Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia A jak pisałem 14-15 kola za 5090 czy 8-9 za 5080 To nikt nie wierzył A statki już są atakowane prze ciapatych 1
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) W proshopie duńskim tak się ma sytuacja... Da się zamówić z duńskiej strony proshopa do PL? Ktoś próbował? Edytowane 13 Stycznia przez Umpero
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 6 minut temu, Umpero napisał(a): Nic nie ma. Ktoś tam wspominał, że jesteśmy "tier 2". Duńczyk ma już kilkanaście pozycji. Ale my od zawsze dla Gbt, Msi, Asusa i calej reszty bylismy gorszym rynkiem i w pierwszym rzucie do nas jechalo mniej modeli/sztuk. A czy przypadkiem to "tier 2" nie mialo odniesienia do taryf?
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 2 minuty temu, Gret napisał(a): 8k za 5080? kto to niby kupi? Ten sam co kupi 5090 za 14-15 No może nie ten sam bo on już będzie miał 5090
Gret 558 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 14k za 5090 jeszcze jako tako zrozumiem ale 8k za 5080? toż to jakaś abstrakcja 1
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 7 minut temu, ryba napisał(a): Ale my od zawsze dla Gbt, Msi, Asusa i calej reszty bylismy gorszym rynkiem i w pierwszym rzucie do nas jechalo mniej modeli/sztuk. A czy przypadkiem to "tier 2" nie mialo odniesienia do taryf? Kolejny rzut to już będzie pewnie podwójne januszowe.
areczek1987 911 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) To się "okazyjnie" kupi przed premierą 70x0 Edytowane 13 Stycznia przez areczek1987
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 10 minut temu, Gret napisał(a): 8k za 5080? kto to niby kupi? Ci co pogonili 4090 za 5 tys. złotych i nagle się zorientowali, że do wiosny na czymś grać trzeba 8
Fenrir_14 827 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, Umpero napisał(a): W proshopie duńskim tak się ma sytuacja... Da się zamówić z duńskiej strony proshopa do PL? Ktoś próbował? Oczywiście że się da. Na duński adres 😀 BTW, proshop przynajmniej nie winduje cen przy małej dostępności. Edytowane 13 Stycznia przez Fenrir_14
Gret 558 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) @Radio Tirana I później będą wmawiać innym że to był super zakup Edytowane 13 Stycznia przez Gret
lukadd 2 915 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 12 minut temu, Umpero napisał(a): W proshopie duńskim tak się ma sytuacja... Da się zamówić z duńskiej strony proshopa do PL? Ktoś próbował? Bezpośrednio raczej nie. Ale bliżej premiery i wrzucą też na proshop.pl. Tylko kwestia ile sztuk 1
kacpi278 26 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 17 minut temu, Umpero napisał(a): W proshopie duńskim tak się ma sytuacja... Da się zamówić z duńskiej strony proshopa do PL? Ktoś próbował? cen nie ma podanych więc lipa ,jak beda ceny lepsze niz w PL to zamawiam do kumpla a on mi wyśle ;d
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 3 minuty temu, lukadd napisał(a): Bezpośrednio raczej nie. Ale bliżej premiery i wrzucą też na proshop.pl. Tylko kwestia ile sztuk Sprawdziłem i nie da się. Wysyłka tylko Dania i jakieś chyba pobliskie wysepki przynależące do Danii.
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 14 minut temu, Umpero napisał(a): Kolejny rzut to już będzie pewnie podwójne januszowe. Zapytalem wprost: o jaki "tier 2" chodzi, a Ty z cenami ze bedzie januszowanie w pozniejszych dostawach... @PiPoLiNiO To dzial bekowo sie zrobil dawno Edytowane 13 Stycznia przez ryba
Pawlos 69 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Początek roku 8K za 5080 16GB . Koniec roku 6K za 5080 24 GB. Wszystko powoli układa się w jedną całość
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Teraz, ryba napisał(a): Zapytalem wprost: o jaki "tier 2" chodzi, a Ty z cenami ze bedzie januszowanie w pozniejszych dostawach... Nie wiem. Nie wnikam. Tak sobie dramatyzuje. Biorę się za robotę bo już mi tu @PiPoLiNiO od typów wyjeżdża
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Bo pitolicie bez sensu... Kazdy bez wyjatku Nawet @sideband sie wywalil na sterownikach, a do glupich to on nienalezy przeciez.
Spl97 1 293 Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Ba, side uważany jest za eksperta odnośnie GPU. Ale, że też Austrię, Szwajcarię dodali do Tier 2 obok Polski, to się mocno zdziwiłem . Edytowane 13 Stycznia przez Spl97
Pawlos 69 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @sideband odblokuje nam DLSS MFG w sterownikach dla serii RTX 30 I 40 i wszyscy będą zadowoleni
Sebastiansbk 131 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Dolar coraz droższy ojj coś czuję że tanio nie będzie...
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 8 minut temu, ryba napisał(a): Bo pitolicie bez sensu... Kazdy bez wyjatku Nawet @sideband sie wywalil na sterownikach, a do glupich to on nienalezy przeciez. Czyli moje dramaplotki mogą się sprawdzić To by wyjaśniało czemu Duńczycy mają ich sporo w ofercie.
galakty 3 340 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 44 minuty temu, Kadajo napisał(a): A jak pisałem 14-15 kola za 5090 czy 8-9 za 5080 To nikt nie wierzył 14k będzie jak wymiotą a magazynów, ta sama historia co przy 9800X3D. Albo ktoś dorwie na premierę, albo sobie poczeka na spadek cen. Co generację to samo i wielkie zdziwienie, jak zima u drogowców...
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) @Umpero Jedno z drugim nie ma nic wspolnego. Edytowane 13 Stycznia przez ryba
Rekomendowane odpowiedzi