Kadajo 8 335 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): @Kadajo@Phoenix. Zrobiłem test AIDA64 CPU (1h) ustawiłem CO-30, temperatura 60st, napięcie średnio 1,16/1,17v, procesor zegary stock. Próbować CO -35/-40 czy tak zostawić ? Ewentualnie coś poprawić ? Możesz zostawić, i tak masz temperatury wyśmienite a zejście niżej na pewno stabilności nie poprawi No, chyba że dla zabawy aby zobaczyć, jak mocno możesz zejść, zanim zacznie się sypać. 1
tomcug 3 103 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 36 minut temu, Kadajo napisał(a): To co ty za szrot AM5 miałeś ? Ty i te Twoje "szroty" Niedawno miałem na testach X870E Aorus Pro Ice X3D, płyta pierwsza klasa, ale start 22 sekundy od Powera do rozpoczęcia ładowania systemu. Niektóre modele tak mają.
Kadajo 8 335 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @tomcug na boga przecież to dla beki bylo
ket_rab 283 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 40 sztuk 9850X3D. Sztuka sztuce nierówna 2
bourne2008 1 498 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu (edytowane) 53 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Nowe wersje odswiezania bankow i M_Ordering W ogóle to ciekawy jest jeden z powodów wprowadzenia AGESY 1.2.8.0 i wyższych. CVE-2025-6202 „Podatność w pamięciach SK Hynix DDR5 na platformie x86 pozwala lokalnemu atakującemu wywołać błędy bitowe typu Rowhammer, wpływające na integralność sprzętu oraz bezpieczeństwo systemu. Problem dotyczy modułów DDR5 (DIMM) wyprodukowanych w okresie od 01.2021 do 12.2024.” Edytowane 51 minut temu przez bourne2008 1
Pentium D 1 553 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 1 godzinę temu, tomcug napisał(a): Przecież to zależy od płyty. Toż przecież napisałem, że z AM5 a nie z 9800X3D Godzinę temu, tomcug napisał(a): Ty i te Twoje "szroty" Ja bym dał bana na 1h za trollowanie 1
Zachy 612 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Nowe wersje odswiezania bankow i M_Ordering Ale to jedno i to samo, zmienili nazwy:) Na Tachyon z biosem F8 (agesa 1.2.8.0) tez juz to jest (bios z 8 lutego). Właśnie siw bawie tym mobasem
Phoenix. 5 447 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu Czyli aktualna nazwa jaka jest ? 🤪 I jakie są profile po rozwinięciu ?
tomcug 3 103 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 33 minuty temu, Pentium D napisał(a): Toż przecież napisałem, że z AM5 a nie z 9800X3D A jednak 14900K tam wcisnąłeś
Rekomendowane odpowiedzi