Zachy 586 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, kendo999 napisał(a): Niektórzy srają w gacie ze szczęścia , że dostawa już dotarła , i kupi padake za 15 kafli , faza maniakalno depresyjna do lekarza. kto kupil za +15k ten kupil. @kendo999 ja tam sie ciesze jak dziecko ze swojego MSI GTX 1060 6GB Gaming+
kacpi278 26 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 39 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): CUD BOŻY W PĄCZEK TŁUSTY i co Ty teraz bedziesz robił? stary zamawiaj drugą sztuke bo temat na forum umrze 2
zozolek 312 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 42 minuty temu, muszka napisał(a): No w końcu skończy się to biadolenie o Astralach bo to 1/4 z tych 1000 stron było Dopiero się zacznie Jakie to scierwo głośne 1
RtxOn 170 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tymczasem Jensen w reklamie "I Ty mozesz dostac swojego Anala 5090" tak to mozna podsumowac.
Kłaczkov 32 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego widze ze popyt juz powoli hamuje. skoro 5070TI wisi za 1.05-1.1k euro i jeszcze sie nie wyprzedal W sumie od tej premiery kto chcial to na gieldzie mogl spokojnie wyciagnac 10-20% na bezpiecznych spolkach (USA) wiec chyba juz wiadomo czemu X-Kom kazal czekac naiwniakom co zaplacili i czekali
Reddzik 2 762 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego W dniu 26.02.2025 o 15:16, Reddzik napisał(a): Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od podszewki. Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"? A) wyślemy B) może C) czekaj D) ..... wpisz samodzielnie Wychodzi na to, że odpowiedzią jest C, bo nadal cisza, appka paczkomatu też pusta. Prawdopodobnie wszystko będzie leżeć przez weekend, ja to zawsze mam pecha, na szczęście mogę zrobić zwrot.
Elvis79 161 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 4 godziny temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ja nawet Astrala nie chciałem kupić XD ROP w porządku ?
ryba 1 246 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 21 minut temu, Reddzik napisał(a): Wychodzi na to, że odpowiedzią jest C, bo nadal cisza, appka paczkomatu też pusta. Prawdopodobnie wszystko będzie leżeć przez weekend, ja to zawsze mam pecha, na szczęście mogę zrobić zwrot. Ogarnij kuwete i jakies relanium, dopiero 17, paczki to tam do wieczora sie tworzy i jedzie transport. Czy Ty myslisz, ze w ich przypadku dziala to jak normalny klient i podjezdza 1 busik na wpol pelny, zeby 5 paczek zabrac o 14? Juz nie raz mialem paczki przygotowane/nadane o 21-22. Edytowane 27 Lutego przez ryba 1 2
Rico650 63 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Instalował ktoś już nowe sterowniki? Aktualnie siedzę na 572.42. Opłaca się aktualizować?
Michael_ 55 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Nawet nie próbuję ich instalować. Ogólnie mam jedną zasadę - jeśli nie ma potrzeby, nie ma sensu robić update. Wystarczy że ktoś inny zrobi testy za mnie 2 1 1 1
Zachy 586 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @x-kom sie postaral i nawet dodali paczke w weekend jakby byly jakies klopoty z dostarczeniem jutro:
Lestat 84 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 21 minut temu, Somedude napisał(a): Warto msi 5070ti gaming trio za 4700? przepłacona
Marcusfff 274 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @PiPoLiNiO, @Zachy kiedy dostaliście powiadomienia o przygotowaniu przesyłki? Bo u mnie cisza =/
stefanbat84 17 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Ja też już dostałem powiadomienie o wysyłce. Jakieś 30 minut temu. Edytowane 27 Lutego przez stefanbat84
Zachy 586 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Na maila dostalem takie cos wczesniej - 16:07
Kadajo 7 396 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Blackwell Ultra nadchodzi Szybko https://www.techpowerup.com/333253/nvidia-confirms-blackwell-ultra-coming-this-year-vera-rubin-in-2026 1
lukadd 2 901 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Patrząc po wydajności obecnego Blackwella to najwyższy czas na poprawioną i wydajniejszą wersję 1
Brolly 758 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Blackwell Ultra nadchodzi Szybko https://www.techpowerup.com/333253/nvidia-confirms-blackwell-ultra-coming-this-year-vera-rubin-in-2026 Że 5070 ti super i 5080/5090 ti ? A potem 6xxx za max półtora roku Edytowane 27 Lutego przez Brolly
Kadajo 7 396 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego A cholera ich wie, ja już Nvidii nie ufam nawet jakby mi za darmo przynieśli karte 1 3 2
Kadajo 7 396 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Trza czekac minimum pół roku po premierze, czy aby się nic nie pali, nieuszkodzone i zgodne ze specyfikacja
Rekomendowane odpowiedzi