Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, Kanzu napisał(a): Nowe hobby? Zdecydowanie, to juz piąta 5090 zamówiona 1
leven 537 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 13 minut temu, Doamdor napisał(a): Paczka z Holandii dotarła. W środku brzydkie kaczątko. Tylko się nie "napal" A tak, to gratki
Doamdor 1 778 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 6 minut temu, FszoQ napisał(a): 5070ti? Tak, za 3900zł, oby dała się okiełznać.
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Tak, za 3900zł, oby dała się okiełznać. To MSI Ventus? Też mam, w 3D Marku widziałem najwięcej 1800 RPM na wentylatorach.
Doamdor 1 778 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 8 minut temu, leven napisał(a): Tylko się nie "napal" A tak, to gratki Napaliłem się gdy zobaczyłem cenę. Najlepiej wyceniony RTX 5xxx. 4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): To MSI Ventus? Też mam, w 3D Marku widziałem najwięcej 1800 RPM na wentylatorach. 600 RPM mniej niż na techpowerup?
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 600 RPM mniej niż na Techpowerup. Nie wiem jak udało im się osiągnąć tak wysokie obroty 🤷
cichy45 607 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Dobra, to ci do których właśnie dotarły karty - jak braknie wam ROP to co robicie?
Nequrix 4 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Czas rozpocząć loterie w której do wygrania jest karta z odpowiednią ilością Ropów...karty zostały rzucone...
Doamdor 1 778 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): 600 RPM mniej niż na Techpowerup. Nie wiem jak udało im się osiągnąć tak wysokie obroty 🤷 Za chwilę wrzucę go do obudowy, zobaczymy jak jest naprawdę. 3 minuty temu, cichy45 napisał(a): Dobra, to ci do których właśnie dotarły karty - jak braknie wam ROP to co robicie? Wysłałbym na gwarancję po zakupie RTX 6090.
samsung70 210 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 18 minut temu, cichy45 napisał(a): Dobra, to ci do których właśnie dotarły karty - jak braknie wam ROP to co robicie? ja jeszcze nie sprawdzae, ale jesli towar nie b edzie zgodny ze specyfikacjá no to chyba wymiana na taki jaki powinien byc
dawidoxx 974 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, sovas napisał(a): Dali wam upominek i przeprosiny, a niektórzy narzekali jakby ich opluto co najmniej Normalny człowiek cierpliwie poczeka i nie będzie zawracał codziennie gitary zwłaszcza, że od tysiąca stron było wiadomo jak będzie wyglądać dostępność tego modelu, ale jak widać trafiło na kredyciarza co wziął na raty a później majty pełne czy aby na pewno dostanie, bo spłacać już trzeba a sprzętu nie ma 🤣 Dziś pewnie inpost ma oblężenie linii, bo się kurier o godziny spóźnia
Faflucy 312 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Normalny człowiek cierpliwie poczeka i nie będzie zawracał codziennie gitary zwłaszcza, że od tysiąca stron było wiadomo jak będzie wyglądać dostępność tego modelu, ale jak widać trafiło na kredyciarza co wziął na raty a później majty pełne czy aby na pewno dostanie, bo spłacać już trzeba a sprzętu nie ma 🤣 Dziś pewnie inpost ma oblężenie linii, bo się kurier o godziny spóźnia Zawracania gitary by nie było jak by xkom napisał wprost że zamówienie przedpremierowe, a nie dostępna z dostawą na jutro. 1
leven 537 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 29 minut temu, Doamdor napisał(a): Napaliłem się gdy zobaczyłem cenę. Najlepiej wyceniony RTX 5xxx. Z tym napaleniem chodziło mi o Holandię tam jarają na całego 1
Faflucy 312 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Pytanko do tych co już mają swoje Astrale, jak cewki? Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie
leven 537 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, Faflucy napisał(a): Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie A to tak łatwo się nie da. Najsampierw musisz sprzedać 4090 za 6Kz i teraz polować na Astrala za 20K zł. Tak jak to zrobił Pipek i inni Inaczej nie zapiszesz się do kolejki Na razie, to mrzonki. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, Faflucy napisał(a): Pytanko do tych co już mają swoje Astrale, jak cewki? Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie Loteria raz trafisz cichego raz nie.. Znajomy wczoraj odebrał i mi pisał że cewek w ogóle nie słyszy 1
DżonyBi 1 966 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 3 minuty temu, leven napisał(a): Najsampierw musisz sprzedać 4090 za 6Kz Po 8-9k schodza 1
Faflucy 312 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) @leven Sprzedam 4090 ja już będę miał 5090 Astrala już na promocji w xkom można kupić za 18kPLN Edytowane 28 Lutego przez Faflucy 1
leven 537 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Znowu TOP ceny 4090 3 minuty temu, Faflucy napisał(a): @leven Sprzedam 4090 ja już będę miał 5090 Astrala już można kupić za 18kPLN Nareszcie ktoś z normalnym tokiem myślenia EDIT: aa już tylko 18 tysiaków ? no to idę do sklepu. kur..a jak tanio za kartę. Tylko 6 k zł za drogo. Edytowane 28 Lutego przez leven
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 9 minut temu, Faflucy napisał(a): Pytanko do tych co już mają swoje Astrale, jak cewki? Poluje na swojego Astrala ale cos kiepsko idzie Gosc z pewnego discorda twierdzi ze jest dramat i leci zwrot Spoiler VID20250228155529.mp4 1
dawidoxx 974 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Przypominam że był tutaj pewien spec od cen co przewidywał ze po premierze 5070 ti będą już latać po 3k pln i nie opłaca się brać za 5.5 1
leven 537 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Gosc z pewnego discorda twierdzi ze jest dramat i leci zwrot Pokaż ukrytą zawartość VID20250228155529.mp4 8.66 MB · 0 pobrań WC, czy powietrze ?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, leven napisał(a): WC, czy powietrze ? WC? Nie wiem co to XD To jes zwykly powietrzny
DżonyBi 1 966 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Widac, ze powietrze, a na zywo ponoc sporo glosniej.
Rekomendowane odpowiedzi