VRman 2 641 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, Tester Wrażeń napisał(a): Nie zliczę ile razy podziwiałem widoki w grach, co dodawało mi w ciuuul immersji i przyjemności z rozgrywki. Jak wjechał RT/PT to już w ogóle Nie zgadzam się z tym, że tylko przez chwile się na to uwagę zwraca. Pozachwycać się można także na mobilnym VR, jadącym na 15W APU. Trzeba dobrych artystów i wysokiej klasy programistów. Ale się da. Oczywiście nie będzie się zachwycać tym, co na PC, ale też można. 30 minut temu, Oldman napisał(a): czemu floodujecie w tym wątku tekstami o kupowaniu kart , przecież jest wątek zakupowy założony, gdzie jest moderacja jak sie pytam. Tak byłoby idealnie. W praktyce się tak nie da. Znaczy da się, ale ludziom się nie będzie chciało. Na jedno wychodzi: - zakupowy, okazje, pytania co i gdzie kupić, jakie zasilacze/obydowy do danego GPU, posty X-komu o promocjach i dostępności, - dla posiadaczy kart danej serii, wyniki, OC, UV, problemy ze sterami, pytania o soft, ustawienia, kombinacje, mody. Do tego wyniki testów własnych, zdjęcia kart, - do dyskusji ogólnej, np. co się dzieje na świecie, co dana seria ma, czego nie ma, i co to oznacza na przyszłość. Także dyskusje o rzeczach powiązanych np. MFG. Także plotki, leaki i najważniejsza wiedza o typowych problemach, jeśli pojawią się jakieś nienaprawialne. Wyjątek: memy, przeróbki, filmiki, żarty. Te powinny być mile widziane zawsze i wszędzie. Wątek z ważnym info przy kupowaniu kart, powinien zostać bez offtopu i spamu o niczym, bo każdemu nawet rok czy dwa później się może przydać wiedza jaką tam się da znaleźć. Np. o najlepszych kartach pod konkretne wymagania czy budżet, nagłe zmiany na gorsze w przyszłych wersjach itp. Za to w ogólnym możnaby dać pełen luz i nie banować za pisanie o rowerach. Edytowane 4 Lutego przez VRman
Gret 558 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Ulżyło Ci jak to napisałeś? No ta sytuacja jest dla mnie ogólnie zabawna, każdy wiedział gdzie kupuje i jakie praktyki ma ten sklep a teraz wielkie zdziwienie
dan254 118 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-gtx-5080?navCategoryId=260019 Na allegro już się promocje zaczynają.Było 8 tys już jest 7100.
MadDog 303 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) @PiPoLiNiO A teraz pewnie jeszcze sobie poczekasz na zwrot gotówki bo mają 14 dni na zwrot kasy. Widzę niezłe dymanie klientów przez sklep Edytowane 4 Lutego przez MadDog
matakujce 86 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, dan254 napisał(a): https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-gtx-5080?navCategoryId=260019 Na allegro już się promocje zaczynają.Było 8 tys już jest 7100. I tak najlepszy był TYP co wystawił w dniu premiery 5090 za 22000zł, a to i tak była promocja z 25000zł 1
Pawlos 69 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Gret napisał(a): No ta sytuacja jest dla mnie ogólnie zabawna, każdy wiedział gdzie kupuje i jakie praktyki ma ten sklep a teraz wielkie zdziwienie Jak każdy wiedział ? Tyle razy tam kupowałem i zero problemów. Jakaś nagła sytuacja zaistniała
Gret 558 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Pawlos napisał(a): Jak każdy wiedział ? Tyle razy tam kupowałem i zero problemów. Jakaś nagła sytuacja zaistniała Tak od czasów serii 3
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Po co te nerwy? Sytuacja na rynku jest jaka jest. Na razie tylko jedna osoba dostała z tylu co zamówiło. Jak ktoś niezadowolony z posiadanego zamówienia to chętni na przejęcie się zawsze znajdą
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, dan254 napisał(a): https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-gtx-5080?navCategoryId=260019 Na allegro już się promocje zaczynają.Było 8 tys już jest 7100. No kto by pomyślał że nikt za 8k nie bedzie jej chciał Zobaczycie, że za 2-3 miesiace 5080 będą w sklepach poniżej MSRP bo będą zalegały na magazynach.
