Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

nie było żadnej premiery, sklep nvidii w ogóle nie odpalił, strona padła

Dokładnie, żadnej karty nie dało sie dodac do koszyka. Śmiech na sali :hihot: Jest to co mowilem, sklep dostanie 5 pracownicy sobie wezma, wystawia 1 sztuke. Reszte beda wystawiali po 1 sztuce za 1000zl wiecej i patrzeli czy ktos kupi. Tak sie dzieje jak producent dostarcza za malo kart.

Opublikowano
1 minutę temu, areczek1987 napisał(a):

Screenshot_2025-01-30-15-20-39-823_pl.xkom.jpg

Takie jajca już nie raz widziałem w czasach 30xx, przechodzisz do kasy, klikasz, uzupełniasz pola tylko po to, żeby na końcu dowiedzieć się, że koszyk jest pusty :D

Opublikowano

DAŁBYM ŁEB na pień (!), że tak gówniana oferta w tak gównianych cenach po raz pierwszy da po łapach sklepom i kurtce, że będzie bojkot, a karty będą zalegać, a tu... wywrotka systemy do góry kołami. ;D
LOL. Po prostu mam nadzieję, ze to "tylko" boty, a skalperzy wywalą się na ryj. 

• Haha 1
  • Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a):

DAŁBYM ŁEB na pień (!), że tak gówniana oferta w tak gównianych cenach po raz pierwszy da po łapach sklepom i kurtce, że będzie bojkot, a karty będą zalegać, a tu... wywrotka systemy do góry kołami. ;D
LOL. Po prostu mam nadzieję, ze to "tylko" boty, a skalperzy wywalą się na ryj. 

Tych kart było jak kot napłakał. Mówiło się o tym od kilku dni. Tu nie było innej opcji, że wszystko zejdzie w moment. A szczególnie wszystko co lepsze czyli 5090.