Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego https://videocardz.com/newz/some-geforce-rtx-5090d-5090-users-report-issues-following-first-driver-update 6
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 17 minut temu, Michael_ napisał(a): TUF za 10299. Nigdy nie przypuszczalem, że kwotę 10k za gpu uznam za... piękną cenę do pozazdroszczenia. Btw. Tu jest mój próg bólu. Za tyle byłbym skłonny wziąć 5090. 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): https://videocardz.com/newz/some-geforce-rtx-5090d-5090-users-report-issues-following-first-driver-update To jest urwał IMO kpina!
MJRegul 495 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): https://videocardz.com/newz/some-geforce-rtx-5090d-5090-users-report-issues-following-first-driver-update Niesamowite jak przyspieszona jest ta premiera a użytkownicy, którzy otrzymali karty są królikami doświadczalnymi. Ciekawe czy seria 5000 w tej niechlubnej historii NV wpadnie na 2 miejsce zaraz po kartach serii FX... 1
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): https://videocardz.com/newz/some-geforce-rtx-5090d-5090-users-report-issues-following-first-driver-update No nie, to tylko z AMD sa problemy a to ewidetnie czarny pr i wyolbrzymianie problemów Palace sie złacza w poprzedniej seriii nie wart wspomnienia... TYLKO Z AMD są problemy Edytowane 4 Lutego przez marioking
Boldwyn 122 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Godzinę temu, Slayer napisał(a): Wygląda trochę dziwnie ta co podlinkowales, ja na poczatku myslalem, ze to jakis referent jest jak jeden wiatrak Myślicie, że dobre takie coś jest? Bo widzę jeden wiatrak to od razu mysle o wysokich tempach i glosnej pracy. Przecież są dwa... (i ma konstrukcję podobną do bodajże Astrala z serii 50X0 z jednym wentylatorem wyciągającym nad backplate). Czy to się sprawdza to inna sprawa.
Doamdor 1 799 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, Zachy napisał(a): @Michael_ A to ktos miesza i przygotowuje towar pod wysylke. Przeciez to moga sobie przeklikac zawsze. Do mnie wysylka bedzie szla FedEx (nie lubie ich kurde i blad ze nie wzialem do paczkomatu...) @Doamdor ten FE to raczej z bedzie importowany gdzies z zagranicy. watpliwe czy w ogole byly dostepne w sklepie w PL Zapewne miał dojście, albo znajomości, że wyrwał FE, bo tu na forum chyba nikomu się to nie udało?
Grexons 7 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, marioking napisał(a): No nie, to tylko z AMD sa problemy a to ewidetnie czarny pr i wyolbrzymianie problemów Palace sie złacza w poprzedniej seriii nie wart wspomnienia... TYLKO Z AMD są problemy Temat o NV a ty cały czas męczysz bułe tym AMD. Dżizas...
Marcusfff 274 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Na szczęście czekam jeszcze na blok, to może do tego czasu ogarną stery, żeby nie brickowały kart
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Nigdy nie przypuszczalem, że kwotę 10k za gpu uznam za... piękną cenę do pozazdroszczenia. Btw. Tu jest mój próg bólu. Za tyle byłbym skłonny wziąć 5090. To jest urwał IMO kpina! Też tak właśnie do tego podchodziłem, że albo uda się wziąć za +/- msrp albo nie kupuję. Na szczęście ktoś właśnie koło tej 15:00 napisał, że apka mobilna x-komu działa i w ten sposób udało się dorwać tego promocyjnego TUF'a.
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Grexons napisał(a): Temat o NV a ty cały czas męczysz bułe tym AMD. Dżizas... Ja piszę o nvidi ale nie mam wybiórczego postrzegania jak niektórzy tutaj w wątku
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 19 minut temu, Michael_ napisał(a): Oficjalnie to od nich maila jeszcze nie dostałem. Wyskoczył mi monit z inpostu o nowej przesyłce. To jest nadzieja, że skoro już przygotowują numery paczek, to że faktycznie to przyjdzie w tym tygodniu
AvengerGT 60 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Nawet używki 4080 lecą w górę Mówię Wam, za 2 tygodnie wyrywam nowiutkiego tufika 5070ti za 3900 a zaraz potem wystawiam tufa 4090 za 9000. 5 tysi w kieszeni i karciocha po OC szybsza od 4080'tki 2
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Voggie napisał(a): Też tak właśnie do tego podchodziłem, że albo uda się wziąć za +/- msrp albo nie kupuję. Na szczęście ktoś właśnie koło tej 15:00 napisał, że apka mobilna x-komu działa i w ten sposób udało się dorwać tego promocyjnego TUF'a. To byłem ja chyba
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Ktoś jeszcze bawi się w odświeżanie? XDD
Phoenix. 4 731 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-reviews-samples-ship-next-week-still-no-update-on-rtx-5070-non-ti 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, AvengerGT napisał(a): a zaraz potem wystawiam tufa 4090 za 9000. 5 tysi w kieszeni i karciocha po OC szybsza od 4080'tki Tyle to nie...
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ktoś jeszcze bawi się w odświeżanie? XDD ale szczerze zbawi cie? pewnie za miesiac-dwa w 5080 bedzie można przebierać, to jest najmniej udana karta ostatniego 5-lecia.... masz 4070ti z dlss4 co niby wymiata nie przeczekasz?
Ozonek 14 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Cfaniaczki z X-Komu i Sferisa zamiast sprzedawać karty pomontowali prebuildy z jakimiś śmiecioczęściami które im zalegały i sami skalpują. Po co sprzedawać skalperom jak można samemu skalpować? XD https://www.sferis.pl/komputer-actina-pb-endorfy-9800x3d-32gb-2tb-rtx5090-1000w-i494652 22k za micro-ATX, zasilacz, który się zjara po odpaleniu Minecrafta na tym 5090 i podzespoły Endorfy z Alibaby. 1 1
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Nie interesuje mnie to tragiczne 5080 myslałem że jesteś "realistą" bo aktualnie polowac na 5090 marzenie scietej głowy i bez botów czy jakiegos automata to nie masz szans....
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, marioking napisał(a): myslałem że jesteś "realistą" bo aktualnie polowac na 5090 marzenie scietej głowy i bez botów czy jakiegos automata to nie masz szans.... Można powiedzieć, że jestem pierdo*nięty Nie jestem w stanie pogodzić się z tym, że mi wyrzuciło 5090 TUF'a z koszyka przy klikaniu płatności, więc się oszukuję i poluję :C
Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego @Tester Wrażeń No jak pech to pech. Ciekawe kiedy teraz beda nastepne dostawy i czy Suprim'ki beda wkrotce (06.02) dostepne w sprzedazy. Tylko patrzac na ceny Komputronika to nie wiem do konca co im tam sie stalo z tymi cenami +700-1000 do ceny
Phoenix. 4 731 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Jak chce i ma na to zajawke to niech poluje
Ozonek 14 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, marioking napisał(a): myslałem że jesteś "realistą" bo aktualnie polowac na 5090 marzenie scietej głowy i bez botów czy jakiegos automata to nie masz szans.... Pytanie po co 5080? W tej chwili większość SKU jest po 7k, a za tę cenę można bez problemu złapać 4090 na olx, która miażdży 5080. 5090 rozumiem jak ktoś jest grafikiem/profesjonalistą/AI i mu te 8GB robi robotę i GPU wtedy zarabia na siebie. Ale do gier? Jaką grę pociągnie 5090, której nie pociągnie 4090?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego No siedzę w robocie i jak nie mam klientów to sobie odświeżam, nic na tym nie tracę a może się uda
Rekomendowane odpowiedzi