
Godlike 178 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada A na jakim chłodzeniu? U mnie na BQ Elite 90 stopni standard, dopiero w Bios jak ustawiłem max temp na 70 stopni dla CPU to jest dużo lepiej i ciszej, a w grze spadku wydajnosci przez to nie zauwazylem.
TheMr. 451 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 5 minut temu, Godlike napisał(a): Niech cwaniaki odpala Far Cry 5 i wtedy pokażą temperatury Pamiętam jak przy tej grze 5800 leciał mi na orbitę
PiPoLiNiO 412 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 3 minuty temu, Godlike napisał(a): A na jakim chłodzeniu? AIO be quiet 360 Juz wiem gdzie zrobię pierwszy test 9800X3D 😈😈😈😈 1
ju-rek 122 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 28 minut temu, SebastianFM napisał(a): a ty zmieniasz procka? Zmieniam, mam inną płytę i zbędne ddr5, to tam go wsadzę. 1
ju-rek 122 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Jaka mobo nabyles? Nic nie nabyłem, do 9800x3d będzie GENE, a mam jeszcze ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI i Patriot Viper Xtreme 8200MHz CL38 1
PiPoLiNiO 412 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Dobra, hype zwyciężył. 7950X3D na olx poleciał 😂😂😂😂 3 3
Godlike 178 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 38 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): AIO be quiet 360 Juz wiem gdzie zrobię pierwszy test 9800X3D 😈😈😈😈 Koniecznie się podziel wynikiem bo aż ciekaw jestem, a za ile puściłeś 7950x3d?
PiPoLiNiO 412 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Wystawiłem 2200 póki co. Niech sobie na razie wisi zanim się okaże jak z dostępnością 9800X3D. Docelowo 1800 chce dostać.
Ali 57 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada btw. ostatnio widzialem 7800x3d za 1500 - z marca 2024. gwarancja w xkomie. za h czy 2 odswiezylem a tam oferta juz nieaktualna - poszedl za 1475. az noz sie w kieszeni otworzyl ;d
CajraX 81 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Cholera. Nakręcacie mnie. Chyba wymienię bazę szybciej niż myślałem
sniper76 57 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Kaganiec na bestię już czeka od ponad 6 miesięcy 🤣 https://www.morele.net/thermalright-czarna-ramka-frame-bracket-do-procesora-am5-amd-asf-13229462/ P.S. Chińczyk pocisnął RAM 6600MHz 🫣 Edytowane 5 Listopada przez sniper76
muszka 114 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 16 minut temu, sniper76 napisał(a): Kaganiec na bestię już czeka od ponad 6 miesięcy 🤣 https://www.morele.net/thermalright-czarna-ramka-frame-bracket-do-procesora-am5-amd-asf-13229462/ P.S. Chińczyk pocisnął RAM 6600MHz 🫣 A czy taka ramka w ogóle ma sens do AM5? Bo coś czytałem, że bardziej dla inteli one przydatne.
Psiak 0 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Widzę, że piekarnik AMD teraz to chłodny twardziel i bez porównania w aplikacjach 3d (grach). Bardzo się cieszę, sam wróciłem po latach (955/965/r2600) do amd za sprawą 3dcache
sniper76 57 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada @muszka Bardziej mi biega o równe rozłożone dociku po całej powierzchni CPU niż poprawa termiczna, której i tak nie ma przy AM5.
Umpero 247 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 29 minut temu, sniper76 napisał(a): Kaganiec na bestię już czeka od ponad 6 miesięcy 🤣 https://www.morele.net/thermalright-czarna-ramka-frame-bracket-do-procesora-am5-amd-asf-13229462/ P.S. Chińczyk pocisnął RAM 6600MHz 🫣 Właśnie. Potrzebne to? Co to daje?
Godlike 178 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Legenda głosi, że z 1 stopień urwiesz na temp CPU dzięki temu gadżetowi.
Rekomendowane odpowiedzi