Lameismyname 2 341 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 37 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obecna jest 10. Ciekaw jestem czy w Twoich innych aspektach życiowych jest podobnie. -Pipolinio otwiera drzwi - Facet z salonu samochodowego do współpracownika - "Patrz to ten typ co już 7 Skodę Octavię bierze, w ostatniej mu podsufitka wyjątkowo podśmierdywała i narzekał na krzywo przyklejony logotyp na gałce zmiany biegów.... żona ma z nim pewnie przejebane..." 3
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja "Ja pierdole jak te lodówki hałasują, nie idzie trochę ściszyć chłodzenia?"
Lameismyname 2 341 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Niestety często tak. Ale akurat nie z autami. To ma jechać i ma działać klima 🤣 8 minut temu, Karro napisał(a): Pipolinio jak wchodzi do biedronki to cala załoga na baczność. Do czego sie dzisiaj przypierdzieli.Babka z owocowego 9 miesięcy na L4,ma traumę.Nie wróci juz do pracy Ta, a jak papież przyjechał do jego miejscowości, to padały pytania "Ty, co to za gość stoi obok Pipolinio"? 6 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): "Ja pierdole jak te lodówki hałasują, nie idzie trochę ściszyć chłodzenia?" "Ale Pani cewki piszczą w tej kasie, co za nieludzkie warunki pracy..." 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Już nie róbcie ze mnie takiego potwora Nie zapłacę przez ten terminal, on ma LCD ekran, ja pierdole szara czerń 3
Kabor 460 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 11 godzin temu, Pitt_34 napisał(a): W niektórych wczesnych partiach produkcyjnych dla serii GIGABYTE GeForce RTX 50 zastosowano nieco większą objętość żelu, aby zapewnić wystarczające pokrycie termiczne. Z tego opisu wynika, że nowe rewizje mają mniej tego żelu i nie zapewniają wystarczającego pokrycia termicznego więc będą się przegrzewały. Kto piszę takie nędzne wymówki, to tak jak bym słuchał kampanii wyborczej .
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 57 minut temu, Kabor napisał(a): Z tego opisu wynika, że nowe rewizje mają mniej tego żelu i nie zapewniają wystarczającego pokrycia termicznego więc będą się przegrzewały. Kto piszę takie nędzne wymówki, to tak jak bym słuchał kampanii wyborczej . Mniej w znaczeniu tyle ile trzeba.
Elvis79 161 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Dla tych którym mimo co raz nowszych sterowników dalej wywala sekundowy czarny ekran tylko podczas przeglądania netu w chrome, spróbujcie coś takiego https://www.howtogeek.com/412738/how-to-turn-hardware-acceleration-on-and-off-in-chrome/ ponoć pomaga
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Potrzebowałem czegoś do budżetowego buildu w białym kolorze. Przyszedł Gigabyte RTX 5070 Ti Eagle OC ICE - outlet morele - 3 353,22 zł. W sumie to wygląda jak nowa, tylko pudełko odrapane trochę. Jak się sprawdzi to będę miał na sprzedaż Asus 5070Ti Prime, na FV. Myślę, że za te pieniądze spoko. Tak to wygląda: 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 24 minuty temu, sovas napisał(a): Potrzebowałem czegoś do budżetowego buildu w białym kolorze. Przyszedł Gigabyte RTX 5070 Ti Eagle OC ICE - outlet morele - 3 353,22 zł. W sumie to wygląda jak nowa, tylko pudełko odrapane trochę. Jak się sprawdzi to będę miał na sprzedaż Asus 5070Ti Prime, na FV. Myślę, że za te pieniądze spoko. Tak to wygląda: Ma żel?
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja @ODIN85 Nie wiem co to nie otwieram jej dopóki nie zacznie wypływać coś
Pitt_34 326 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ma żel? I po co wnikać w szczegóły
Phoenix. 4 727 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Eagle nie ma zelu Zel jest w drozszych modelach.
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Mniej więcej tak samo się zachowuje jak Asus Prime, może trochę wentylatory lepsze. Obydwie karty są ok moim zdaniem. Cewek nie słychać w żadnej. Furmark bios Performance. //edit: Bloki do TUF'a dostępne 4 sztuki jak ktoś chce. https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-vector3-tuf-rtx-5090-plexi Do mnie jutro przyjedzie Alphacool Suprim. Edytowane 6 Maja przez sovas 1
xtn 77 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja W komputroniku w promocji jest RTX 5060 Ti 8GB za 1659zł https://www.komputronik.pl/product/966734/karta-graficzna-inno3d-geforce-rtx-5060-ti-twin-x2-8gb-dlss-4.html Mam straszną ochotę sprawdzić, czy ta karta jest rzeczywiście tak zła, jak o niej mówią testerzy, czy też odpowiednio ustawiając suwaki graficzne da się spokojnie na niej grać. W końcu moja 3060Ti 8GB działała bez najmniejszych problemów, przy rozsądnych ustawieniach graficznych w 3440x1440p.
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-suprim-liquid-soc Liquid 11825.10 z kodem studenckim
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) I co ja teraz poczne XD Edytowane 6 Maja przez Tester Wrażeń 3
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): I co ja teraz poczne XD Najpierw proponuję zamalować kodzik 2 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Teraz, sovas napisał(a): Najpierw proponuję zamalować kodzik Zrobilem wlasnie, za duzo adrenaliny mi wyjebalo do serducha jak blik nie przechodzil i karte wklepywalem haha 3
j4z 942 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 7 godzin temu, Kabor napisał(a): Z tego opisu wynika, że nowe rewizje mają mniej tego żelu i nie zapewniają wystarczającego pokrycia termicznego więc będą się przegrzewały. Kto piszę takie nędzne wymówki, to tak jak bym słuchał kampanii wyborczej . No u mnie gaming oc jest dosyć ciepły. Niedługo będę sprawdzał, czy z otwartą budową też będzie.
Doamdor 1 787 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 4 minuty temu, sovas napisał(a): Najpierw proponuję zamalować kodzik Chcesz powiedzieć, że kod działa na każdym koncie?
Kakarotto 730 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Zrobilem wlasnie, za duzo adrenaliny mi wyjebalo do serducha jak blik nie przechodzil i karte wklepywalem haha Jak na "Testera Wrażeń" masz bardzo słabe nerwy. 1
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) 6 minut temu, Doamdor napisał(a): Chcesz powiedzieć, że kod działa na każdym koncie? Tak. Działaja na różnych kontach. Ale jak trafisz na trzymającego regulamin pracownika, który sprawdzi zamówienie ręcznie, to mogą ci anulować taki zakup. Dlatego najlepiej mieć swój kodzik. Edytowane 6 Maja przez sovas
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, Kakarotto napisał(a): Jak na "Testera Wrażeń" masz bardzo słabe nerwy. Mam miażdżyce i grube cyce, to żaden kawał, jak będę miał 3 dychy to jebnę na zawał 2
Rekomendowane odpowiedzi