Kakarotto 727 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 19 minut temu, Smalec napisał(a): A tak będzie po premierze: Edytowane 13 Stycznia przez Kakarotto 2
Doamdor 1 778 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Przydałaby się ankieta w temacie dla wszystkich, dla tych którzy chcą kupić RTX 5xxx, oraz dla tych, którzy chcą wyrazić swoje niezadowolenie. 2
VRman 2 634 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Spoiler Wygląda jak w 3 włączyli filtr rozmywający, bo pikseloza, a w 4 wyłączyli bo rozmycie. IMHO oba wyglądają źle w tym ujęciu. Edytowane 13 Stycznia przez VRman
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia I po co sie tak napalacie na te grafiki jak i tak o tym na jesien mozecie zapomniec
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Kadajo Ty sie nie liczysz w opinii, bo tylko samolociki w glowie Ale zapewne i tutaj bedzie czym polatac jak poprzednio. 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Fakt, w GTA V też latałem tylko samolotem 🤔 1
Smalec 1 551 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Fabuła w GTA V była tak wciągająca, że aż jej nie skończyłem Gdzie jej do czwórki, VC, SA czy nawet trójki. 1
zozolek 312 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, Umpero napisał(a): W proshopie duńskim tak się ma sytuacja... Da się zamówić z duńskiej strony proshopa do PL? Ktoś próbował? Bez problemu. Przesyłka idzie 4 dni. Jest jeszcze caseking.de z wysyłka do pl i gw door to door. Edytowane 13 Stycznia przez zozolek 1
Doamdor 1 778 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 16 minut temu, ryba napisał(a): I po co sie tak napalacie na te grafiki jak i tak o tym na jesien mozecie zapomniec Bo to są zabawki dla dużych chłopców, a dla małych są konsole. 1
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, zozolek napisał(a): Bez problemu. Przesyłka idzie 4 dni. Jest jeszcze caseking.de z wysyłka do pl i gw door to door. Jakoś nie bardzo. Nie ma wyboru Polski przy wypełnianiu formularza zamówienia. Ale na caseking przynajmniej mają modele, które mnie interesują. Edytowane 13 Stycznia przez Umpero
Smalec 1 551 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Kadajo W czwórce była fajna, w Vice City też. W połączeniu ze specyficznymi klimatami robiło to robotę. 1
skypan 1 752 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Ja tam obawiam się o adminów po premierze. Może nastąpić pewien przesyt. W sumie to nie tylko o adminów się obawiam 2 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Spl97 Nagrywają wszyscy komu płaci Nvidia, nawet Zagrajnik który nie ma bladego pojęcia o komputerach
dan254 118 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Drogo na tym caseking 🙂 https://www.caseking.de/search?q=rtx+5080&search-button=&lang=de_DE
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 54 minuty temu, ryba napisał(a): I po co sie tak napalacie na te grafiki jak i tak o tym na jesien mozecie zapomniec Ja też nie kumam tego hajpu na tą gierkę. Chwilę pograłem w IV i V ale w mojej opinii to drewno 😀 przynajmniej sterowanie. Nie rozumiem czym tu się ludzie tak jarają 🙈 dodatkowo w tej odsłonie pewnie będzie nacisk na treści lansowane przez wiadome środowiska haha. Jeszcze gdyby dla równowagi można było założyć jakiś kościół KKK to może bym się skusił 🥷 2
Gret 550 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @ryba 1000zl za konsole ma nas powstrzymac?
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Pizza_Man pewnie będzie jak piszesz jednak kompletnie mnie to nie rusza, nie dotyczy mnie to, mam inne zainteresowania po prostu. Czekam na nowe ambitne projekty - głównie z dalekiego wschodu 👍 jak i kilka innych mających w poważaniu poprawność polityczną i obecne trendy. Rockstar bogaty, dadzą sobie radę haha. 1
NoviAMG 432 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, Umpero napisał(a): Jakoś nie bardzo. Nie ma wyboru Polski przy wypełnianiu formularza zamówienia. Ale na caseking przynajmniej mają modele, które mnie interesują. Obserwuj na proshop.pl, zapewne też wrzucą do zakupu nowe gpu. Ps najtansza 5080 na proshopie.dk wychodzi 5250zł, więc nie tak tragicznie
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Proshop nie ma też w zwyczaju chorego windowania cen. Ja będę polował przede wszystkim na no i dk.
Kadajo 7 396 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił. A w raz z nim zmieni się GTA, wręcz nierozsądnym jest myśleć inaczej. Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki Ale może, może... chociaż optymalizacja będzie spoko 1
Rekomendowane odpowiedzi