Kadajo 7 411 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Zawiodlem sie na Tobie. 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie dajcie się zwieść... Ja nic nie wiem, nic nie widziałem. 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): ROPy zgubili https://videocardz.com/newz/zotac-is-shipping-geforce-rtx-5090-with-missing-rops-up-to-4-5-lower-performance WTF
sideband 1 775 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 12 minut temu, Phoenix. napisał(a): ROPy zgubili https://videocardz.com/newz/zotac-is-shipping-geforce-rtx-5090-with-missing-rops-up-to-4-5-lower-performance Niedługo się okaże czy wystarczy bios czy jednak bardziej podcięli chipy w niektórych przypadkach 3 1
Lestat 84 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego ZOTAC jest znany z kombinowania. Afera ze sprzedażą kart kopaczom i chwaleniem się na Twitterze (X). Nie zdziwiłbym się jakby wyżebrali jakieś odpady i sprzedawali jako pełnoprawne karty.
areczek1987 904 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Ciekawe czy więcej się ich nie znajdzie. Nie powiem mógłby wyjść jakiś wałek w stylu odblokuj sobie 5070ti trochę zaraz przed wejściem radków. Oczywiście ograniczony do pierwszego rzutu
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Spokojnie, developerzy już się dostosowują do kart ZOTAC-a. 1
Zachy 586 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 14 minut temu, maras2574 napisał(a): A to dlaczego ? U mnie też myślałem że nie będzie pasować po zmianie platformy, bo płyta cała zabudowana radiatorami itp..., a jednak przykręciłem bez problemu Tyle że ja mam GB-001, ale GB-002 to taki sam montaż Bo mam Vertical mount 14 minut temu, Phoenix. napisał(a): ROPy zgubili https://videocardz.com/newz/zotac-is-shipping-geforce-rtx-5090-with-missing-rops-up-to-4-5-lower-performance Pchaja co moga do 5090, aby tylko wieksza ilosc poszla w teren. A noz uzytkownik nie sprawdzi ze kupil bubel... 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): AORUS RTX 5070 Ti Master OC Piekna kulturke ma ta karta!
Fenrir_14 825 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego @srekal34 Gratuluję 👍 Daj znać jaka sztuka się trafiła 👍 Rozumiem że leci pod wodę? Wiesz już w co chcesz ją ubrać? 😀 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 21 minut temu, Zachy napisał(a): Bo mam Vertical mount Pchaja co moga do 5090, aby tylko wieksza ilosc poszla w teren. A noz uzytkownik nie sprawdzi ze kupil bubel... A moze to ten RTX 5080 Ti czy ta prawdziwa "80"
RtxOn 170 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Panowie jakie obroty ma ventus na pulpicie ? 1
damyan123 30 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Piekna kulturke ma ta karta! Kulturka fest, ale warta dopłaty 400zl do Vanguarda? Ewentualnie w cenie MSRP 5080? W x-kom była za 5199 1
RtxOn 170 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Dzis karty maja 0 RPM w idle. Karty to wiem ja o ventusa pytałem. Ok nie wiedziałem że też jest polpasywny. Edytowane 21 Lutego przez RtxOn
Doamdor 1 784 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, RtxOn napisał(a): Karty to wiem ja o ventusa pytałem. 1
maras2574 891 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 35 minut temu, Zachy napisał(a): Bo mam Vertical mount To wiele wyjaśnia
srekal34 66 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 19 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @srekal34 Gratuluję 👍 Daj znać jaka sztuka się trafiła 👍 Rozumiem że leci pod wodę? Wiesz już w co chcesz ją ubrać? 😀 Leci leci zamowie chyba blok Alphacoola w Angeli, chyba ze zaraz coc chinczyki wypuszcza, bo z moich doswiadczen temperatury lepsze na Bykski 1
VRman 2 640 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 49 minut temu, Kadajo napisał(a): Cytat 50 minut temu, Phoenix. napisał(a): ROPy zgubili https://videocardz.com/newz/zotac-is-shipping-geforce-rtx-5090-with-missing-rops-up-to-4-5-lower-performance Ja nic nie wiem, nic nie widziałem. WTF O, a jak ja pisałem, że Blackwellowi by się przydało więcej ROPs to się tu ludzie oburzali, że głupota. (tak, wiem, że spadek tutaj o ileś procent nie przełożyłby się na taki sam wzrost w drugą stronę) W każdym razie. Takie coś powinno się zakończyć pozwem i solidną karą. Gdzie był dział QA u Zotaca? Edytowane 21 Lutego przez VRman
Joloxx9 941 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 17 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Ale pięknie wiszą, za tyle to @Joloxx9kupił Gamerocka 5080 Potwierdzam, zeby było ciekawiej, przerobiłem na wersję OC biosem a to jest ten mesjasz od AMD: Ps zanim ktos krzyknie, że fejur itd. To ten sprzedawca jest oficjalnym dystrybutorem xfx w usa Edytowane 21 Lutego przez Joloxx9
Rekomendowane odpowiedzi