Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@x-kom Może chociaż raczycie napisać czy 15 czy 17 czy 19? Ktoś mi wytłumaczy zasadność bytu reprezentanta jakiegokolwiek sklepu na forum, gdzie i tak nigdy nie można się niczego dowiedzieć i jedyne co robią to dodają tematy z ofertami i czasem rzucą kod zniżkowy jak ochłap? :D

Rozumiem, że może to być frustrujące – niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie być na forum cały czas. Staramy się jednak odpisywać na bieżąco, jak tylko możemy :) 

Odpowiedzieliśmy na Twój post tutaj

Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):

@x-kom Super! Dzięki za odpowiedź zupełnie nie związaną z tematem! Jesteście EXTRA !

Odpowiedzieli Ci wyżej kolego. Sklep jest wredny ale krytykować trzeba za fakty a nie swój słaby wzrok xD

• Thanks 1
Opublikowano

Uff. Nareszcie ogarnąłem większość testów i zdążyłem w sam raz przed tutejszym szałem zakupowym. Procesor wiadomo, miazga i daje mi 100% pewności na co wymienić platformę. Życzę Wam dziś owocnych łowów, a ja sobie poczekam parę miesięcy na promki dla cierpliwych:D

Opublikowano
3 minuty temu, CajraX napisał(a):

Uff. Nareszcie ogarnąłem większość testów i zdążyłem w sam raz przed tutejszym szałem zakupowym. Procesor wiadomo, miazga i daje mi 100% pewności na co wymienić platformę. Życzę Wam dziś owocnych łowów, a ja sobie poczekam parę miesięcy na promki dla cierpliwych:D

Promek nie będzie, bo po co ?? jak nie ma konkurencji :E

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Niezły Upgrade graficzny zaliczyło to Metro Exodus Enhanced Edition wygląda teraz lepiej niż to TechDemo od NVIDIA z przed 6 lat 😅     Wydaje mi się czy w tych DLC jest jeszcze lepsza grafika i dodali w nich jakieś dodatkowe bajery 🤔?    
    • 34h za mną w Stalker i mam już wyrobioną opinię o grze. Gra będzie dobra jak ją połatają. Ma solidne fundamenty tj. klimat, który budowany jest przez oprawę audio-wideo oraz całkiem niezły feeling strzelania. Fabularnie nie jest źle, ale liczyłem na coś więcej. Co jest spartolone? Ogromna ilość rzeczy począwszy od zwykłych bugaj tj. stalker NPC utyka w drzwiach, lub zatapia się w podłodze. AI w tej grze nie istnieje. Przeciwnicy mają Aim-boot'a. Wielki system A-Life 2.0, który zapowiadali w ogóle nie działa. Chyba że miał to być zwykły spawn najczęściej za naszymi plecami jakiegoś mutanta albo kilku wrogów. Życia w Zonie w ogóle nie widać. Stalkerzy nie polują, nie szukają artefaktów i nie unikają anomalii. Często gęsto potrafią jak barany w rzędzie przejść przez anomalie i tam po prostu zginąć. Co do mutantów to nie ma podziału gdzie może być np. Bloodsucker, tylko często jest to losowe. Pojawia się często w miejscach gdzie mało kto sobie z nim poradzi. Mutanty mają pancerne HP i wysoki współczynnik szybkości. AI też nie posiadają. Przykładowo w poprzednich odsłonach "Zmutowana Świnia" jak była sama to uciekała, a jak w stadzie to atakowała. Teraz cały czas mają ustawione agro na nas i atakują. Nie wspominam o starych błędach. Mimo tego że nowy silnik to błędy te same co na X-Ray. Przykładowo obiekt składa się z nakładających się na siebie tekstur i widać łączenia się ich czasem nawet paski jak by czegoś brakowało. Na ten moment w mojej ocenie gra zasługuję na 5/10. Czekam na połatanie i dodanie funkcjonalności jak A-Life 2.0 oraz scenę modderską, która już zaczęła działać
    • Widziałem kilka razy takie coś, a nawet sam się na to nadziałem. Bugów jest tyle, że to jedna z najgorszych gier na rynku na premierę, gdyby to nie był Stalker 2, to zapewne miałby z 20% pozytywów na steamie.
    • Ludzie kupuja? Moze bywalcy overclock.net co sie jaraja ustawianiem ramu wysoko:) U nas cisza...   A jak tam z dostepnoscia? Moze to dalej jest problem tez.
    • @Godlikemój też tyle nie miał a jednak seasonic gx 850w. Bo wymianie zasilacza już rok czasu jest ok. Także to bylo jego wina. A uwierz mi tak sie męczyłem ze mialem wszystko wymienione że na końcu zostal tylko zasilacz i karta😆
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...