Lestat 84 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Teraz już mało kto sprzeda swoje 5090 przed premierą 6090 O ile te karty w ogóle dożyją do tego czasu. 3
Kadajo 7 410 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Wyobraź sobie że kupujesz a tu ROP'ow brakuje 1
Kiper09 22 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) W końcu trochę się bawię OC moim 5080 Suprim SOC i na razie wygląda to obiecująco Edytowane 27 Lutego przez Kiper09 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego https://videocardz.com/newz/system-integrator-launches-rop-guarantee-program-for-all-geforce-rtx-50-cards-before-shipping
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Jak w tym roku serio maja wyjść o tyle mocniejsze karty, to zakup 5090 jest bezsensowny XD 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Może cała aktualna seria RTX 5xxx jest już EOL 1
kempes 28 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jest faktura. I nawet dodali ten obiecany gratis na niej. Ile masz pozycji na fakturze?
Zachy 586 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Tylko te Blackwelle Ultra to do maszyn AI sa a nie na rynek szarych uzytkownikow PC Edytowane 27 Lutego przez Zachy 2 4
Meuron 90 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Teraz, Zachy napisał(a): Tylko te Blackwelle Ultra to do maszyn AI sa a nie na rynek szarych uzytkownikow PC O tym samym mialem pisac, to nie RTX'y one pewnie wyjda w Q4 2026 1
Doamdor 1 782 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tak to jest, gdy pije się już w czwartek. 1
Smalec 1 551 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 47 minut temu, Kadajo napisał(a): A cholera ich wie, ja już Nvidii nie ufam nawet jakby mi za darmo przynieśli karte Kadajo kombatant 3
some1 536 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 49 minut temu, Kadajo napisał(a): Blackwell Ultra nadchodzi Szybko https://www.techpowerup.com/333253/nvidia-confirms-blackwell-ultra-coming-this-year-vera-rubin-in-2026 " Earlier rumors suggested that this is a 1,400 W TBP chip, meaing that NVIDIA is packing a lot of compute in there" Prototypy chłodzenia już w testach. 2
Brolly 762 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 34 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Jak w tym roku serio maja wyjść o tyle mocniejsze karty, to zakup 5090 jest bezsensowny XD Chce zobaczyć mordy tych co kupili 5090 za 20k 5
Kanzu 206 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 13 minut temu, kempes napisał(a): To dziady mi nic nie dali. Mam 2 pozycje Za mało ich wyzywałeś. Trzeba było brać przykład od innych
Phoenix. 4 715 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, lukadd napisał(a): Patrząc po wydajności obecnego Blackwella to najwyższy czas na poprawioną i wydajniejszą wersję To nie karty do gier beda
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Pamiętam, jak mniej więcej rok temu była podnieta, ponieważ prezes NVIDII ogłosił, że od teraz będą wydawać na rynek nowe produkty co roku. No to wydają, ale nie kierują ich do zwykłych ludzi
Phoenix. 4 715 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, Kadajo napisał(a): A cholera ich wie, ja już Nvidii nie ufam nawet jakby mi za darmo przynieśli karte Do grania karty to nie beda ale wieksza moc w AI beda miec wiec zapewne stworzenie wydajniejszej karty do gier w kwesti AI nie stanowiloby problemu.
Brolly 762 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): To nie karty do gier beda Zepsułeś wszystko 1
ryba 1 246 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 33 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Pamiętam, jak mniej więcej rok temu była podnieta, ponieważ prezes NVIDII ogłosił, że od teraz będą wydawać na rynek nowe produkty co roku. No to wydają, ale nie kierują ich do zwykłych ludzi Podniecily sie tylko te osoby, ktore czytaja naglowki, a reszty newsow nie Od samego poczatku zapowiadali, ze roczny cykl premier to pod AI/firmy, a nie sprzet dla graczy. Edytowane 27 Lutego przez ryba 1
lukadd 2 912 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 36 minut temu, Phoenix. napisał(a): To nie karty do gier beda Wiem, że te nie do gier, ale może przy okazji poprawią i też do gier blackwella w superkach Ale co by nie było i tak będzie mało, ja czekam na 60xx Edytowane 27 Lutego przez lukadd
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @PiPoLiNiO ktoś wyczekał z rezerwacja na 4090 aż do teraz?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń Oczywiście. Nice, tez tak kurwil na x-kom?
Umpero 979 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jest faktura. I nawet dodali ten obiecany gratis na niej. A jaki to gratis? Nikt jeszcze się nie pochwalił jak x-kom wynagradza te opóźnienia... Smyczka? 1 godzinę temu, kempes napisał(a): To dziady mi nic nie dali. Mam 2 pozycje Poślij kilka ujów do x-koma... Edytowane 27 Lutego przez Umpero
Lestat 84 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tak to jest. Potulny klient nic nie zyskuje. Klient, który traktuje sklep w tym wypadku ten na literę x jak ostatnią szmatę jest traktowany lepiej. Wniosek jest taki, sklep lub być szmacony. Wtedy lepiej funkcjonuje. Nie zabierajcie sklepu tej przyjemności. 1
Rekomendowane odpowiedzi