Necronom 431 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 42 minuty temu, Smalec napisał(a): Dajcie znać czy robić takich więcej Stary, powinieneś mieć już specjalną rangę od tego 3
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 6 minut temu, cruzier napisał(a): @Lameismyname "znam" Twoją kartę 😉... Chętnie bym kupił 4070S, jednak szukam też czegoś z delikatnym argb ... aby "grało" z innymi gratami. Ogólnie podobają mi się wersje Gigusa i Palita. Oczywiście Twoja karta wydajnościowo jest jak najbardziej OK... No nie ta wersja 🫣😉 Jasne. Kwestia gustu i indywidualnych potrzeb. Ja stronię od RGB, lubię prostotę i elegancję. Z modeli MSRP 5070ti wpadł mi Inno3d X3 w oko Wczoraj był w MSRP. Ładnie by się prezentował w mojej budzie. 1
aureumchaos 440 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-5090s-are-now-being-recalled-in-europe-over-a-fire-hazard-warning/?fbclid=IwY2xjawI2-ApleHRuA2FlbQIxMQABHcMMHbuMKZRnaxN7SKOYrcGaLYkLkfb0UbLBqz9oIBVd-qyTcprJkDkmbw_aem_I8Dmhnwa4LzZ01Jf8jjvMQ Nvidia wzywa do odsłania kart 5090 w Europie z powodu możliwości pożaru Seria 50xx przejdzie do historii he he he 4
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 32 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Jak najbardziej Może coś w stylu: O właśnie! Mam pomysł na akwarelistę, thx 1
Pawlos 69 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Godzinę temu, Smalec napisał(a): Dajcie znać czy robić takich więcej YouCut_20250306_214922296.mp4 Podłączyłem i już piszczała na pulpicie Ubawiłeś mnie tym filmem nieziemsko Edytowane 6 Marca przez Pawlos
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 22 minuty temu, Smalec napisał(a): O właśnie! Mam pomysł na akwarelistę, thx You're welcome. Będzie się działo
ODIN85 3 500 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 3 godziny temu, Pawlos napisał(a): Podłączyłem i już piszczała na pulpicie Ubawiłeś mnie tym filmem nieziemsko True story
Stjepan 2 376 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca https://www.techpowerup.com/333711/nvidia-to-inspect-laptop-rtx-50-series-for-rop-anomalies-deliveries-delayed-to-april W mobilnych układach też zabraknie ROPów 2
wkamil73 285 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 9 godzin temu, Smalec napisał(a): Dajcie znać czy robić takich więcej YouCut_20250306_214922296.mp4 And the oscar winner iiiiiis..! 2 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 10 godzin temu, Phoenix. napisał(a): https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-5090s-are-now-being-recalled-in-europe-over-a-fire-hazard-warning/ 2 godziny temu, Stjepan napisał(a): https://www.techpowerup.com/333711/nvidia-to-inspect-laptop-rtx-50-series-for-rop-anomalies-deliveries-delayed-to-april W mobilnych układach też zabraknie ROPów Ciekawa będzie wymiana Nie no to juz jest zdecydowanie najgorsza premiera zielonych ever. Przebili już dawno FX'a i Fermi. 1 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ziomek co mi składa PC takie dał info o nowym zasilaczu - NZXT C1200 Gold ATX 3.1 Dzisiaj jade odebrać nowy ze sklepu, dobrze, że pierw to sprawdził zanim podpiął pod PC xd 80 ms dla sygnału PG jest zbyt krótki i niezgodny z normą ATX. Powinno to być w zakresie 100-500 ms. [20:10] Napięcie -12V powinno wynosić dokładnie -12V, a tolerancja dla zasilaczy ATX wynosi zwykle ±5%. Oznacza to, że akceptowalna wartość w przypadku -12V wynosi od -11.4V do -12.6V. Jeśli zasilacz generuje -13.6V, jest to znacznie poza dopuszczalnym zakresem i może prowadzić do problemów z kompatybilnością, a nawet uszkodzeniem podłączonych komponentów. 2
aureumchaos 440 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca A co tu taka cisza? Sploneliscie od 5090 czy co?
Umpero 979 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 11 godzin temu, Smalec napisał(a): Dajcie znać czy robić takich więcej Wstaw to w wątku x-koma
Zachy 586 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 10 minut temu, aureumchaos napisał(a): A co tu taka cisza? Sploneliscie od 5090 czy co? ja knuje jak tu wbic 1 wynik w Steel Nomad na swiecie na razie 10 pozycja 1
Michau 0 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca https://ithardware.pl/testyirecenzje/asus_tuf_gaming_geforce_rtx_5070_oc_test_recenzja_opinia-39556.html
Zachy 586 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @PiPoLiNiO poszukaj plomb na aliexpress i zakup na wymiane 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Potezne karty nadchodza! https://videocardz.com/newz/nvidia-set-to-announce-geforce-rtx-5060-ti-and-rtx-5060-within-10-days 3
DżonyBi 1 966 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) @PiPoLiNiO mozesz napisac na czym stoisz? Masz jeszcze tego Astrala czy juz pogoniony? Co z rezerwacja 4090? Interesujesz sie Gainwardem 5090? Chyba cos przespalem. Edytowane 7 Marca przez DżonyBi
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Z ciekawości - to za ile ten Gainward w tym stanie? (czytaj grzałka pod jajecznicę ewentualnie GPU bez gwarancji)
senac 43 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): 7.5k. Chyba trzeba będzie dać pastę zamiast PTM i nakleić plomby, i tyle. Dokładnie. Przecież na jakiej podstawie odrzucą Ci gwarancję? Bo im się wydaje że to nie jest ta pasta która powinna być? Przecież to nie tak że ten PTM ma różowy kolor czy zdecydowanie inaczej wygląda. Ja podobne zapytanie do Asrock wysyłałem to dostałem pozwolenia ale będą sprawdzać w takim przypadku czy PCB nie jest uszkodzone przy ewentualnym zgłoszeniu reklamacyjnym. Edytowane 7 Marca przez senac
dagedy 13 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 33 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Aktualnie siedzę na fotelu Mam. Zainteresowanie niemal zerowe, a jak wspominam o cewkach to zerowe. Także w poniedziałek wraca do X-kom. Nie interesuje się Gainward 5090, chce w swoim wymienić bo nagle hot spot zaczał 99 dobijać, mimo iż sam rdzeń pokazuje 70 A wiesz ze mam tak samo, wczoraj zobaczyłem, że hotspot na moim 4090 Phantom GS dobija do 112 stopni! Co lepsze, karta zwodowana, GPU nie przekracza 55 i złącze ram 60. jest to dość dziwne, ponieważ wcześniej hot spot był max 10 stopni wyżej od temp GPU. Też będę zakładał PTM. Aczkolwiek dalej nie rozumiem czemu mamy rozjazd prawie 50 stopni... Edytowane 7 Marca przez dagedy
Zachy 586 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Blokowanie mozliowsci wymiany pasty danej przez producenta po roku czy dwoch latach to jakas porazka. Przeciez dzieki temu wydluzasz zycie karty i zmniejszasz szanse na awarie jakas... Edytowane 7 Marca przez Zachy
dagedy 13 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca No cóż, w kręgu podejrzanych jestem tylko ja, więc podejrzewam ze zabrakło należytej staranności przy aplikacji pasty, mam nadzieje, że PTM to rozwiąże.
Rekomendowane odpowiedzi