wrobel_krk 864 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września @Send1NNa takim 9950x: Na pbo to ponad 300w może iśc ale wiadomo to skrajny przypadek i tak szału pasta nie zrobi 1-2 stopni różnicy:) 1
Lameismyname 2 549 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-5-9500f-6-core-zen5-cpu-officially-launches-in-china-7-to-24-faster-than-7500f-in-gaming Czyzby nowy krol oplacalnosci ?? Edytowane 6 Września przez Lameismyname 1
VRman 2 790 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września No za 80% więcej od 7500f i pewnie 5-10% szybciej to mogą od razu z fabryki te procesory montować w Zobaczymy czy cena spadnie poniżej 600zł w ciągu roku, ale przecież o to właśnie chodzi, żeby nowym modelem podnieść zyski względem starego.
Phoenix. 4 974 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-5-9500f-reportedly-launches-september-16th
Lameismyname 2 549 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września @Phoenix. Nie ma złych procesorów, są tylko źle wycenione Zobaczymy w jakiej cenie będą chodziły.
Phoenix. 4 974 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września No wiadomo, ze jak kazdy na start bedzie drozszy, 7500f tez nie byl krolem oplacanosci z poczatku, zreszta na start zaden procesor nigdy nie byl
TurlamProcka 16 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) 46 minut temu, Phoenix. napisał(a): No wiadomo, ze jak kazdy na start bedzie drozszy, 7500f tez nie byl krolem oplacanosci z poczatku, zreszta na start zaden procesor nigdy nie byl A Celek 300 MHz w czasach chyba Pentium II, Pentium Dual Core E2160 (i kręęęęęęęęć…) albo Phenom II X2 odblokowywany do X4? Nie no, co do zasady masz rację oczywiście, ale nie mogłem się powstrzymać ;-) Edytowane 7 Września przez TurlamProcka
Krzysiak 1 844 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) 18 minut temu, TurlamProcka napisał(a): E2160 (i kręęęęęęęęć…) E2140 i kręęęęęęć był lepszy bo tańszy Sam miałem sztukę znoszącą wszystko 24/7 podkręconą z z 1,6 na 3,65GHz Edytowane 7 Września przez Krzysiak
Send1N 4 549 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Miałem E2140 co poszedł na 3900mhz i to i tak nie było jakoś mega wysoko bo ludzie robili 4ghz 1
Krzysiak 1 844 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) @Send1NMnie już z tego co pamiętam mobo nie puszczało wyżej. To był proc przejściowy przed q6600 Edytowane 8 Września przez Krzysiak 1
Pentium D 1 282 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Wczoraj gadałem z @marcin2468 chłop mi napisał, że 9800X3D jest na allegro za 1750 zł. Wszedłem spojrzeć i nie było, ale miałem w obserwowanych ofertę z tą ofertą z poprzedniej wstawki z pepper sprzed kilku dni. Wszedłem w ofertę i wsadziłem fona do kieszeni bo musiałem zwolnić kibel. Teraz kupiłem tableta i chciałem sprawdzić na kiedy będzie bo w chwili zakupu widniało że na jutro. Wchodzę w moje zakupy a tam takie coś. Zakup udem? Płatność nie przeszła bo jak nie mam zamiaru nic kupić ustawiam sobie limit płatności do 1500 zł. 1
MarcoSimone 734 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września @Pentium D Ty masz jakiś problem z tym kiblem? Przypominasz mi kolesia co w pewnym wilmie pukał matkę Stiflera 2
Lameismyname 2 549 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września 8 godzin temu, MarcoSimone napisał(a): @Pentium D Ty masz jakiś problem z tym kiblem? Przypominasz mi kolesia co w pewnym wilmie pukał matkę Stiflera Patrząc po jego różnych wrzutkach na chat itd. to spożywa byle co i takie są efekty. Paradoksalnie człowiek sam sobie jest winien. Słabość do fast-foodów i innego śmieciowego żarcia... szkoda tylko, że na kibiel goni o różnych porach, z nagła i często z bólem brzucha, aż łamie w pół. - zgadłem @Pentium D ? Zrób coś z dietą bo się wykończysz...
areczek1987 958 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Zamiast brać co jest to tylko chcą żebyś się bił niewiadomo z czym... dostaniesz ostrzeżenie za takie kupowanie na przetrzymanie a sprzedający zwrot prowizji i wróci. Pytanie czy po wyższej cenie. Wątek gastryczny pomijam...
Pentium D 1 282 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 2 godziny temu, areczek1987 napisał(a): Zamiast brać co jest to tylko chcą żebyś się bił niewiadomo z czym... dostaniesz ostrzeżenie za takie kupowanie na przetrzymanie a sprzedający zwrot prowizji i wróci. Pytanie czy po wyższej cenie. Wątek gastryczny pomijam... Jak ja tego nie brałem specjalnie bo na co mi kolejny. Jednego ze Sferisa z Ali już sprzedałem, co zrobić z drugim nadal się zastanawiam. Ten z allegro mi niepotrzebny, jak go chcesz to dajesz 1760 zł, opłacam go i jak do mnie przyjdzie wysyłam kurierem DPD do Ciebie. Edytowane 10 Września przez Pentium D
Phoenix. 4 974 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września https://videocardz.com/newz/msi-sets-september-17-launch-for-b850-mpower-announces-mpower-d5-memory-alliance
piet 37 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1799 w Iksie dzisiaj, że przechodziłem obok to jednego wziąłem, może do końca września się zmobililzuję zamontować, pewnie do tego czasu to będzie normalna cena...
Dziarson 320 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Kupiłech 9950X3D spepsuty Crunchera nie chce na 8400 robić 1
tomcug 2 553 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 23 minuty temu, Dziarson napisał(a): Kupiłech 9950X3D spepsuty Crunchera nie chce na 8400 robić Zentimings od tej nowej bety zaczął wyświetlać logo producenta RAM? Nie widziałem tego wcześniej.
Send1N 4 549 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Chciałem zobaczyć jakie będzie logo fajne nie Tu link do tej bety jak coś: https://drive.google.com/file/d/14Wtq0uNZt6zAZmojkBbQuIn6YuMTPdOq/view
Rekomendowane odpowiedzi