IceMan 103 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Może świerszcze nie przeżyły takie podróży ? 7
sovas 662 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): najcichszą, najchłodniejszą, z najmniejszą ilością cewek... i najbrzydszą kartą jest suprim A tego Suprima masz jeszcze, czy odesłałeś?
SylwesterI. 865 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 2 godziny temu, some1 napisał(a): Czyli 5080 SUPER, karta o wydajności około RTX4090, cenie podobnej do RTX4090, w 2026, blisko 4 lata od premiery RTX4090. Faktycznie SUPER JEŚLI wydajność będzie podobna, po OC pewnie wyższa, a cena w przedziale 5-6k pln, to d9bra opcja, zamienił bym 4090 na takiego supera
bourne2008 1 206 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Astral w wersji Doomowej. Podobno w gratisie z cewek wydobywają się jęki pokonanych potworów. Edytowane 28 Kwietnia przez bourne2008 8
Pitt_34 326 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia @PiPoLiNiO Współczuję, ale myślę że do nowej serii dasz radę
wkamil73 285 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Karta za 13k z euro rtv wysłana w worku foliowym i elo Wszystkie sklepy z tej grupy tak wysyłają komponenty, to dlaczego mają specjalnie w twoim przypadku robić wyjątek?
wkamil73 285 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Tak, wszystkim tak samo wysyłają, a dla jaśnie pana zrobią wyjątek Mają to głęboko w 4 literach, że pudełko się pogniecie.
ket_rab 227 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia @PiPoLiNiO teraz to już musisz polować na jakiegoś Suprima Liquid, Waterforce albo Astrala LC. W MSI Center apka potrafi gubić zapisany profil "zrównoważony" i wentylatory kręcą jak nie klikniesz na dany profil
wkamil73 285 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Nie mają robić wyjątku dla mnie, tylko wysyłać każdemu paczki w kartonie jak każdy inny sklep Napisz do nich, na pewno się zastosują do wytycznych
Doamdor 1 784 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 51 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dobra, suprim ma całkiem inne wentyle niż ten Vangurad. Te są dużo głośniejsze przy 1000rpm czyli najniższym możliwym ustawieniu. Trochę takiego Gainwarda przypominają. Ale z wyglądu karta spoko. Świerszcze są, ale oczywiście z 70% cichsze niż w Astral. Reasumując przygody: najcichszą, najchłodniejszą, z najmniejszą ilością cewek... i najbrzydszą kartą jest suprim Do premiery RTX 6090, spokojnie oblecisz wszystkie modele RTX 5090. 3
michaelius33 354 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Karta za 13k z euro rtv wysłana w worku foliowym i elo To i tak sukces , że folię dali. Ostatnio do mnie napęd do PS5 przyszedł z amazona wysłany w firmowym opakowaniu bez jakiejkolwiek ochrony
sovas 662 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, michaelius33 napisał(a): To i tak sukces , że folię dali. Ostatnio do mnie napęd do PS5 przyszedł z amazona wysłany w firmowym opakowaniu bez jakiejkolwiek ochrony Z amazona tak wysyłają. Masz opcję do zaznaczenia przy zamówieniu, że chcesz dodatkowe pudełko. O bloki od EKWB będą na Suprima. No ale zamawiać coś od nich to loteria z terminami... https://www.facebook.com/EKWaterBlocks/posts/pfbid028rxXR2NsHXnYbYSxN5hx5v1PnYu38PWqpdmCYdcjqMkNqf1vr1o3g7bSMweDBMYzl Edytowane 28 Kwietnia przez sovas
wkamil73 285 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie ma sensu z Tobą dyskutować. Ty jesteś z tych którzy nie widzą problemu dopóki czegoś nie kupią i nie dojdzie to uszkodzone ,bo sklep wpakował towar w worek Dyskutować? Pierwszy raz coś kupiłeś w grupie EURO-NET? Odkąd pamiętam wysyłali komponenty w folii, więc choćbyś tutaj napisał epopeję jak o świerszczach w Astralu, to kijem rzeki nie zawrócisz. Dojdzie uszkodzone, to idzie na zwrot i do widzenia. Póki co wszystko co u nich kupowałem przyszło w należytym stanie, mimo, że w folii. Pudełko czasem dostało w kość, niestety. A jak będzie inaczej, to jw.
tomcug 2 440 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 56 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Odesłałem. On się nie nadawał ,bo zaczął wyć na pulpicie po kilku dniach To była druga sztuka?
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 11 minut temu, michaelius33 napisał(a): To i tak sukces , że folię dali. Ostatnio do mnie napęd do PS5 przyszedł z amazona wysłany w firmowym opakowaniu bez jakiejkolwiek ochrony Bo nie wybrałeś opakowania. 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Przecież oni mają swoje kartony i wysyłają też w kartonach Dlatego dziwi mnie folia przy produkcie za ponad 10k. Wentyle czy jakieś pierdy po 200 zł zwykle dają w folii, ale już telefony po 5-7k zawsze w kartonie. Stąd moje zdziwienie na folie przy rtx 5090 Widocznie kobieta pakowała
tomcug 2 440 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): 3. Ta ze sklepu MSI. Gratuluję Pimpek. Szukaj dalej swojego św. Graala, a było zostawić tę, którą była dobra sztuka. 2
wkamil73 285 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Przecież oni mają swoje kartony i wysyłają też w kartonach Dlatego dziwi mnie folia przy produkcie za ponad 10k. Wentyle czy jakieś pierdy po 200 zł zwykle dają w folii, ale już telefony po 5-7k zawsze w kartonie. Stąd moje zdziwienie na folie przy rtx 5090 Ja chyba od nich niczego w kartonie nie dostałem. GPU, MB, CPU. Wszystko w "reklamówkach" było. Nawet SodaStream, którego oryginalny karton jest bardziej papierowy niż kartonowy przysłali w worze. Wrócił do nich, bo oczywiście plastik potrzaskany. Wychodzę z założenia, że skoro pozwalają sobie na takie straty, to widocznie ich stać
tomcug 2 440 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug Ta dobra była za 17k Taki cichy astralik za 17k to jeszcze można by myśleć, ale brzydal Suprim? NO WAY To szukaj do usranej śmierci, powodzenia 2 1
sovas 662 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug Ta dobra była za 17k Taki cichy astralik za 17k to jeszcze można by myśleć, ale brzydal Suprim? NO WAY Ileeee 11 700 or no deal
RTX4090 358 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia wracam po kilku dniach... i nadal to samo Coraz większe prawdopodobieństwo kupienia 5090 zmacanego przez Pimpusia
RTX4090 358 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia no bo jakoś rozsądnie myślę mając 4090 nic ciekawego 5090 nie wnosi.
Pentium D 1 159 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Karta za 13k z euro rtv wysłana w worku foliowym i elo Raczej norma u nich. Navis i 5600G owinięte folią 1
sovas 662 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) A tam marudzicie https://www.facebook.com/reel/699627902741008 Edytowane 28 Kwietnia przez sovas 3
Rekomendowane odpowiedzi