dawidoxx 974 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jak pijesz do mnie to nie mam dzieci gdybym miał to jeszcze bym Suprime dodał do koszyka 🤣🤣🤣🤣🤣 Chłopie nie obchodzi mnie co tam kupujesz i ile chcesz kupić.. dziwne ze jakoś od razu pomyslałeś o sobie 5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): BTW, dostałeś w końcu tego Ryszarda? Co ty juz mnie 3x przenosili w kolejce 1 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 6 minut temu, dawidoxx napisał(a): Co ty juz mnie 3x przenosili w kolejce Kurde lipa straszna. Mnie tego drugiego z Dustina jakoś tydzień temu przysłali, zapomniałem o nim w sumie lol. Odstąpił em koledze pod ms simulator. Trzymam kciuki bo męczy strasznie takie czekanie. Który model masz na topce? Liquid od MSI? 🥷 1
bofff 127 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia a będzie coś poza Aoursuem WB? jakiś readymade ichill czy coś? może bym w sumie pomyślał 20 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Moja już w sumie przypisana do nowego użytkownika ale tak samo czekam na testy. Z wiekiem coraz bardziej doceniam ciszę więc jak nie trafię nic z LC to chyba biorę waterblock'a 😀 BTW, dostałeś w końcu tego Ryszarda?
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 13 minut temu, Umpero napisał(a): W trakcie opracowywania Na 5080 tez bedzie polował?
deathrabit 74 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Opóźnienie 35 ms to jest przy natywnych 28 FPS, a Nvidia reklamuje to jako 246 FPS, fajny marketingowy BS. Szczerze już nawet wolę już natywne 60 FPS bo daje opóźnienie 16,6 ms.
sideband 1 775 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 5 godzin temu, VRman napisał(a): Dzięki za info, ale mi chodziło bardziej o piszczenie stabilizatora Rubina 40 lat temu. Taki wielki kloc stawiany obok TV. Wydawał bardzo wysoki dźwięk. Poziome odchylanie słyszałeś dzisiaj już tego nie usłyszysz z racji wieku
Umpero 979 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, Godlike napisał(a): Na 5080 tez bedzie polował? Zamierzam to tak zrobić, że w konfiguracji podajesz numer produktu i po tym numerze realizuje zamówienie.
Wuadator 42 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Miałem sobie kupić 5090 z AiO... Żona wyskoczyła z remontem łazienki, a jeszcze się okazało, że na narty z dziećmi pojedziemy, bo już najwyższa pora, żeby się nauczyły... Liczę na X-kom, że jak zamówię 30.01, to dostanę zamówienie dopiero pod koniec lutego i wtedy, wszystko pójdzie zgodnie z planem 🤭🤭😅😅 Edytowane 14 Stycznia przez Wuadator
Element Wojny 4 775 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ktos planuje kupic 30-ego na premiere?
Fenrir_14 825 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 15 minut temu, bofff napisał(a): a będzie coś poza Aoursuem WB? jakiś readymade ichill czy coś? może bym w sumie pomyślał Z tego co widziałem to Waterforce właśnie od GB i inno3D - https://www.inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-5090-ichill-frostbite Z czasem ma być też Asus ale nie na premierę, czytałem tylko jakąś wzmiankę na ASUSDiy fb. Na same bloki też pewnie będzie trzeba chwilę zaczekać. https://www.techpowerup.com/330934/alphacool-showcases-gpu-waterblocks-for-nvidia-geforce-rtx-5090-5080-and-amd-x870-motherboard-monoblocks
dawidoxx 974 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 7 minut temu, Wuadator napisał(a): Miałem sobie kupić 5090 z AiO... Żona wyskoczyła z remontem łazienki, a jeszcze się okazało, że na narty z dziećmi pojedziemy, bo już najwyższa pora, żeby się nauczyły... Liczę na X-kom, że jak zamówię 30.01, to dostanę zamówienie dopiero pod koniec lutego i wtedy, wszystko pójdzie zgodnie z planem 🤭🤭😅😅 Spokojnie xkom w formie także do lutego 2026 na pewno dostaniesz 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Wszystko zalezy od testów 1 1
Zhao 583 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 17 godzin temu, Kadajo napisał(a): Tyle że to dosyć innowacyjne rozwiązanie, z ciekłym metalem i nie wiadomo jak się sprawdzi. Trochę ryzyko pchać się z taka kasa w coś niesprawdzonego. Testerzy już przecież byli na PS5 - Co prawda to inna półka cenowa,ale ja tam jestem spokojny jeśli idzie o to
ODIN85 3 501 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Z 75% tu się wypowiadających
Faflucy 312 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Zobaczę testy i się zastanowię o ile w ogóle będzie gdzieś dostępny ASUS astral 5090 i w jakiej cenie.
Phoenix. 4 714 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Było ?? https://www.purepc.pl/directx-obsluzy-renderowanie-neuronowe-na-kartach-nvidia-geforce-rtx-z-serii-50-nowy-mechanizm-dla-rdzeni-tensor
Pawelec7 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, Faflucy napisał(a): Zobaczę testy i się zastanowię o ile w ogóle będzie gdzieś dostępny ASUS astral 5090 i w jakiej cenie. W cenie kosmicznej to możesz być pewien.
Gość Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 19 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Nie bo premiera 5070Ti w lutym
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Ja tez planuje ale zobaczymy czy sie uda i co się ewentualnie uda upolować
Faflucy 312 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 1 minutę temu, Pawelec7 napisał(a): W cenie kosmicznej to możesz być pewien. Domyślam się, sam obstawiam coś koło 14K PLN. Dla tego jeżeli nie będzie minimum +40% w czystej wydajności to nie zmienię.
Doamdor 1 782 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Czekam na ten dzień od zeszłego roku na iGPU i nic mnie nie powstrzyma. 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 24 minuty temu, Umpero napisał(a): Zamierzam to tak zrobić, że w konfiguracji podajesz numer produktu i po tym numerze realizuje zamówienie. Oo to dla mnie bys jakiegoś upolował 5080?
Voodoo2 958 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Z wiekiem coraz bardziej doceniam ciszę więc jak nie trafię nic z LC to chyba biorę waterblock'a Najgorszy jest pisk cewek, a te są wszędzie
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Teraz się człowiek zastanawia nad modelem, a pewnie i tak na premierę kupi się cokolwiek albo nic.
lukadd 2 911 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 27 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ktos planuje kupic 30-ego na premiere? Jak byłby kop 70% w rastrze i jeszcze więcej w RT to bym się mocno zastanowił mimo, że na 2025 i tak prawie same indyki będę ogrywane i stare gierki AAA co mam na liście A tak nie planuję.
Rekomendowane odpowiedzi