MrKetiw 128 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ciekawe ceny https://www.oleole.pl/karty-graficzne/msi-karta-graf-msi-rtx5080-16g-suprim-soc.bhtml I to nie żart bo można w hurtowni już zamówić Nie wierze że ktoś to kupi w tej cenie
Totek 784 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Pewnie ktoś kupi, ludzie u nas mają bardzo głębokie kieszenie
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 14 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Za cholere nie jestem ready, przelalem sobie wczoraj 10k z revoluta i mi wypluło info, że może dojść 31.01 XDD Jakim cudem? Nie wiem Bank w moim mieście: nie pomożemy z przelewem bo się tym nie zajmujemy, proszę dzwonić na infolinie Infolinia: Ukrainka co gada "nie wiem, nie da sie, nic nie widze, prosze czekac" Pozostaje liczyć na to, że ta stronka wywróży mi zwycięstwo
Phoenix. 4 727 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 7 minut temu, Totek napisał(a): Pewnie ktoś kupi, ludzie u nas mają bardzo głębokie kieszenie Brak 5090 w sprzedazy to znajda sie desperaci co kupia 5080
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Pozostaje liczyć na to, że ta stronka wywróży mi zwycięstwo Następnym razem doładuj revoluta kartą bankową. Pieniądze pojawiają się od razu.
Gość Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5080 to rynek szybko zweryfikuje bo jak będą za >6k to za miesiąc-dwa będą leżały na magazynach.
King Arthas 97 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 9 minut temu, Totek napisał(a): Pewnie ktoś kupi, ludzie u nas mają bardzo głębokie kieszenie Ludzie czekają, bo myślą, że 5090 będzie za 10-11k, ale rzeczywistość może być inna
galakty 3 332 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 8k za kartę z 16GB VRAM.... Nie wierzę
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Następnym razem doładuj revoluta kartą bankową. Pieniądze pojawiają się od razu. W tym sęk, że ktoś mi wisiał 20k i mu przelewy nie doszły i z giełdy wyciągnął na revoluta 10k, żebym miał na dzisiaj. Tylko, że 10k to za mało i przelałem sobie do banku głównego, nie podejrzewałem, że może być różnica w którą stronę puszczam kasę, a jednak jest
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 26 minut temu, ernorator napisał(a): Ile byście dopłacili do 5090 z olx bo nie wiem czy kupować Kopa w dupe 3 minuty temu, galakty napisał(a): 8k za kartę z 16GB VRAM.... Nie wierzę No ale ma MFG 🤣 2
bourne2008 1 206 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 31 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): 6 godzin do godziny 0... Może coś ustrzelisz... 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Wczoraj się zastanawiałem, czy jakieś debile pojadą pod scan, nie sądziłem, że tyłu ich będzie To są kolesie po 5090 AiB, bo FE nie można kupić stacjonarnie, jedynie online przez stronę Nvidii
ptys 43 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 12 minut temu, galakty napisał(a): 8k za kartę z 16GB VRAM.... Nie wierzę To już lepiej 4090 z drugiej ręki wydajniejsza i ma więcej pamięci
dhyde00 240 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5080 w tych cenach będą gnić w magazynach 1
Brolly 765 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 16 godzin temu, MarcoSimone napisał(a): Nie znajdzie w tej cenie 4090... Był na olx 4090 za 6100 na gwarancji do grunia stan bardzo dobry nie koparka itd ale dziś rano gościu już zablokowany bo napisałem mu czy aktualne to powiedział że do 20 godz rezerwacja a potem nie czytał wiadomości. Ale ogłoszenie wyglądało legit można było podjechać itd. może wyciulał tego co miał u niego rezerwacje i gościu się wkurzył go zgłosił za coś To była ta https://www.x-kom.pl/p/1193350-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-4090-aero-oc-24gb-gddr6x.html Edytowane 30 Stycznia przez Brolly
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 31 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Bank w moim mieście: nie pomożemy z przelewem bo się tym nie zajmujemy, proszę dzwonić na infolinie Infolinia: Ukrainka co gada "nie wiem, nie da sie, nic nie widze, prosze czekac" Pozostaje liczyć na to, że ta stronka wywróży mi zwycięstwo Sisotra pracuje w banku 15 lat, aktualnie w credit agricole, banki zawsze ksiegowaly przelewy 2x dziennie, rano i po poludniu. Jak zrobiles wczoraj przelew to dzisiaj do poludnia powinien dojsc, chyba, ze ogromna kwota to jakies flagi moga na nim byc i np zalapie sie na popoludniowa sesje przez to, ze trzeba go sprawdzic.
Brolly 765 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, dhyde00 napisał(a): 5080 w tych cenach będą gnić w magazynach Z całego serca tego życzę nvidii ta karta na to zasługuje w tej cenie Edytowane 30 Stycznia przez Brolly
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 16 minut temu, Element Wojny napisał(a): To są kolesie po 5090 AiB, bo FE nie można kupić stacjonarnie, jedynie online przez stronę Nvidii Nie wiem czy widziales, ale scan wyslal info, ze dla kupujacych stacjonarnie ma osobna pule kard, wiec moze im sie poszczesci, chyba, ze ta pula wynosi 5
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia U Niemców Astral 5080 OC będzie za 1569 euro. Więc w Polsce pęknie 7 tys. jak nic. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 48 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ciekawe ceny https://www.oleole.pl/karty-graficzne/msi-karta-graf-msi-rtx5080-16g-suprim-soc.bhtml I to nie żart bo można w hurtowni już zamówić A 5090 w hurtowni idzie zamówić?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Nie wiem czy widziales, ale scan wyslal info, ze dla kupujacych stacjonarnie ma osobna pule kard, wiec moze im sie poszczesci, chyba, ze ta pula wynosi 5 Spoko, ale FE nie ma wśród nich, Nvidia nie pozwala na taki sposób dystrybucji ich kart. Będzie pewnie z 50-100 sztuk łącznie modeli AiB.
Gość Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, lysyn napisał(a): O RTX 5090 wszędzie cisza. a co ma byc głosno... A nie przesuneli premiery 5090 na za tydzien? Edytowane 30 Stycznia przez marioking
Phoenix. 4 727 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): A 5090 w hurtowni idzie zamówić? Nie mam pojecia, tylko takie info dostalem, a o 5090 nie pytalem..
Rekomendowane odpowiedzi