Pentium D 1 161 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ehh jakaś dobra drama mnie ominęła... no trudno Mam screena jeśli chcesz 1
cichy45 607 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Wy normalni jesteście w 2 godziny 20 stron 1 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź Zacznij "A czy szczęście nie jest bezcenne ?" 2
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Cię czeka samotny tydzień Jak samotny to będzie czas na testowanie i granie same plusy ;-) 1 1
leven 539 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Jak nic jej nie kupiłeś to Cię czeka samotny tydzień Właśnie, chociaż mini torebkę, taką pod pachę i załatwione. Pewnie jeszcze by się rodzinka mogła powiększyć po takim zabiegu
Pentium D 1 161 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź 1 12
kolo.d 33 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź No co Ty z inwestycji się spowiadasz? Im więcej więcej kupujesz tym więcej oszczędzasz :-) 2
DR3GGO 73 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Jak nic jej nie kupiłeś to Cię czeka samotny tydzień Zawszę mówię - do kosztów upgrade'u PC doliczać należy koszt zakupu tak ze dwóch par butów damskich.
MadDog 303 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Została ostatnia Ja pier.... ktoś kto kupuje 5080 w takiej cenie to chyba trudnie dzieciństwo miał. Nie wiem czy smoczek pod napięciem czy cegłówka zamiast gryzaków. Dziwić się później, że Nvidia takie premiery kart robi . Dymanko klientów ciąg dalszy 1
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Mar_s napisał(a): Średnia, zasugerował że jesteś moją żoną czy coś w tym rodzaju.
lukadd 2 912 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź Moja też pyta, ale już po cenach w szale crypto czy po cenach za 4090 to 2 - 3k euro na kompa nie robi na niej wrażenia. Jak na upgrade proca mobo ramy, nvme etc. wydałem z 1.5k to dziwiła się że tylko tyle
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, kolo.d napisał(a): No co Ty z inwestycji się spowiadasz? Im więcej więcej kupujesz tym więcej oszczędzasz :-) Nie, tylko mam nowa grafe, nowe mobo, procka, za chwilę kurier z razem będzie, więc widzi boxy i się pyta. No i nie wiem po co jej ta wiedza 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Kabor napisał(a): Jak samotny to będzie czas na testowanie i granie same plusy ;-) 1
Gret 555 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź No na grafę wydałeś 250zł tak?
sovas 662 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Co wy macie z tymi żonami, że aż tak się boicie i musicie tłumaczyć 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Nie, tylko mam nowa grafe, nowe mobo, procka, za chwilę kurier z razem będzie, więc widzi boxy i się pyta. No i nie wiem po co jej ta wiedza To zamawiaj tak żeby jej nie było albo do paczkomatu.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ok, dobra Pany, zaufam, liczę że porządni z Was ludzie i nie wrzuciliście mnie właśnie na minę. To ten nowszy model z matrycą QD-OLED od Samsunga, HDR400 True Black. Jaka szybka decyzja O.O Ja to bym tyle porównań jakichś i rankingów szukał, że bym 3 jajka zniósł
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jak nic jej nie kupiłeś to Cię czeka samotny tydzień To będzie czas na grę!
DR3GGO 73 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, sovas napisał(a): Co wy macie z tymi żonami, że aż tak się boicie i musicie tłumaczyć Ustrój wspólności majątkowej małżeńskiej - przynajmniej w moim przypadku. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Gret napisał(a): No na grafę wydałeś 250zł tak? 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): To zamawiaj tak żeby jej nie było albo do paczkomatu. A kompa mam w ogrodzie składać czy na strychu? Nie mam piwnicy
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 15 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź Jejku jak sie ciesze, ze u mnie kazda ze stron ma swoja kase a laczymy ja co najwyzej na wakacyjne wyjazdy
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, MJRegul napisał(a): Jejku jak sie ciesze, ze u mnie kazda ze stron ma swoja kase a laczymy ja co najwyzej na wakacyjne wyjazdy My też mamy swoją. Ona mnie nie rozlicza, tylko jak jej powiem, że wydałem tyle kasy na kompa to już widzę to spojrzenie 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 23 minuty temu, lukadd napisał(a): A nie lepiej parę nadgodzin. Albo jakąś fuchę w weekend zrobić. Somsiadce pokój pomalować i masz na monitor. Mam przed sobą torbę ze starymi kolekcjami DVD, jakiś Kindle, jakiś Ryzen 5 3600, jakieś ramy, CEX wycenił mi to od ręki na £150, zaraz im to wyślę. Jeszcze żona mi ze swojego budżetu dorzuciła, żeby może to co zostało na tego 5070Ti starczyło... teraz to już pewnie tylko jakiś Gamerock czy Phoenix wchodzi w grę. Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny
creatinfreak 92 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, sovas napisał(a): Co wy macie z tymi żonami, że aż tak się boicie i musicie tłumaczyć Żona: Kochanie czemu jedziemy nad jezioro pod namiot a nie do ciepłych krajów jak planowaliśmy? Mąż: A bo była premiera 9800x3d i 5090. Żona: chce rozwód 1 1
VRman 2 640 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): No nareszcie! Od kilku generacji o tym co mądrzejsi piszą, ale zawsze, czy na redditach, czy na YT, czy na labie, znajdywało się kilku mądrych inaczej, co nie tylko się z tym nie zgadzali, ale jeszcze wyśmiewali i obrażali każdego, kto miał czelność o tym wspomnieć (że Nvidia oszukuje o jedną albo wręcz dwie generacje.) Na początku pisanie o tym, że NV przestawiła półkę xx80 z "blisko flagowca" na "2/3 flagowca" wywoływało automatycznie tłumy adwokatów NV, że przecież wcale nie, bo był GTX 680, a poza tym chipy są droższe w produkcji i blablabla. Wspomnienie tego w jakiejkolwiek formie zawsze kończyło się zakopaniem pod 30-100 minusami. Tym razem widzę, że tego typu filmków pojawia się więcej, a "mędrcy" już nie atakują. Zniknęli. Nie odzywają się. Dobrze widzieć też premierę układu 512bit, bo nawet ci, co zauważali jak jest, zdawali się być lekko zawstydzeni tym, że ośmielają się mówić o przesunięciu o jedną półkę, gdy bliżej było do dwóch. Teraz w końcu pojawiają się głosy, że 5080 to tak naprawdę 5060 czy 5060Ti. No w końcu! Wreszcie coś dotrze do mainstreamu. (Nic to nie da, ale dobre i to. ) @Kadajo No dobrze. To słuchać godzinę. To jak będzie z tym streszczeniem? Posłuchałbym, ale 9 stron wątka do przeczy... przescrollowania. PS. I +1 do tego, że jak ktoś ma już jakieś chociaż jako-takie GPU, np. 4070Super, to zamiast zmieniać kartę, powinien najpierw wycelować w 9800x3D i OLEDa. Ale czy 240Hz to nie wiem. Ja bym poczekał na premierę większej ilości OLEDów 480Hz, choć jak ktoś się uzależnił od 4K to na 4K 480Hz może musieć poczekać dłużej, a i cena też trochę zdżensenowana. Edytowane 31 Stycznia przez VRman
Rekomendowane odpowiedzi