Pitt_34 102 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada W pokoju mam 26c , cinebench 91c, pulpit 50, nie podoba mi się to
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada H20 Dużo masz w tym cinebench. Masz 26 stopni w pokoju? O Cię chu*... Ugotowałbym się...
lysyn 7 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): 43-50. Zależy ile stopni w pokoju. Zależy też od ustawienia chłodzenia. PS. Ja mam 21-22 i to jest gorąco. 26 stopni - masakra. Edytowane 10 Listopada przez lysyn
Pitt_34 102 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada W R23 22660, no mam 26, ale to chwilowo, bo ja normalnie mam 21, ale mam znajomą która lubi ciepełko 😉
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 2 minuty temu, lysyn napisał(a): Zależy też od ustawienia chłodzenia. Chłodnica 500 rpm, wentyle w obudowie 500 rpm, pompa 2200 Teraz, lysyn napisał(a): To ogrzej ją inaczej Nie może. Zajęty testami w cinebench 😈😈 Są rzeczy ważne i ważniejsze 😎 3
sniper76 43 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada U mnie postęp niesamowity.. wgrałem najnowszy BIOS i tyle na dziś 🫣 mózg upośledzony od wody ognistej i nie ogarnia poprawnie 🤣 2
ju-rek 61 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 47 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): 43-50. Zależy ile stopni w pokoju W pokoju 23 stopnie.
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 1 minutę temu, ju-rek napisał(a): W pokoju 23 stopnie. Ty się nie liczysz. Masz h2o Kustomowe h2o!
ju-rek 61 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Na pamięciach, na procku mam ALF 2 360 + T30 (jeszcze) Edytowane 10 Listopada przez ju-rek
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Chociaż w sygnaturze masz ALF. A nie pisałeś coś wcześniej o customie? No własnie. To jakim cudem masz tak mało stopni? Zdradź. -36 tyle daje?
ju-rek 61 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Cholera wie, może. Jak nic nie robię na pulpicie to spada do 37.
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada No to jak nic nie robię to 41 widziałem dziś.
sultan_kosmitow 6 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-medusa-with-zen6-cores-expected-to-retain-am5-socket-support-while-intel-stays-silent-on-lga-1851-plans 1
Umpero 133 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Ktoś podpowie na szybko jak zainstalować sterowniki LAN do płyty X870E Taichi podczas instalacji Win 11? Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa.
ju-rek 61 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Ktoś podpowie na szybko jak zainstalować sterowniki LAN do płyty X870E Taichi podczas instalacji Win 11? Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa https://answers.microsoft.com/pl-pl/windows/forum/all/brak-możliwości-połączenia-z/eed4cc0a-fec9-48cc-bb05-dc4659d59b20 tak na szybko
tomcug 358 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Godzinę temu, Umpero napisał(a): Ktoś podpowie na szybko jak zainstalować sterowniki LAN do płyty X870E Taichi podczas instalacji Win 11? Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa. Do menedżera urządzeń, znajdź "Kontroler Ethernet" i ręcznie zainstaluj sterowniki z załącznika. To są ze strony ASRocka, tylko rozpakowałem instalator i wyciągnąłem same sterowniki. rt640x64.zip
Zachy 93 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) W koncu usiadlem do kompa Tak na szybkiego: nie zawsze wiecej znaczy lepiej @PiPoLiNiO ja w windzie na pulpicie tez mam 37 z malym kawalkiem stopni na 360 Nucleusie. Mam jeszcze AlphaCool HPE ale go nie podlaczalem juz dawno I jeszcze na prio - normal: Edytowane 10 Listopada przez Zachy
ju-rek 61 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) FCLK wyższe i wynik lepszy. Ech ... Edytowane 10 Listopada przez ju-rek
Zachy 93 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Ale to nie zawsze tak dziala niekiedy 8000:2000:2000 jest lepsze Zalezy od testow. Juz tak tez mialem. No i ponoc M-Die sa wolniejsze od A-DIe? Tak slyszalem
Ali 57 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) zawsze uzywalem afterburnera i riva tuner, ale u uzytkownikow AMD widzialem czesto cos podobnego - to jest z amd adrenalin czy cos innego? Edytowane 10 Listopada przez Ali
Rekomendowane odpowiedzi