Marcusfff 274 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Godzinę temu, Zachy napisał(a): a o ktorej godzinie bylo skladane zaomwienie? (ja mam 15:18, @PiPoLiNiO 15:19) ustalmy jak wyglada nasza kolejka 15:19 Jesteś z przodu a my się tu z @PiPoLiNiO łokciami ułożymy 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego No ciekaw jestem bardzo TUFa 5090. Miałem 3080 = bardzo fajny był.
zozolek 312 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Jak i ja. Teraz... niekoniecznie. Nie za wszelką cenę. Czytam, wygłupiam się, zerknę, kliknę może kiedyś w TUF non-oc za 10K, a może nie. Bez napiny. Dokładnie, ja i tak głownie w Iracing pykam a tam 3080 by stykła 😄 Większy hype mam na nintendo 2 niż te 5xxx Edytowane 5 Lutego przez zozolek
Zachy 586 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, Marcusfff napisał(a): 15:19 Jesteś z przodu a my się tu z @PiPoLiNiO łokciami ułożymy hehe roger that! wczoraj jak z @x-kom dzwonili to chyba od najstarszych zamowien do najnowszych. Bo najpierw do @PiPoLiNiO zadzwonili a z 15-20 minut pozniej do mnie Edytowane 5 Lutego przez Zachy
Kadajo 7 408 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Zachy napisał(a): jak za tanio to nie bierzesz? Raczej ze by wypadało. Dlatego niepokój.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja biorąc pod uwagę te sterowniki i biosy, jeszcze mogą przytulić 2 opóźnienia warte 4 tygodnie i 1000 zł zniżki jak coś 🤣🤣🤣 Ty, jak dalej pójdzie jak idzie, to precedensem światowym dostaniesz to GPU bezkosztowo od sprzedawcy.
Zachy 586 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @ODIN85 nic, tylko brac...! @JeRRyF3D przy dobrym wietrze to sprzedawca powinien doplacic do towaru! Edytowane 5 Lutego przez Zachy
Stjepan 2 376 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @JeRRyF3D Podoba mi się ta wizja. I od razu cyk na olx za 20k 😁😁😁 Za tanio, od razu 20k USD na jebayu, a co.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Zara kupuje tego gaming trio za 20k i skacze z mostu Edytowane 5 Lutego przez Tester Wrażeń
lysyn 96 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 26 minut temu, Umpero napisał(a): Czekasz czy polujesz? Poluję i czekam aż będą
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja to wręcz niepokój czuje jak widzę niska cenę kart Tymczasem scammer z Indii czekający aż klikniesz "do koszyka" na jego odjaniepawlonej jak oryginał stronie morelle.pl 5
dhyde00 240 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 43 minuty temu, Kadajo napisał(a): Z tego samego powodu co ty płacisz 14 za kartę która jest warta 10 1 1
some1 536 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 18 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Czytam, wygłupiam się, zerknę, kliknę może kiedyś w TUF non-oc za 10K, a może nie. Raczej nie klikniesz, bo 10k to było tylko promo na premierę, a tak normalnie Asus go będzie sprzedawał drożej (nawet jeśli ceny wrócą do MSRP). 1
Little Sun 61 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Zwlekałem od grudnia z zakupem ale w końcu w weekend zamówiłem do nowego zestawu RTX 4080 SUPER za 5100zł, dziś patrzę już po 6300zł. Przekonał mnie DLSS, inaczej brałbym 9700XT lub 7900XTX.