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Wpłacisz 14k i poczekasz do maja? Masz info, że trzeba czekać do maja? Ja na Twoim miejscu bym się tak nie gotował tylko zaczekał jeszcze kilka dni. Jeśli się nic w tym czasie nie wyklaruje i dalej będą sobie lecieli w kulki to rezygnacja i pozostaje polowanie na zakup gdzie indziej. Podejrzewam, że będziecie najwyżej do dwóch tygodni czekać na tego Astrala. Zawsze to lepsze niż polowanie na oferty widmo. Edytowane 4 Lutego przez Umpero
RTX4090 358 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A mówiłem że nie warto się spieszyć tylko spokojnie poczekać. Mniej nerwów. A przecież 4090 nie stała się naglę ZŁĄ grafiką 2
Gret 558 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale Ty serio myślisz, że gdybym miał jakikolwiek inny wybór to kupiłbym w X-kom? Tylko tam mi pokazało kup teraz to kupiłem. No wiem dlatego napisałem że dalej tam będzie zamawiał a twoje posty oni mają głęboko gdzieś bo aktualnie obracają twoją kasą No i to kupiłeś to tak w ""
samsung70 210 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego serio w PL tak to dzila same day delivery ?
Marcusfff 274 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Zobaczymy czy zadzwonią z konkretem czy pitu-pitu. I lepiej niech dzwoni przynajmniej dyrektor, bo z pachołkami nie będę rozmawiać
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, samsung70 napisał(a): serio w PL tak to dzila same day delivery ? Zdarza się. Allegro np ma sporo takich ofert gdzie swoim kurierem dostarczają jeszcze tego samego dnia do godziny 22:00.
Tornado3 336 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): serio w PL tak to dzila same day delivery ? może to chodzi o odbiór w salonie ?
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Marcusfff napisał(a): Zobaczymy czy zadzwonią z konkretem czy pitu-pitu. I lepiej niech dzwoni przynajmniej dyrektor, bo z pachołkami nie będę rozmawiać I jeszcze flaszkę i kwiaty wręczy zanim otwór gębowy otworzy 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Pisałem już że sam dzwoniłem i oni nic nie wiedzą. Więc nie liczyłbym na żaden telefon. Przecież oni jeszcze nie napisali w tamtym temacie ani jednego prawdziwego zdania. To fakt. Jestem wścieknięty do dzisiaj za to fejkowe info o sprzedaży 5090 od Gigabyte
ODIN85 3 503 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Tornado3 napisał(a): może to chodzi o odbiór w salonie ? Jak się mieszka w wybranych miastach to tak tam działa kurier. 1
michaelius33 354 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 11 minut temu, MadDog napisał(a): @PiPoLiNiO A teraz pewnie jeszcze sobie poczekasz na zwrot gotówki bo mają 14 dni na zwrot kasy. Widzę niezłe dymanie klientów przez sklep Eee tam płacisz kredytówką i trzymają kasę Visy/Mastercard a nie twoją 1
ket_rab 227 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego @PiPoLiNiO tam na tej infolinii z kim rozmawiałeś? Przełączyło cię do jakiegoś działu? Czy ogólny konsultant?
ODIN85 3 503 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Pisałem już że sam dzwoniłem i oni nic nie wiedzą. Więc nie liczyłbym na żaden telefon. Przecież oni jeszcze nie napisali w tamtym temacie ani jednego prawdziwego zdania. Dajesz 1
DżonyBi 1 972 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Jestem wścieknięty do dzisiaj Tego stanu już nie rozchodzisz. 3
Rekomendowane odpowiedzi