Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Zachy napisał(a):

@ffallen

ale jedno niekoniecznie prowadzi do drugiego w kwestii samych TUF...

mogli dostac inne 5090, ktorych nie sprzedawali wczsniej i z nich probowac pokryc braki

no to dostali Pality czy tam Gainwardy i chca tym latac braki.

ja tam wole czekac na Astrala.

zrobie sobie kolekcje na scianie 'garaz mode ON' - Astral, Suprim SOC, X-Trio :puchar:

Dobra faktycznie - trochę za szybko przeczytałem - zwracam im honor. Napisali, że pokryją oczekujące zamówienia na RTX 5090 z serii TUF. Nie napisali czym pokryją, a pokryli Palitami. O Astralach nie napisali. Czytanie ze zrozumieniem.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Radio Tirana napisał(a):

Przypomnę tylko, że w cenie Palitów mogliście mieć pachnące MSI Trio z dostawą na jutro albo poniedziałek :hihot:

O godzinie 15 będą nowe, świeże, pachnące RTX 5070Ti, czekające na napalonych graczy, w oszałamiającej cenie. :dj:

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Kiedy Pipolinio nie dostanie 5090

zgodne-rodzeńśtwo-landing-zdjęcie-4-oryginał-350x-KRAKEN.jpg

Kiedy inni nie dostaną

2446391649ce9848ffe05b202664

:P

Czego się spodziewać po typie który lata do wszystkich modów i goni na każdeg.. Pewnie kolor włosów też się zgadza 🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a):

Bawi mnie wiara w produkty Asusa tym forum. Widac co po niektorzy nie mieli doczynienia z niczym premium od tego producenta. Suprim od MSI zjada Astrala w jakosci wykonania i rozwiazaniach, ten 4 wentyl nic wnosi a wrecz pogarasza.

Dokładnie, SUPRIM w 5xxx to jest TOP TOPÓW - wystarczy pocztyać branżowe recki. 

Opublikowano (edytowane)

Ten sam producent a później dystrybutor wysłał tylko TUFY, Astrali nie a później xkom wyskakuje z alternatywa w postaci palitow, noo ciekawa historia... Miały być tylko TUFY, tam panowie astral też są ale dla kierowników działów 🤗

Edytowane przez Sebastiansbk
Opublikowano
4 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a):

Bawi mnie wiara w produkty Asusa tym forum. Widac co po niektorzy nie mieli doczynienia z niczym premium od tego producenta. Suprim od MSI zjada Astrala w jakosci wykonania i rozwiazaniach, ten 4 wentyl nic wnosi a wrecz pogarasza.

Nie ma to jak dwa miechy czekać na kartę a potem zwrot bo cewkixD

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, kempes napisał(a):

Ja informacji o upominku nie dostałem 😅

To robi x-kom tylko dla "płaczków" z forum, żeby ocieplić wizerunek bo wiadomo że będa wklejać screeny z korespondencji. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Lestat napisał(a):

Gdyby nie sprzedawał towaru, którego nie ma to nie byłoby afery.

To tak mało, ale jak widać za dużo dla tego sklepu.

Zawsze mozesz anulowac zamowienie. Problemy ze stockiem sa wszedzie. Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces

Opublikowano (edytowane)

Sracie się z tym jak nie wiem kto.
Dają zniżki, upominki, kij go wie co jeszcze aby jednego z drugim zadowolić i jeszcze biadolą. Jest sytuacja jaka jest. Cieszyć się do cholerki jasnej, ciasnej, że w ogóle będziecie mieli te karty, a jęczycie jak jęczybuły.
Ja nawet nie mam miejsca w kolejce i nikt do mnie nie pisze, że mnie przeprasza i nie daje fantów w ramach przeprosin za opóźnienie.

Normalnie gorzej jak w przedszkolu. Dzieci w Afryce głodują, a oni biadolą, że kilka, kilkanaście dni później kartę będą mieli i to jeszcze po zniżkach i fantach pocieszenia :Crash:

Macie honor to zrezygnujcie z zamówienia w @x-kom i skończcie płakać :lol2:

Edytowane przez Umpero
  • Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a):

Zawsze mozesz anulowac zamowienie. Problemy ze stockiem sa wszedzie. Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces

Sprzedaż towaru, którego się nie ma jest zwykłym oszustwem.

Można pisać o oddaniu kasy za stracony czas, koszty przelewu czy % za pieniądze leżące na ich koncie, ale nawet nie o to chodzi.

To już jest zadośćuczynienie za oszustwo, do którego w ogóle nie powinno dojść. 

Opublikowano
Teraz, Lestat napisał(a):

Sprzedaż towaru, którego się nie ma jest zwykłym oszustwem.

Można pisać o oddaniu kasy za stracony czas, koszty przelewu czy % za pieniądze leżące na ich koncie, ale nawet nie o to chodzi.

To już jest zadośćuczynienie za oszustwo, do którego w ogóle nie powinno dojść. 

Nie podoba się? To przekaż mi to miejsce w kolejce. Pocałuję w rączkę i będę cierpliwie i z pokorą przyjmował kolejne fanty od @x-kom za opóźnienia.

Opublikowano (edytowane)

jak czytam o kolorze włosów to już widać z jakiego to ugrupowania istota :D

Tematy polityczne są w innym miejscu.

1 minutę temu, Umpero napisał(a):

Nie podoba się? To przekaż mi to miejsce w kolejce. Pocałuję w rączkę i będę cierpliwie i z pokorą przyjmował kolejne fanty od @x-kom za opóźnienia.

Jeśli bym kupował to nie ma problemy. Ja już się przejechałem wcześniej i uczę się na błędach. Unikam tego sklepu.

Edytowane przez Lestat
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, sultan_kosmitow napisał(a):

Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces

Aż 30% ma być droższy wafel 3nm?

Czyli mówisz, że Nvidia będzie płacić  TSMC za 6090 aż o 90-110$ więcej?

:cool:

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ty widzę straszny kozak jesteś od 2 dni :) Na żywo też jesteś taki odważny czy tylko jak życiowa pipka przez forumek? 

Nie to żebym kogoś bronił ale... Z taką ilościa postów, spamu, płaczu itp. (NA JEDNYM TYLKO FORUM) bardzo wątpie w to czy Ty (i kilka innych osób tutaj) wiesz co to jest "życie" poza ekranem monitora.

Edytowane przez TonyMoSo
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a):

Ja od pewnego czasu też już inaczej patrzę na produkty od Srasusa ;) Chociaż mobo od innego producenta raczej nie kupię (chodzi o bios), ale GPU.... :) SuprimX miałem 3070, 3080 i 3080Ti i potwierdzam, kawał dobrych kart 

28 minut temu, kempes napisał(a):

Bo ich nie atakowałeś jak Pipuś :)

Edytowane przez maras2574
Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Ja myślałem żeby kupić 5080 i przejść na półkę wyżej po prostu, ale nie z 16GB VRAM.... Jakby dali 20/24GB to bym się zastanowił, a tak to pluję na nich. 

No to 4090 ;)