Ale to już kwestia wewnątrz PKP Intercity jakie są zarobki na stanowiskach funkcyjnych. Premier ręcznie ustalający wynagrodzenia na każdym szczeblu w spółkach to mokry sen zwolenników centralnego planowania.
Nasuwa się pytanie czy listę zakupową zrobiłeś i weryfikowałeś z kimś komplet elementów konieczny do zbudowania loop CLC.
Łatwo coś zgapić i jesteś w sytuacji kiedy masz większość montażu za sobą
a zabrakło jednej rzeczy przez którą nie można dokończyć pracy...jednej złączki,adaptera,przedłużki i ...stoisz,czekasz na dostawę.
Problem taki że sklepy nie dotowarowują magazynów na koniec roku,schodzą ze stanów i cyrk jest z oczekiwaniem na dostawy.
Panowie, czy system montażu chłodzenia do AM5 jest inny, niż do AM4? Edit: cooler to Fortis 5. Właśnie rozbebeszyłem PC i zdałem sobie sprawę, że nawaliłem.
A czy ktoś miły powie jak krowie na rowie gdzie ta curve negative znalesc w biosie msi?
Włączyłem pbo na enabled... Przeleciałem wszystko w advance i nie widzę czegos takiego. Chcę offset napięcia zrobić na -... W moich poprzednich płytach było to w sekcji napięć procesora i się nazywało offset... Nie mam pojęcia gdzie to tu jest a nie chce czegoś namieszać...
Rekomendowane odpowiedzi