Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Kazda sensacja jest na miare zlota szczegolnie jak somsiad ma potem gorzej dla niektorych... Edytowane 4 Lutego przez Zachy
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kliknąłem zaraz po pojawieniu się monitu i niedostępna. Są boty szybkie i szybsze
DżonyBi 1 975 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Godzinę temu, sovas napisał(a): Czy te 4090 jest dużo lepsze od 5080? Nie patrzyłem za bardzo na wykresy. Porownanie podstawowych modeli FE. Wersje niereferencyje 5080 sa kilka procent szybsze, tak samo jak 4090. Dodatkowo 16GB vs 24GB. Ja nie kupilbym 5080 za 7-8k, ale tak samo nie kupilbym uzywanej 4090 za 8k. To poszlo za daleko. A juz na pewno nie zamienilbym posiadanej 4090 na 5080. "Mi jeszcze sufit na leb sie nie spadl" - Siara. Edytowane 4 Lutego przez DżonyBi 1 2
Kiper09 22 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Przeanalizowałem wszystkie testy i jestem mega najarany na 5080 Suprim SOC, zamiast Gaming OC, dawać te karty. Ma ktoś Suprima i może napisać co nieco?
Smalec 1 552 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 24 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): W ogóle testy na testbench powinny być zakazane. 99% ludzi ma karty w obudowie i te wszystkie wyniki z każdego testu można wywalić do śmieci. Święte słowa. Większość tech-serwisów/youtuberów robi na testbench'ach, z których wyniki nijak się mają do tych z zamkniętej obudowy, czyli podczas normalnego użytkowania. Nawet z najlepszym airflow w budzie tempy raczej zawsze będą wyższe, chyba że testbench stoi w małym pokoju bez wentylacji w środku tropikalnego lata.
Radio Tirana 1 059 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Przecież testbench to są gorsze warunki niż obudowa. Od razu wiadomo, że w warunkach domowych będzie lepiej.
ODIN85 3 504 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, Kiper09 napisał(a): Przeanalizowałem wszystkie testy i jestem mega najarany na 5080 Suprim SOC, zamiast Gaming OC, dawać te karty. Ma ktoś Suprima i może napisać co nieco? 7149 widziałem w ME
Kiper09 22 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): 7149 widziałem w ME Nie no tyle to nie max 6500 mogę dać za nią
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Michael_ napisał(a): Dla przypomnienia, TUF za 10k Przekieruj teraz na mój adres Podać na priva? 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Michael_ napisał(a): TUF za 10k To sie nazywa satysfakcjonujacy zakup. Wykartkowac hajs to nie sztuka, ale kupic TUFa za 10k to podwojna radosc.
Ogider 103 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kolejny model wleciał do testu 5090 https://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/65433-inno3d-geforce-rtx-5090-x3-im-test.html?start=2 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, ka314 napisał(a): Wczoraj kupiona 5080, dzisiaj wysyłka Ile zapłaciłeś i za co?
dhyde00 240 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6700zl za ten szrot https://www.x-kom.pl/p/1309179-karta-graficzna-nvidia-kfa2-geforce-rtx-5080-1-click-oc-16gb-gddr7-dlss4.html
ka314 7 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 14 minut temu, Umpero napisał(a): Ile zapłaciłeś i za co? 7k za ASUS TUF OC, drogo ale już ****** stoi mi nowy komp od 3 tyg bez gpu bo wszystko drogie Edytowane 4 Lutego przez Mar_s słownictwo!
KamcioGF 69 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dostał ktoś już 90 albo chociaż list przewozowy z xkomu?
DżonyBi 1 975 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 4 minuty temu, dhyde00 napisał(a): 6700zl za ten szrot https://www.x-kom.pl/p/1309179-karta-graficzna-nvidia-kfa2-geforce-rtx-5080-1-click-oc-16gb-gddr7-dlss4.html Ponoc kasztany przynosza szczescie. 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 26 minut temu, Ogider napisał(a): Kolejny model wleciał do testu 5090 https://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/65433-inno3d-geforce-rtx-5090-x3-im-test.html?start=2 I jak widać Inno3D dowiozło. Oj zmienia się ten rynek (i fajnie).
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, GAZuOOT napisał(a): Czeka na montaż obfotografuj każdą stronę, front, boki - prostopadle, żeby było widać jakość "padów" itd. Ale szczelnie oklejona. Pamiętam, ze TUFa 3080 nie mogłem wywlec z tych folii.
Kadajo 7 424 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, x-kom napisał(a): @Marcusfff @PiPoLiNiO @sovas Chcielibyśmy przekazać lepsze wiadomości, ale niestety dostawa kart graficznych RTX 5090 ASUS została opóźniona przez producenta, na co nie mamy wpływu. Informację o tym dostaliśmy dopiero przed chwilą. Dzisiaj będziemy kontaktować się telefonicznie z osobami, które złożyły zamówienie, żeby przekazać więcej szczegółów. Przepraszamy za tę sytuację i dziękujemy za Waszą cierpliwość! U panowie ... 1
Rekomendowane odpowiedzi