Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To DPD NL :)

ale na razie nie jest jeszcze wyslana, tylko wygenerowali nr przesylki, bo:

An error has occurred!

We're sorry but we have not been able to find any parcel information data in the current database!
Possible reasons:

•  The parcel label number you have entered is not correct. Please check. Thank you
•  The parcel label number you have entered is more than 180 days old and has already been archived. We're sorry.
•  The parcel has not been handed to DPD yet. Please try again later. Many thanks.

Edytowane przez Zachy
Opublikowano
4 minuty temu, Zachy napisał(a):

Tak 5090.

Przy zamowieniu masz informacje na kiedy powinna byc szacowana dostawa.

U mnie podawalo 22-24.02

ale 22 to sobota, wiec bardziej na poniedzialek sie spodziewam.

U mnie jedynie informacja, że zamówienie jest "W trakcie"

Opublikowano

Tzn zwrocilem uwage ze jak zamawialem karte i ja oplacalem to bylo info na kiedy przewidywana jest dostawa.

A przesylka DPD standard bedzie szla.

Wiec dostawa na piatek?

Moze, ale nie liczyl bym na to...

Ja sie nastawiam wlasnie na poniedzialek.

To mi pasuje, bo w niedziele do 3City wracam :)

Opublikowano
20 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

"Popycha" to nas wszystkich prezes NVIDII montując takie dziadowskie złącze w kartach graficznych za 2000 dolarów. 

Za taką kasę to fabryka powinna robić wszystkie elementy z najwyższej jakości materiałów. 

Fajnie ale to kto kupuje to badziewie??? to nic nowego przeciez... taka sama sytuacja z rtx4090 i dwa lata później ludzie dalej sie o to prawie zabijaja i "sky no limit" ;)  Wystarczyłoby nie kupowac ;P Ale w sumie lepiej narzekać ze robią badziew, to oni sa winni a nie ci co kupują :P Tak samo scalperzy są winni ze nie da sie kupic albo karty kosztuja fortune :D A ja bym spojrzał w lustro :) Chciecie by coś sie zmieniło, to wy musicie sie zmienić :P 

Opublikowano
37 minut temu, sovas napisał(a):

Dostałem przewód od corsair no i trochę zrobili mnie w ch…

Według tytułu 12v-2x6, więc liczyłem na poprawiony connector a dostałem takie coś. Od razu widzę, że 1 pin zapadnięty.

Nie widzę poprawy od tego co mam w standardzie z zasilaczem, poza oplotem oczywiście, więc chyba odeślę.

https://www.corsair.com/pl/pl/p/pc-components-accessories/cp-8920323/premium-individually-sleeved-12-4pin-pcie-gen-5-12v-2x6-600w-cable-type-5-gen-5-black

Masakra... A później trzeszczą "TO WSZYSTKO WINA UŻYTKOWNIKA, NIE POTRAFI WPIĄĆ KABLA"...

Opublikowano (edytowane)

FB_IMG_1739973020731.thumb.jpg.c574c83d31b5cbbf4c1203535c02ca17.jpg

Godzinę temu, RtxOn napisał(a):

Dzisiaj Astrale były widoczne o 4 rano na niebie w Polsce. Mówili w radiu. Nauoowcy zastanawiają się co to było a to pewnie wasza dostawa Astrali do xkom. 

Widziałem je, zajebisty widok :thumbup: Jeden podobno spadł w Komornikach pod Poznaniem ;) Reszta poleciała w p..... :E X-kom się nie załapał :(

Edytowane przez maras2574
  • Haha 4
Opublikowano
Teraz, Wacuaw napisał(a):

Masakra... A później trzeszczą "TO WSZYSTKO WINA UŻYTKOWNIKA, NIE POTRAFI WPIĄĆ KABLA"...

Jakby nie było tego luzu to większość użytkowników nie potrafiła by wpiąć kabla. Siedzę na jednym discordzie z Jonnym Gerowem i opowiadał tam jak wysłali w dzicz pewną serię kabli z mniejszym luzem bodajże mówił o 0.22mm i dostali o wiele większy odzew od ludzi, że złącze nie wchodzi prawidłowo do karty.

Opublikowano
1 minutę temu, srekal34 napisał(a):

Moj tez wyslany - takze @Umpero albo faktycznie kliknal przez przypadek anuluj albo bank zablokowal platnosc.

Dostałem odpowiedź od nich, że mieli trochę zamówień, które im przeszły, a w międzyczasie wszystkie karty im zeszły i musieli zrobić losowanie kto dostanie, a kto nie :hihot:

2 minuty temu, dhyde00 napisał(a):

raczej miedzy performance i balanced

Coś kojarzę, że ktoś tutaj wspominał, że to DLSS3 Jakość...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, MJRegul napisał(a):

ooo, w sklepie MSI jest Ventus i Inspire i tego się nie spodziewałem - cenowo Inspire jest niżej niż Ventus, to ciekawe...

Bo Inspire to najniżej pozycjonowany wypust tego modelu, gdzieś to pisali parę stron temu.

• Sad 1