zozolek 312 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Little Sun napisał(a): Zwlekałem od grudnia z zakupem ale w końcu w weekend zamówiłem do nowego zestawu RTX 4080 SUPER za 5100zł, dziś patrzę już po 6300zł. Przekonał mnie DLSS, inaczej brałbym 9700XT lub 7900XTX. Ceny serii 4xxx wynikają z prostego faktu FOMO i tego że sklepy zrobią czystki z magazynów z lepszym zyskiem niż normalnie. PRECEDENS Sytuacja jak na giełdzie - ulica ma kupić drogo. Edytowane 5 Lutego przez zozolek 1
Little Sun 61 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, zozolek napisał(a): Ceny serii 4xxx wynikają z prostego faktu FOMO i tego że sklepy zrobią czystki z magazynów z lepszym zyskiem niż normalnie. PRECEDENS Sytuacja jak na giełdzie - ulica ma kupić drogo. Popyt dalej jest. Jak w piątek usiadłem do konfiguratora to te ciekawsze modele całkiem znikały, a w sobotę w jednym sklepie pojawiały się i wracały różne wersje, a ceny potrafiły latać -+ 500zł w ciągu kilku godzin.
Ravenik 29 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Nie wytrzymałem polowania na 5090 i zamówiłem Suprima 5080 ze sklepu MSI. Nie chciałem 4090 bo wolę kartę nową ze sklepu i chcę też przetestować wszystkie nowe technologie nVidii (hobbystycznie piszę sobie demo w Unreal edytorze). Działam w 2560x1440. Jak się wyjaśni sytuacja z psuciem się 5090 i będzie dostępność, to najwyżej zrobię upgrade. Na razie ciekaw jestem tego Suprima co zamówiłem, bo jeszcze nie miałem karty z serii Suprim. 1 4
DżonyBi 1 969 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 41 minut temu, hubio napisał(a): potencjalnie obarczone "chorobami wieku dziecięcego Tutaj sie moge zgodzic. MSI 4090 Suprim Liquid X w pierwszej wersji mial ponoc pompke, ktora miala wade i byla obarczona ryzykiem awarii. Niby przedstawiciel MSI na targach CES 2023 wygadal sie. Zmienili to po cichu, a wersje z poprawiona pompka mialy naklejke CES2023. Jak mam z ta naklejka. Dodatkowo pierwsza wersja miala chyba zbyt cienkie termopady na pamieciach i to tez poprawili. Ponizej info odnosnie poprawionych temperatur pamieci vram w Liquidzie. Ktos zapytal czy lepiej kupic Strixa czy Suprima Liquid. Edytowane 5 Lutego przez DżonyBi
Nequrix 4 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Na owocowym 4080s gigabyte gaming oc za 6.5k ostatnia sztuka..... szybkooooo
Stjepan 2 376 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Nawet mój Palit StormX 4060 kosztuje około 1500zł, gdzie ja dałem 1200zł. 1
Brolly 758 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Gościu co miał wystawionego rtx 4090 na 1,5 rocznej gwarancji za 9.5k chyba się rozmyślił na razie nad sprzedażą jak zobaczył że 5090 nie ma w sklepie a dwa w tej cenie to chyba spadł z krzesła Edytowane 5 Lutego przez Brolly
PepePanDziobak 105 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Ciekawy jestem cen za miesiąc tego wszystkiego. Spekulacje o 5070 i 60 też nie wyglądają najgorzej. Teraz cena z vatem bez januszowego to ponad 1600 za 60tke . Czyli za 2k będzie dostępna. Uj lepiej dołożyć i 70tke kupić. Muszę zmienić monitor więc 60 będzie za słaba 🤣 Liczę że q3 będzie dobrze chodził na takim paździerzu jak 5070 👽 5 minut temu, Stjepan napisał(a): Nawet mój Palit StormX 4060 kosztuje około 1500zł, gdzie ja dałem 1200zł. U mnie to samo. Eagle oc 1239 , a cena różnie 1600, 1500 obecnie. Ładny lolek O i dziś magicznie 1440 wow Edytowane 5 Lutego przez PepePanDziobak 1
zozolek 312 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Huh morele już nadało kuriera, czyli nawet jutro będzie 😁 Na stronie msi nie było Trio, więc zobaczymy - ale 5998 ( 4.7k dg) przyvaktualnej sytuacji to dobry deal. 1
Rekomendowane odpowiedzi