RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 9 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Rękojmi masz 2 lata więc dalej mniej niż ja, słabszą kartę, mniej pamięci, więcej straconej kasy, brawo ty Z Twojego opisu do mojego to wnioskuję że masz 5080 Super TI za 6k który jest wydajniejszy od 4090. Zresztą nie ważne. Cieszę się że Ty się cieszysz:)
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Wyciągasz takie wnioski, jakie robisz interesy 2
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Wyciągasz takie wnioski, jakie robisz interesy Oj wy zazdrośni że ktoś wymyślił perpetum mobile.
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Z edukacją też widzę na bakier, perpetum mobile i pierwsza zasada termodynamiki, poczytaj sobie
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nawet nie oglądam ale wcale mnie to nie dziwi. Jak wymagać od kogoś dobrego podłączenia kabelków jak tu są asy które pakują 5090 do bardzo brzydkich obudów zamiast do jakiegoś havn420 czy lian li vision i nawet parując go z procesorem który 5070 nie ogarnie. No sorry, nawet miniach nie żal.
Tornado3 327 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 40 minut temu, razz1 napisał(a): Ja to się dziwię że oni dalej tkwią w obrębie tych kiepskich złącz, zamiast wspólnie przejść na standard XT stosowany np w modelarstwie, te złącza wytrzymują 80A const i 90A w peaku, to jest ponad 1kW, na 1 zlączu, byłby zapas na kilka generacji kart. nie mogą dlatego, że przez jedną ścieżkę nie przejdzie tak duży prąd i napięcie.
Kadajo 7 411 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego @RtxOn a umiesz odpowiedz na posta nie cytując go, pomimo że jest piętro wyżej. Czy to za duże wymagania ot, tak nieprzeciętnie inteligentnego gościa jak ty ? 2 1
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): @RtxOn a u miesz odpowiedz na posta nie cutujac go pomimo ze jest pietro wyzej. Czy to za duze wymagania od tak nieprzecietnie iteligetnego goscia jak ty ? Sorki dopiero się uczę. Człowiek inteligentny nigdy nie powie że już wszystko wie. Uczy się cały czas. Edit O ch… znowu Cię zacytowałem. Tańca też się nie nauczę. Są rzeczy których nie przeskoczę. Edytowane 9 Lutego przez RtxOn
Kadajo 7 411 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego No spoko, tak zwracam uwagę, bo chwile temu sam @tomcug zwrócił uwagę, żeby nie cytować obrazków. 1
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo czy @tomcug, za malutcy jesteście na intelekt kolegi @RtxOn. Bez przesady do premiery 6000 a nawet do wakacji ludzie będą mega kotami. Szczególnie Ci którzy kupili kartę od kolegi gąsiorów za 17k. Przepracujemy to razem
Kadajo 7 411 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo czy @tomcug, za malutcy jesteście na intelekt kolegi @RtxOn. Oh no...
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Szczerze? Ja w Ciebie wierzę. To forum potrzebowało lidera. Weź tu zrób porządki. Niech nam się żyje lepiej. To samo słyszę w pracy.
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, Zachy napisał(a): @RtxOn Musza w kogos orac Nie ja tylko parkingi zamiatam.
Zachy 586 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Zadna praca nie hanbi... Ja mam takiego w biurowcu - jezdzi sobie automatem jakims malym do czyszczenia posadzek po podziemiach i korytarzach... zyc nie umierac Edytowane 9 Lutego przez Zachy
Kadajo 7 411 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Chwile mnie ogólnie tu nie było i moja reakcja na to co tu się dzieje mniej więcej wygląda tak: 6
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 8 minut temu, RtxOn napisał(a): To samo słyszę w pracy. Pochwalisz się, gdzie pracujesz? U brata? Spoiler ...a brat pracy szuka. 1
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Nie no żartowałem a na poważnie to jestem Mistrzem Zmiany w zakładzie jak już.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Każdy nowy dzień w tym temacie przekracza granice nie do przekroczenia 😁😁😁😁 Tu już chyba można szlaban opuścić.
DżonyBi 1 970 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, RtxOn napisał(a): Nie no żartowałem a na poważnie to jestem Mistrzem Zmiany w zakładzie jak już. 4090 na 5080. Mistrz Zmiany. 1 8
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): 4090 na 5080. Mistrz Zmiany. Na to czekałem 😂 Ale taka jest niestety prawda choć z możliwością awansu.
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 5 minut temu, RtxOn napisał(a): Nie no żartowałem a na poważnie to jestem Mistrzem Zmiany w zakładzie jak już. w Tworkach? 1
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, SylwesterI. napisał(a): w Tworkach? Myślałem że napiszesz Choroszczy. Czytam was jak gazetę. Nie w Tworkach a dużo większym zakładzie
Umpero 979 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) No dobra to ten @GAZuOOT wreszcie odstępuje komuś z nas tego 5090 czy lincz robimy za skalp? Hej, hej, hej widły w dłoń, @GAZuOOTa goń goń goń Edytowane 9 Lutego przez Umpero 1
Rekomendowane odpowiedzi