Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Jutro o 10.00 Xkom: "Gratulacje twoje 5090 gotowe do wysylki" 12.00 Xkom "Przesyłka anulowana, brak kart na magazynie" A o 14:00 na prywatnym profilu x-koma: "Ale zajebiscie, udalo mi sie wyrwac 5090 Astrala z dzisiejszej dostawy" Edytowane 26 Lutego przez Element Wojny
areczek1987 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dostawa pokryje wszystkie zamówienia? Jeśli nie zdążycie wysłać jutro, i pójdzie w piątek to będzie jako paczkomat w sobotę? Otwieraj szampana!
TonyMoSo 53 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): A na prywatnym profilu x-koma: "Ale zajebiscie, udalo mi sie wyrwac 5090 Astrala z ostatniej dostawy" 5 sztuk w dostawie, 4 idą do zestawów i jeden jest losowany dla największego "śmieszka" z forum...
SylwesterI. 865 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): A na prywatnym profilu x-koma: "Ale zajebiscie, udalo mi sie wyrwac 5090 Astrala z ostatniej dostawy" "Co z tymi którym nie wysłaliśmy?" "Dostaną nalepkę reklamową naszego sklepu na zderzak"
P.Wiśnia 129 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Edytowane 26 Lutego przez P.Wiśnia 4
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Nie reklamuj tutaj Ventusa, to jest zmora i chyba najgorszy dostepny model generacji 50XX.
lukadd 2 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): Otwieraj szampana! Ja tam na jego miejscu już bym namiot rozbijał pod magazynem xkoma i każdej dostawie się przyglądał. Znając życie będzie z 3 -4 sztuki Astrali, więc kto pierwszy to lepszy
P.Wiśnia 129 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): Nie reklamuj tutaj Ventusa, to jest zmora i chyba najgorszy dostepny model generacji 50XX. Ale cena fajna
Reddzik 2 777 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od podszewki. Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"? A) wyślemy B) może C) czekaj D) ..... wpisz samodzielnie Edytowane 26 Lutego przez Reddzik
x-kom 281 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dostawa pokryje wszystkie zamówienia? Jeśli nie zdążycie wysłać jutro, i pójdzie w piątek to będzie jako paczkomat w sobotę? 8 minut temu, tobem90 napisał(a): Liczymy na spełnienie tej obietnicy. Ponawiam pytanie @PiPoLiNiO, jeśli w przypadku kolejnego opóźnienia paczka zostanie wysłana w Piątek to dostarczona inpostem do paczkamatu będzie w sobotę czy weekend spędzi kopana na magazynie? Dostawa pokryje wszystkie oczekujące zamówienia. Wysyłka powinna rozpocząć się już jutro, w zależności od godziny, o której produkty dotrą z dystrybucji do naszego magazynu. Priorytetem jest jak najszybsza realizacja i wysyłka tych zamówień. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Ale cena fajna No ba, cena fajna bo karta cicha jak startujacy Jumbo Jet.
P.Wiśnia 129 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @x-kom Kiedy ceny pójdą w dół? Dolar/euro słabnie, dostępność kart rośnie a ceny idą w górę.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, x-kom napisał(a): Dostawa pokryje wszystkie oczekujące zamówienia. Wysyłka powinna rozpocząć się już jutro, w zależności od godziny, o której produkty dotrą z dystrybucji do naszego magazynu. Priorytetem jest jak najszybsza realizacja i wysyłka tych zamówień. To teraz jeszcze potwierdzcie kiedy przestaniecie skalpowac na wlasnych klientach i kiedy ceny wroca u Was do normalnosci. 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, x-kom napisał(a): Dostawa pokryje wszystkie oczekujące zamówienia. Wysyłka powinna rozpocząć się już jutro, w zależności od godziny, o której produkty dotrą z dystrybucji do naszego magazynu. Priorytetem jest jak najszybsza realizacja i wysyłka tych zamówień. To się dzieje na naszych oczach. Pimpek dostanie kartę! 1
areczek1987 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Nie reklamuj tutaj Ventusa, to jest zmora i chyba najgorszy dostepny model generacji 50XX. Najgorsze są aio pewnie w szczególności Gigabyte bo mało można na nich polegać... Pompki świszczą, a różnica poza wywalaniem powietrza z budy prawie żadna. 6 minut temu, TonyMoSo napisał(a): 5 sztuk w dostawie, 4 idą do zestawów i jeden jest losowany dla największego "śmieszka" z forum... Oni takich entuzjastycznych modeli zwykle nie dają do swoich składaków chyba że na specjalne zamówinie.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, ODIN85 napisał(a): To się dzieje na naszych oczach. Pimpek dostanie kartę! Niech wpierw dostanie. A potem sprawdzi ile ma ROP'ow. Potem zas niech sie modli zeby karta mu sie nie zjarala 15 minut po odpaleniu. 1
areczek1987 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Z prowizjami robi się mało interesująca oferta a i tak mało kto patrzy z laików co jest w zestawach.
ODIN85 3 505 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): Niech wpierw dostanie. A potem sprawdzi ile ma ROP'ow. Potem zas niech sie modli zeby karta mu sie nie zjarala 15 minut po odpaleniu. Obstawiam zwrot przez cewki 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Obstawiam zwrot przez cewki Ja obstawiam ROPy. Mam jednak obawy, czy w desperacji Pipo nie zdecyduje sie mimo to zatrzymac ewentualnego kastrata. 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Element Wojny Czyli co, lepiej od razu na olx? Bedac szczerym - w tym momencie nie kupilbym zadnej karty z serii 50XX. Za pare miesiecy tak (gdybym polowal!), dzis nie. Tutaj trzeba czekac na kolejne revision, gdzie uporaja sie z chorobami wieku dzieciecego tych kart. Edytowane 26 Lutego przez Element Wojny 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego A nie można wycisnąć tej ROPy? Może się jakoś zregeneruje? 3
areczek1987 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @x-kom Jakaś gwarancja dystrybutora na karty Founders Edition przysługuje jak ktoś zgłosi się do was z fakturą nie na swoje dane? Producent niby zaznacza że gwarancja jest tylko na pierwotnego kupującego...
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): @x-kom Jakaś gwarancja dystrybutora na karty Founders Edition przysługuje jak ktoś zgłosi się do was z fakturą nie na swoje dane? Producent niby zaznacza że gwarancja jest tylko na pierwotnego kupującego... W UK nie ma wyjatkow, po odsprzedazy FE gwarancja wygasa. Watpie czy x-kom moze cos zrobic w tej kwestii, oni tylko je wysylaja. Edytowane 26 Lutego przez Element Wojny
TheMr. 2 608 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, Reddzik napisał(a): Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od poszewki. Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"? A) wyślemy B) może C) czekaj D) ..... wpisz samodzielnie Nie napisali którego roku. Przygotuj się na cierpliwość. 1
areczek1987 917 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): No właśnie. @x-kom Jak wygląda sytuacja z ROP. Jak wiadomo trafiają się karty które są niepełnosprawne. Wymieniacie to od razu czy trzeba odsyłać i znowu czekać tygodniami? A może można używać niepełnosprawną aż będziecie mieli pełnosprawną na wymianę? Reklamujesz i czekasz aż wymienią lub zwrot kasy
Voodoo2 960 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Nie napisali którego roku. Przygotuj się na cierpliwość. Oby nie. Każdemu w tym temacie wyjdzie na zdrowie jak dotrą jutro bez defektów
Rekomendowane odpowiedzi