PiPoLiNiO Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wy nie rozumiecie. Normalni YT czasem gadają o subie czy lajku. Zwykle rzucą to tak po prostu. Ale ten szon robi to z premedytacją, ze wstępem, z historią. Czami temat suba trwa kilka minut. I ma to w KAŻDYM jednym filmie. Jak by go opętało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wpis taktyczny. Będę czekał na 5060, max 5070, trzeba kupić nową zabaweczkę (stara już jest bardzo stara 1660ti) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, lukadd napisał: Ja tam nie wiem z tymi subami etc. Większość youtuberów ma to. Gościu ma malutki kanał wiec i tak jest wiarygodniejszy bo dostaje ochłapy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Totek Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Czasem sobie go oglądam ale to gadanie to takie bajanie, fajne jak się jest trochę marzycielem. Przeważnie odpalam z prędkością 1.5x by mi się to czasowo opłacało, trochę wolno mowi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Totek napisał: , trochę wolno mowi Na innym forum mu stwierdzili chorobę nosogardła albo zatok 2 godziny temu, Zachy napisał: Masz napisane: This product is not released yet. Data on this page may change in the future. tym bardziej nie ma o czym dyskutować jak nie masz żadnego odniesienia Edytowano 11 godzin temu przez Karro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Mam tylko nadzieję, że 5070Ti (bo ją chce kupić) dogoni 4080S. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nic o 5070ti nie ma ,widziałem tylko w mobile Może będzie super a nie ti,prawie na pewno nie będzie tak ciasno jak na 4000 bo po co jak AMD ma następcę 7800xt Edytowano 9 godzin temu przez Karro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Karro napisał: Nic o 5070ti nie ma ,widziałem tylko w mobile Może będzie super a nie to,prawie na pewno nie będzie tak ciasno jak na 4000 bo o po co jak AMD ma następcę 7800xt Teoretycznie jakaś tam plotka o 5070Ti jest, że jeżeli wyjdzie to w lutym z 5070. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu A kto to napisał ? Ja tylko patrzę ci umieszczone jest na techpowerup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Karro napisał: A kto to napisał ? Ja tylko patrzę ci umieszczone jest na techpowerup https://videocardz.com/newz/rumors-suggest-nvidia-could-launch-rtx-5070-in-february-rtx-5060-series-already-in-march Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Jakiś bzdury ,nie będzie ani super ani ti narazie Edytowano 9 godzin temu przez Karro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Super nie ale Ti nie ma powodu, zeby mialo nie byc W koncu 4070ti tez wyszla szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4070 ti wyszło szybko bo to 4080 12gb 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Właśnie tu nie ma powodu by byla TI ,ona zawsze była wyżej w hierarchii. Obecnie to już nawet polaczyli ti i s ,tak zrobiło się ciasno przez Radeony. A teraz jak AMD będzie miało następcę 7800xt to po co Edytowano 8 godzin temu przez Karro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jak może nie być 5070TI? 5080... 7000zł 5070... 3000zł Ma być taka dziura w ofercie? Jeśli tak to ja spokojnie poczekam, jestem niesamowicie cierpliwy to mogę kolejny rok poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Spychcio napisał: Mam tylko nadzieję, że 5070Ti (bo ją chce kupić) dogoni 4080S. Szczerze, to dla mnie tragiczna perspektywa. Nowa pełnoprawna generacja i z łaską by mieli dać za 4k gpu, które teraz można mieć za 4.5k? Bo tańsze 4080s są na lekkiej przecenie, a teoretyczne nowe 5070ti (zakładając cenę jak za 4070ti) by po 4k stały pewnie na start. Uj, pupa i kamieni kupa, a nie nowa generacja . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Kelam napisał: Szczerze, to dla mnie tragiczna perspektywa. Nowa pełnoprawna generacja i z łaską by mieli dać za 4k gpu, które teraz można mieć za 4.5k? Bo Tańsze 4080s są na lekkiej przecenie, a teoretyczne nowe 5070ti (zakładając cenę jak za 4070ti) by po 4k stały pewnie na start. Uj, pupa i kamieni kupa, a nie generacja . Masz sporo racji Kelam, ale wole robić bezpieczne założenia, znając chciwość Nvidii i jak wszystko ustawiają zgodnie z tabelkami w excelu. Z tego co widzę w testach techpowerup 4080S jest średnio 20% szybsza w 4K od 4070TI S. Dlatego zakładam przynajmniej 20% wzrost wydajności a za więcej się nie pogniewam. Edytowano 6 godzin temu przez Spychcio 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu No zobaczymy. Sam byłem mocno nagrzany na potencjalną 5070ti, ale jak widzę speckę 5070 i 5080 z przecieków, to aż łeb boli. To nie będzie generacja na miarę pascala czy nawet ampere. Mało dadzą i to nie tanio. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Zgadzam się, ale jak już mam dać 4000zł to wole tyle dać za 5070Ti niż 4070TI S, zawsze to trochę więcej wydajności w tej samej cenie... a śmiało mogę poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Spychcio napisał: Jak może nie być 5070TI? 5080... 7000zł 5070... 3000zł Ma być taka dziura w ofercie? Jeśli tak to ja spokojnie poczekam, jestem niesamowicie cierpliwy to mogę kolejny rok poczekać. Nie no za aż tyle to nie wypuszczą 5080, szczególnie z 16GB VRAMu i historyczną specyfikacją na poziomie 5070 jako połowa topowej karty. Przy Superce z 24GB to się zgadzam wtedy pewnie z 7-8k będzie, ale pierwszej wersji to spodziewam się poniżej 6k. Co nie zmienia faktu, że rzeczywiście w ofercie będzie dziura którą właśnie 5070Ti by ładnie wypełniło za te 4.5k. Edytowano 4 godziny temu przez muszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ciekawe w jakiej formie wyjdzie ta 5080 24GB. Czy pojawi się za kolejny rok w formie wersji Super? Ti? Czy wyskoczą od tak z dodatkową wersją 24GB? Najbardziej niepokojąca jest jednak ta "dziura" w specyfikacji między 5080 a 5090. Tam by weszły jeszcze spokojnie z 2-3 karty graficzne. Widocznie Nvidia chce tą "dziurą" naganiać ludzi na 5090, która jest przez to absolutnie bezkonkurencyjna... ale też najdroższa $$$. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Spychcio napisał: Mam tylko nadzieję, że 5070Ti (bo ją chce kupić) dogoni 4080S. W starych czasach xx70Ti przeganiała serie xx90. Teraz już nie ma na to szans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał: W starych czasach xx70Ti przeganiała serie xx90. Teraz już nie ma na to szans Teraz to się zastanawiamy czy 5080 dogoni chociaż 4090 A karty coraz droższe... dramat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się