Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj mogłem kupić na amazonie GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC za 12100 z groszami. 

Czekam jednak na swój zestaw z ME który niby ma dzisiaj być ale oczekuje na wysyłkę. Wczoraj dostałem smsa że dzisiaj mają mi dostarczyć kurierem.

Edytowane przez lysyn
Opublikowano (edytowane)

Czytałem o tym. Może to ta sama karta była z tym że nie mogłem się doszukać terminu dostawy.

U mnie w zestawie ma niby być Inno3D 5090 którą chciałem.

Edytowane przez lysyn
Opublikowano
3 minuty temu, lysyn napisał(a):

Dzisiaj mogłem kupić na amazonie GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC za 12100 z groszami. 

Czekam jednak na swój zestaw z ME który niby ma dzisiaj być ale oczekuje na wysyłkę. Wczoraj dostałem smsa że dzisiaj mają mi dostarczyć kurierem.

używasz jakiegoś bota z powiadomieniami ?

Opublikowano
6 minut temu, lysyn napisał(a):

Czekam jednak na swój zestaw a ME który niby ma dzisiaj być ale oczekuje na wysyłkę.

A co zamierzasz zrobić z tym Trio? Na OLX jest ich pełno, a chętnych brak.

Opublikowano
Teraz, dhyde00 napisał(a):

A co zamierzasz zrobić z tym Trio? Na OLX jest ich pełno, a chętnych brak.

Napisałem że mogłem kupić. Po co mi 2 karty jak jedna do mnie jedzie.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, lysyn napisał(a):

Ja kupilem, ale nie wiem czy zrealizuja.. nie nastawiam sie. Czuje lekki niedosyt, bo to nie Suprim, ale cena 12k jest ok jak na takie bezrybie.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, lysyn napisał(a):

Napisałem że mogłem kupić. Po co mi 2 karty jak jedna do mnie jedzie.

Źle zrozumiałem sorki 

A jaki model 5090 w tym zestawie?

Edytowane przez dhyde00
Opublikowano

Ja też wczoraj o 23 miałem już 5090 Trio z Amazonu kupione ( 2 sekundy po tym jak bot na discordzie dał znać) za 12 100. Już numer karty miałem zatwierdzić i się opanowałem, bo przecież nie chce tego modelu i anulowałem. Za 10 sekund jak chciałem z ciekawosci powtórzyć, to się koszyk zerował. 

Patrzę, że w nocy średnio co godzine/ 2 godziny wpadały te Trio. 

Poczekam do wakacji na rev.  2.0 i kupię pewnie w normalnej cenie jakiegoś liquida :)

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Jaki kabel będzie pasował do 5090 

12V-2x6 /12VHPWR 90° Cable PCI-E from be quiet!

12V-2x6/12VHPWR 90° Reversed Cable PCI-E from be quiet!

Ja mam 4070 Ti Super to pasuje tam Reserved. Czy to zależy do modelu karty?

Edytowane przez lysyn
Opublikowano

Zniwa to za duzo powiedziane bo tego nawet nikt nie kupuje, karty pojda na 14dniowy zwrot zapewne, 2-3tyg i skonczy sie eldorado, tym bardziej, ze karty co chwile pojawiaja sie w sklepach, a kto byl napalony na premiere ten juz kupil badz za "chwile" kupi.

• Upvote 2
Opublikowano
50 minut temu, lysyn napisał(a):

Wszedłem na stronę i była. Nawet nie wiem jak takiego bota używać.

jest discord z alertami z amazona, nie wiem czy to tutaj legalne więc może reklamować nie będe

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

@Raider @Send1N @SebastianFM @Johnny Tomala

Panowie dostaliście ostrzeżenia za cytowanie postow z obrazkami lub bezpośrednie cytowanie pod postem na które odpowiadacie.

@Raider dostałeś x2 za wielokrotność, jeszcze raz zobacze od ciebie taki post i będziesz oglądał forum przez szybę.

Miłego dnia panowie.

O postach z obrazkami wczoraj ostrzegałem :E co do cytowania bezpośrednio pod postem to mógłbyś przymknąć oko, często tu multum osób i kilka postów wlatuje "w tej samej sekundzie" ;)

Edytowane przez Elvis79
  • Upvote 1